43

ЛОЙКО С ЖЪЛТОТО

преди 6 дни

УКРАИНСКО ЯКЕНЦЕ и ИЛИАНЧЕТО С ПЪСТРОТО ИНДИЙСКО ШАЛЧЕ ЩЕ НИ ОПРАВЯТ

42

Анонимен

преди 6 дни

Важна подробност е че докато от ЕС има механизъм да излезеш, от ЕЗ се излиза като от брак: с делба на имуществото и покриване на всички чужди задължения солидарно!

41

Анонимен

преди 6 дни

Благодарение на Сец операцията ще ни приемат и в еврозоната и в шенген по политическа неотложност. Тенкю другари!

40

Анонимен

преди 6 дни

За какво си мислите, че вдигат постоянно цените! Да не мислите, че като сега хлябът е 2 лева, ще стане 1 евро?! Напротив! Две евро ще върви! Нищо няма да спадне наполовина! Салам -8 лв, вече 8 евро, а не 4 евро!

39

Анонимен

преди 6 дни

от де ги намирате тез експерти дето нищо не разбират? Европа е тотално изостанала технически и научно вече от Америка и Азия че скоро и от Африка! А за таз еврозона голям зор до ви зоробят и парично !

38

Рендето

преди 6 дни

Откъде изкопахте тази поредна мошеничка??? Кандидатстваме за 5,5 Милиарда евро, от които сме усвоили 1,4 Милиарда, някой да е почуствал че е станал по-богат??? Извод: Парите изчезнаха... нейде!!! Икономика??? -))) Ква икономика мъъ лелкее.., за да имаш Икономика ти трябва ПРОМИШЛЕНОСТ!!! Иновации, квантови технологии, ИИ??? -))) Абе нашите "специалисти" не могат да пишат, щото образованието ни е под всякаква критика!!! Цялото интервю - "Свободно съчинение" и словоблудие!!!

37

Анонимен

преди 6 дни

Някои зад завесата просто искат България изцяло да изчезне от картата на Света. И смело вървим по пътя.

36

Бомберо

преди 6 дни

Еуро-мизерията е гарантирана за Чългария със еврАта или без, гербанки няма да ви излъжат.

35

Анонимен

преди 6 дни

Е като в голташка пРосия няма инфлация що ни една а кАпейка дори опит не направи да отиде в г пРосията ве кАпейки? Що всеки включително и колхозниците драпат да имат имоти в ЕС? Що кАпейката ви Волгин отиде пак в пропадналия Брюксел да взима евраци, а не отиде в Казан и да взима копейки? А дали 30% инфлация не е по-добре от колкото жертви и осакатени невиждани от ВСВ в голташка пРосия? Явно да, щото иначе нямаше да седите още на дивана в ЕС, нали?

34

Анонимен

преди 6 дни

Всички искат да ни натресат в тая еврозона, ама нека нека, тогава ще видите какво е да ровиш по кофите! Богатите ще са още по-богати, бедните още по-бедни. Англия дето е мощна страна, отхвърли това евро, а България дето е бедна страна, все я бутат в най-лошото.

33

от БАН

преди 6 дни

България никога не е била по-близо до утре от днес. Някакви такива лозунги от празнярски тип.

32

Анонимен

преди 6 дни

Спомняте ли си, че Урсула посъветвала (по думите на Киро) Кирил Петков да заобиколят правилата относно еврозоната? Защо ли? Нали правилата са единни за всички?

31

Анонимен

преди 6 дни

Не мога да разбера каква е тази фанатична мания по еврото, нито ще станем по-богата държава нито нищо, то няма производство в тая държава вие за евро ми говорите, пак ще сте бедни само, че в евро

30

Анонимен

преди 6 дни

до 35: 30% инфлация малко ли ти е бе соросоидче? Верно че ако ти стигат за ментета и евтина дрога всичко е наред.

29

Анонимен

преди 6 дни

Ясно изкара два цента до тук прави кат вятъра

28

Лугав Русофил

преди 6 дни

Приемане на рублата и излизане на България от европейския континент и преселение на българите в руският град Казан! Да живее Путин.

27

Анонимен

преди 6 дни

Ко мипишеш минуси бе лигобет колко паре за Бг си дал и деца отгледал вървете в ада га дини

26

Анонимен

преди 6 дни

Добре ве кАпейки, що ни една а кАпейка дори опит не направи да отиде в пРосията ама иначе всички кАпейки са много компетентни как ЕС се разпада, Запада загива.. Аз винаги ги слушам кАпейките и като казваха, че ше умрем от студ и глад без на колхозниците ресурсите си го преместих в другия крачол и така оцелях. Кажете пак, как ше е тая зима ве кАпейки, да знам на къде да го наклоня пак?

25

Дрън дрън ерина

преди 6 дни

12 години Бойко не ни вкара в Еврозоната, сега вика че ние сме му виновни че не сме му позволили едва ли не. А ние просто вдигнахме ръце от кражбите му. То не бе пачки, кюлчета, то не бя къщи суджуци. Мани, мани...

24

Пловдив

преди 6 дни

Мечтите са безплатни