38

До Джо

преди 6 дни

Като цяло Ливан като държава не се отъждествява и представлява от Хизбура. Да, Хизбула има политическо крило. Но Ливан е парламентарна република точно както България. Там 40 процента близо са християни. Колкото до Иран. Иран е пълен с дронове. Изнася и за Русия. Видя се ефективността им. А и да сринат израелските сомолети иранскота инфраструктура нищо не означава. В Украъна също е разрушена, на се държи. И, трето, а тук е точно ревавша на Русия, която може да снабди Иран с ракети.

37

Анонимен

преди 6 дни

Иран плачат отдавна да бъдат изравнени със земята.И тия фанатизирани *** са подкрепяни с думи,то няма друго с какво, от Православна уж Рассия.Срам и Позор.Нещо повече ,Иран доставя на Русия оръжия и дронове да убиват техните славянски украински братя.Такова падение.....

36

Анонимен

преди 6 дни

Дс де ама другия път стелт самолети, ще почнат да хвърлят бомби над столицата ви брадасала и няма да ви се приказва толкова много.

35

Абе

преди 6 дни

Израел няма достатъчно хора да окупира Иран. Пък и трябва да стигне през Ирак. Най-много, заедно със САЩ, да потрошат от бомби иранската територия. И да окупират Ливан. Влече ги да взимат земя. След това в Иран си остава същото. Само дето ни пращат някой и друг милион бежанци. Накрая - при арабите същото - Коран. Израел и САЩ отново спечелили и доволни. ЕС пак духа.

34

Анонимен

преди 6 дни

Иран щеше да е много повече от СА и ОАЕ, ако беше със САЩ, а не със СССР и Путин!

33

Анонимен

преди 6 дни

Ха хаа.!Русия пак надмина себе си.Вместо да е спонсор на международния тероризъм, както и приляга,нея я спонсорират Хизбула,Хутите,Хамас,Иран,Сирия,Северна Корея.Голям резил...

32

Шапка им свалям

преди 6 дни

Никой друг народ нямаше да оцелее в условията на Израел!

31

АнонимеН

преди 6 дни

ДА СЕ ПОЧВАТ И 5 ПАРИ НЕ ДАВАМ КОЙ ЩЕ Е ПОБЕДИТЕЛЯ! САМО, ЧЕ БЕЗ БЕЖАНЦИ СТОЙТЕ СИ ТАМ :D

30

За 26

преди 6 дни

Вярно евреите и Ливан имат обща граница. Не споря, че не могат да влязат и избият всички, вкл. християните. Могат. Еврейска им работа. Пиша за пряката война между Иран и Израел. А на територията на друга държава ще се бият, но Иран няма да може да праща достатъчно сили.

29

Анонимен

преди 6 дни

Иран е пръшничава ислямистка клоакаааа, която точно за седмица ще бъде разпарчосана на парчета от израелско американските въздушни сили.

28

Стария Джо

преди 6 дни

Израел имат толкова много самолети че могат да достигнат Иран за минути. Иран във въздуха са нищо , еврейската ПВО ще ги разбие. Удари по стратегически цели и за няколко дни Техеран ще капитулира, ако погледнем реално Иран няма шанс. В Ливан дърпат дявола за опашката и скоро ще съжаляват също както онези от Хамас които празнувахаП.С. В района има и самолетоносачи на САЩ които чакат зелена светлина да се изсипят над Иран. Горките чалмички все искат да владеят света и да са над християнската сил

27

Анонимен

преди 6 дни

В момента много отчетливо се е формирала коалицията на световния тероризъм - Русия, Северна Корея, Иран и терористичните организации на Иран в близкия изток - Хамас, Хизбула и Хутите.Китай си гледа своя интерес и ще изпържи всяка от тези държави при първа възможност, но за сега и той е с тях в глобалния пакт срещу запада.Та така, всеки си избира на чия страна да е.На времето са били Хитлер, Мусолини и Хирохито. Днес са Путин, Ким и Аятолах хомейни.

26

Анонимен

преди 6 дни

Израел и да не атакува, пак искате да го унищожите! Да ви чака ли?

25

Анонимен

преди 6 дни

До Погледнете Израел и Ливан обаче имат обща граница.

24

агент Мъдлър ЦРУ

преди 6 дни

Хамас = Коран, който трябва да бъде унищожен. Тези хора с нищо не се различават от Алкайда.

23

Анонимен

преди 6 дни

До Анонимен 19 Съгласен съм с теб, но вземи под внимание факта, че идват избори в САЩ. Според мен, преди изборите няма да има война там. После, веротно ще има.

22

Анонимен

преди 6 дни

Българските русофили са на страната на терористичен Хамас и Хузбула, както и на ислямистки Иран, в който убиват жени с камъни за изневяра. Това е достатъчно да знаете за българските русофили.

21

ГАДОРЯН

преди 6 дни

Аз мисля че Израел ще атакува! Инак те ще бъдат атакувани все някой ден. Много по жестоко от атаката на Хамас. Иранците голям го вадят, ама не стават за бойци. А отделно че ще намесят САЩ, като ще се наложи да зарежат и Тайван.

20

Анонимен

преди 6 дни

Ама унищожителна за кой, за израел или за *** в иран?Залагам на второто.

19

Погледнете

преди 6 дни

картата. Иран и Израел нямат обща граница. За да се бият армиите ще трябва да преминат през Сирия и Ирак. Или Йордания и Саудитска Арабия. Зъбят се за целите на вътрешните си политики. Иначе им пожелавам да се избият един друг като не им идва акъла, но да не емигрират към България.