16

Анонимен

преди 6 дни

Опита номера на Путин! Стар мандат, нов мандат.....

15

Ха сега

преди 6 дни

Трябва доста да им е опротивяла чорбаджийката, за да я отсвирят.Ха сега да видим що е социализъм и има ли той почва у нас ...

14

Учуден

преди 6 дни

А, мaкaк така?

13

ПсихоЛевите

преди 6 дни

както Аз ги наричам, като Ваня-Заплатата, сега ще превземат партията и гарант ще паднат под 4% - проблемът на БСП не им е Нинова, а супер-антипатичните й съпартийци!

12

Анонимен

преди 6 дни

Не си свърши до края работата Нинчето, требваше под 4% да ги сведе БКП :)))

11

хамелеон

преди 6 дни

Аааааа, в ДСБ лидер е силен комунистически кадър отговарящ за кадрите и дисциплината на членовете на БКП,по време на Тодор Живковата голяма екскурзия в Разградски окръг -другарят областен прокурор Атанас Атанасов.Контролирал ги е тогава ,контролира и сега ! Винаги верен на партията /ама на коя?????/

10

Анонимен

преди 6 дни

Зак(т)ти... исках да кажа

9

Анонимен

преди 6 дни

Жалко, че не ги зак(т)ти БСПто! Стараеше се, но не успя. Опита да ги фалира, да ги занули от към електорат, да събитията, да маневрира, *** на не успя. От тъмносин кадър се пребоядиса в кърваво червен бюрократ. Язък за възлаганите и надежди!

8

Анонимен

преди 6 дни

БСП отсече, а Нинова отсече ли? Хахаха, тея не са наясно с кого си имат работа! Ще ги направи на луди калинки.

7

Сега БСП

преди 6 дни

най-сетне ще Стане като ПЕС, т.е. Модерни Леви - Зелени Сделки и ЕвроЖендрс - Честито!

6

Гошо

преди 6 дни

Нинова и Р.Гечев са вече история и при това лоша.

5

Ze nigmar

преди 6 дни

Айде бе:)))

4

Василев

преди 6 дни

Няма никакво значение дали Нинова ще бъде начело на БСП или някой друг!Това са процеси, които стават във всички леви партии в ЕС!Те са натикани в ъгъла защото това е удобно за местния елит, който оперира с глобалния елит!И това никак не е случайно, защото 0,0000001% от населението на света няма да се раздели доброволно със своите активи и да развърже кесията за по-големи доходи,социални, пенсии!Агент Бенджамин Фратли!ЦРУ!!!

3

Анонимен

преди 6 дни

Нинова е човека, който най - много желае кабинет и 4 г мандат на това правителство.Друго НС няма да види.Ето ви един глас за кабинета на Бойко.А Бойко искаше да я прави шеф на НС.

2

Анонимен

преди 6 дни

Да ходи в ДСБ , че там нямат лидер като хората.

1

Анонимен

преди 6 дни

Нинова - враг на народа