86

Махнете надписа

преди 6 дни

Съединението прави силата на народното събрание и сложите всеки сам си преценя дали да е бе или да го е бат.

85

С2Н5ОН диета течна

преди 6 дни

и пълен си с калориите вече.

84

ЕЦБ е виновна

преди 6 дни

за голяма част от инфлацията в ЕС. Безконтролно печатане на пари без финансова дисциплина. Изкуствено поддържане на Италия, Португалия, Гърция, Италия. Франция е с дългове 220% от БВП. В Германия десетки хиляди фирми фалираха, заради търговска война между САЩ и Европа. Най големите инвестиционни фондове се отърваха от европейските активи. Въпросът е не дали, а кога балонът Еврозона ще се спука. Влизането на България в еврозоната е пагубно. Плюс спекулата на прекупвачи и търговци, "ден година хра

83

Аз съм доволен

преди 6 дни

От цените на големите хипермаркети и от качеството но от заплащането в БеГето не съм доволен!

82

До Василев

преди 6 дни

Някой трябва да изчегърта надписа над народното събрание за съединението. Само яд ме хваща като мина и го прочета без да искам.Успокоява ме факта, че след век (ако още съществува държавата до тогава) бай ****л ще е доминиращ вид, а те ако не нищо друго, поне са задружни.

81

Василев

преди 6 дни

А има и един друг етнос, който прави пари от въздуха и задлъжнява цели икономики и народи???Агент Патси Шмидт!ЦРУ!!!

80

Анонимен

преди 6 дни

Значи аз хора без пари в Бг не познавам, може да има но аз не съм виждал. Включително безработни от години си купуват повече неща от мен в магазина. Пенсионерите всички имат десетки хиляди левове за хвърляне през балкон.

79

Добре че са

преди 6 дни

Големите хипермаркети да не си давам парите на мутри предпочитам да ги изнасят в Германия.

78

Анонимен

преди 6 дни

Има един етнос който не плаща ток и вода или разходи за входа, не спазва закони и раждат на 12 г., обират и пребиват бабите и дядовците ни по селата за 5 лв., но държавата не хае. За останалите само гърч и високи цени. Капиталиста краде на воля, като се започне от мин. заплати на които осигурява, минаваш през раб. време и отпуск. Картината е плачевна. Мошениците и далавераджиите живеят добре, на гърба на нормалните хора.

77

Черният Иисус

преди 6 дни

66 Е баси сигурно много си ла пал и са ти го подавали в хралупата като на Рая Назарян за тия пари

76

филия с мас

преди 6 дни

Класика съм аз !

75

Василев

преди 6 дни

Ей за това разбиране става въпрос, и то не само за храната и насъщния, колко е лесно да се пише в интернет, но колко трудно е да се постигне, и никой не го е направил!А отхгоре на това има и външни сили които са завладели пазара, никога да няма разбирателство между хората!Разделяй и владей от както свят светува!Агент Джонатан Уудс!ЦРУ!!!

74

Анонимен

преди 6 дни

Толкова пари имат, че направо сме най-богатите в ЕС, превъзхождаме всички комрад :)))

73

Христо Христов

преди 6 дни

До 79 "Три хранителни вериги са монополисти на българския пазар, а две от тях са под една шапка!" - нали искате "като на Запад"? Какво ревеш?!

72

Мутриарха

преди 6 дни

Ше ви шие по линия на вярата Бохо и Прасян ше ви шият от към липса на бъдеще а останалите картели монополи зърнари и ДСта ще ви шият у джоба МВР и Службите пък могат да ви шият у панделата.Ши б ана държава!

71

До Василев

преди 6 дни

А какво ще стане с веригата Х, ако една седмица се разберем да не влизаме в нея?

70

Христо Христов

преди 6 дни

До 75 "А нещо заплатката да вдигнеме?" - КОЙ да ти вдига заплатата? Нали навремето скачахте да няма комунизъм, а капитализъм и икономическа свобода?!

69

До 73

преди 6 дни

Така ли? Виждам, че ти вече се бунтуваш пред клавиатурата. Като излезем догодина на свободния пазар - в кръчмата ли ще се бунтуваш вечерно време, че да пестиш от ток за осветление?

68

Василев

преди 6 дни

Три хранителни вериги са монополисти на българския пазар, а две от тях са под една шапка!Работата е като с бензиностанциите и горивата!Всички купуват от Лукойл горивата на едни и същи цени!Когато имаш монопол на пазара, тогава цените се определят ме от търсене и предлагане, а от монополиста и той винаги вкарва в свое оправдание тезата за търсене и предлагане, да ама той има 90% пазарен дял и много ясно че хората ще бъркат по-дълбоко в джобовете!Вие сте валат селяни прости!Агент Лий Хейни!ЦРУ!!!

67

Черният Иисус

преди 6 дни

Бохо Мутрагеня навревето държеше заплатите по 400 лв и ни рекламираше пред света като пълни ни що жества роби и евтина работна ръка.Беше мизерия и глад сега пак е нещо подобно.