126

ГЪЗПУТИН

преди 6 дни

ЗЛОТО ПОБЕДИ ДОБРОТО В БЪЛГАРСКАТА ПРАВОСЛАВНА ЦЪРКВА! НО НАЙ-ГОЛЯМА БИТКА МЕЖДУ ЗЛОТО И ДОБРОТО ЩЕ Е НА ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ В ФАЩ ПРЕЗ НОЕМВРИ 2024-ТА

125

ПОСРАПУТИН

преди 6 дни

БЪЛГАРСКАТА ПРАВОСЛАВНА ЦЪРКВА Е ВЕЧЕ НАША! УРААААААААААААААААААААААААА КГБ КСГБ КГБ БКП БКП БКП

124

Анонимен

преди 6 дни

Отец да говори за корпорация ?! След като видях как иска пари за поръчки и след ставнението на църквата с корпорация по- добре че си отива при търговците в храма. !

123

Анонимен

преди 6 дни

Да подскажа на игумена, че българският патриарх подкрепя православните християни и цялото славянство, а не някакви чуждоземни англосаксонски пришълци, които ни тровят със сектите си в цялата страна. Може би игуменът е добре да се замисли за църквата на адвентистите или на пришествието от седмия ден, там ще трябва да плаща десятък и да пее на английски псалми. БПЦ показва безкрайната си мъдрост, смирение и състрадателност, като е проютила всякакви ненормалници и им дава хляб.

122

Стоян

преди 6 дни

Само за справка:Отец Никанор, чието светско име е Никола Мишков, е български православен духовник, йеромонах.Ето някои от най-важните моменти от неговата биография: * Роден е на 5 декември 1975 г. * Работил е като брокер на Уол Стрийт. * През 2002 г. приема монашество в Гигинския манастир. * Известен е с критичните си позиции към Българската православна църква. * През 2010 г. е изгонен от Зографският манастир...и от България да се махне дано!

121

Една жена

преди 6 дни

Ми напусни ,друг ще те смени.Незаменими няма,нали?

120

До 159

преди 6 дни

Именно вие, които узурпирахте православието в името на материалистическите си амбиции, сте далече от Бога. Доказателството са ежедневните ужаси, които се случват в България. Божията благодат я няма.

119

Анонимен

преди 6 дни

А, господин игуменът как би коментирал гоненията в Украинската православна църква? Или украинската агресия в Донбас? Или протежето на ЦРУ турският гражданин Въртоломей? Напускай и другия път си намери някой по-балама, да го забаламосваш с политическите си недомислици!

118

Сър Пичук

преди 6 дни

Направиха патриарх човек, на тези , които взривяваха църкви .за това съм далеко от тази пародия на държава .

117

Анонимен

преди 6 дни

Ами тогава подрязвай пишоkа и ставай мюсюлманин,или пък отивай на фронта в Украйна да се биеш за каузата на един наркоман и неговите господари!

116

Време разделно

преди 6 дни

Православни, избирайте! Христос или путин (нечестивия). Избирайте мъдро!

115

Бах мама му.

преди 6 дни

Ааа, НЕ. Щом Атанас е путинист ,свалям доверие от него. Ще си карам и без патриарх.

114

Дедо

преди 6 дни

Този беше някакъв икономист от Харвард, който го хвана бърнаута и се върна в България,да става монах. Също така и сексуалната му ориентация е малко съмнителна .Явен Соросид и агент на НПО-та в роля на поп.

113

До sd

преди 6 дни

Хайде на фронта първо, че може да ти потрябва кръщелното. Смелчага, диванен войник.

112

Анонимен

преди 6 дни

Никаква полза за народа няма от този, но е за избиване на православни. Правилно, да напуска и минава към украинската, или да става протестант, мюсюлманин, каквото иска. Нагледахме се на търтеи, лежащи във феодалните си владения и от тях само лицемерие.

111

бай чипик

преди 6 дни

мисленето не се дава всеки му!

110

Анонимен

преди 6 дни

Тоя ако ставаше за нещо нямаше да е в манастир

109

Анонимен

преди 6 дни

КГБ ги разпуснаха преди около четиридесет години.

108

Анонимен

преди 6 дни

Този е силен в "корпоративната етика", ей с такива икономиката ще литне.

107

Анонимен

преди 6 дни

Очакваме оставка понеделник....казана дума хвърлен камък...Също оставка и като игумен от манастира....