21

Анонимен

преди 6 дни

Вече се говорим за Nexit - демек Нидерландия да излиза от съюза. Мелони не е я подкрепя. Във Франиця няма и на идея, какво ще стане, но като гледам, Льо Пен идва и е много "евроскептично настроена". В Германия също се чуват приказки, как ЕС е виновен за всичко. И какво става - 4 от 5-те най-силни икономики в съюза, почват да имат СИЛНИ съмнения. Мирише ми на 1987-***, да ви кажа. Уж добре, ама две години по-късно, гледахме бай Тошо, как се оглеждаше като гърмян заек, когато обявиха края на соца.

20

Сандо

преди 6 дни

ЕС е икономически съюз, не военен! Тая за кво говори въобше?

19

Анонимен

преди 6 дни

Йордан Цонев: Котвата на Българския Лев е ЕВРОТО, а не РУБЛАТА!

18

Българин

преди 6 дни

Само така! СЛВА на Украинаските ГЕРОИ, които спират кремълските изверзи и пазят ЦЯЛА СВОБОДНА ЕВРОПА! НАШАТА СВОБОДНА ЕВРОПА!

17

Зозо

преди 6 дни

Убряяяяяяя копейкииииии! Много ви поздрави от фалшивият Путин. Ще ви мобилизира всичките да се биете с "прогнилия запад". Аман от руски форумни кавали!

16

Анонимен

преди 6 дни

Социалистката Урсула, която е най-близкото нещо до "баронеса", което може да имаме в съвременна Европа. Родена в много заможно семейство, на хора свързани с европейската власт, нашата се омъжва за ОЩЕ по-заможен наследник на силна фамилия и после, докато единия правеше милиарди, раздавайки задължителни ваксини, другата ни обясняваше, как, може би, ако има студена зима, ще се наложи да свикнем да е студено у нас, докато двата са си в имението.

15

Анонимен

преди 6 дни

НАТО си заминава. Шеф на нато - Рюте! Най-мразеният министър в историята на Холандия. Благодарение на него, страната за 3 години мина от "център либерално ляво" на Герт "в Нидерландия няма да има джамии" Вилдерс. И може да се проследи в реално време. Емиграцията, затриването на земеделието, зазляващата икономика - Сега тоя ще води НАТО. Усрулса води ЕС! УЖАС!

14

Анонимен

преди 6 дни

Ето още една цифра към сметката за украинската подкрепа.

13

Анонимен

преди 6 дни

Всички амазонки на фронта!

12

долу ес

преди 6 дни

първо тази не е избирана за да иска каквото и да е, второ ес не се нуждае от нищо военно, има си нато затова, ес е НЕВОЕНЕН СЪЮЗ, трето ес и нато не са едно и също, ако са едното трябва да се разпадне. Четвърто тези пари всичките ще отидат в щатския ВПК а тук ще си гледаме разбитите улици и тротоари и ще плащаме безумните сметки за ток. Пето и нататък сами се сетете, няма място тук

11

Кога?

преди 6 дни

Кога ще отговаряш за конфликта на интереси покрай пландемията, гущер такъв? Вън!

10

Анонимен

преди 6 дни

Не е работа на бабите да изчисляват колко милиарда трябват на Европа. Баба Урсулка да си гледа правнуците! Стига ни е заробвала с милиарди за убиване.

9

Анонимен

преди 6 дни

Парите, които откраднахте около ковид истерията са горе-долу тази цифра. Просто ги върнете и инвестирайте в отбрана!

8

Анонимен

преди 6 дни

Ама пак ли ...Дер Ла.йнен бе..?! Тая е вампос...Еуропата ойде у нищото, тая ше е погуби!

7

На База Снимката

преди 6 дни

мисля, 1 евро за 2 куршума, ще са достатъчни за Решаването на Доста Проблеми в ЕС!

6

Анонимен

преди 6 дни

ЕС се нуждае най вече от народен съд

5

Анонимен

преди 6 дни

Заеми ли ще се теглят, за да се съберат тези 500 млрд? Ще закрият Европа тези некадърници.

4

ясно!

преди 6 дни

Да се готвим немските бакалии да утроят цените на гарбиджа, с който ни тъпчат. Долу ЕССР!!! Урсула на бecилката!

3

Анонимен

преди 6 дни

Като извадим парите които прахосаха по Украйна и плануват да им дадат сумата ще е стряскащо по-малка. Дано тази кyкapджа ни я одобрят в ЕП, че ако и дадат втория мандат с ЕС е свършено

2

Анонимен

преди 6 дни

Ко ша купуваш за 500 милиарда м.-аааа акушерка :)))