73

Анонимен

преди 6 дни

Бетер "Възраждане" са тия.

72

Анонимен

преди 6 дни

53 Нае...аните са северномакедонците, защото нямат държава, език и история, а крадат от дуги държави "ентитет". Купуват паспорти, за да мият тоалетните в ЕС.

71

Анонимен

преди 6 дни

40 Мицкоски не е дошъл от некъде, а северномакедонците са си го избрали и то с мнозинство. Затова само вето и никаква помощ.

70

Анонимен

преди 6 дни

53 Северномакедонците с българки паспорти мият тоалетни в ЕС, където отиват, за да не учат от глад.

69

Анонимен

преди 6 дни

60 Пишман министърката обаче крие, че е българка, защото е жалко човешко същество. Такива са всички в РСМ, вето и нула внимание.

68

Анонимен

преди 6 дни

58 Еех, не ЕС иска да влезе в РСМ, а обратното. Полутрамотни сърбомани в държавичката около Скопие РСМ, на никого не са нужни, освен на Сърбия и Русия.

67

Анонимен

преди 6 дни

58 Притрябвало им на САЩ Северна Македония в ЕС. Нали им взеха територийката за НАТО, дали са в ЕС не ги интересува. РСМ може да си чека още 30 години.

66

Анонимен

преди 6 дни

65 Колко трябва да си жалък, та да си плюеш на достойнството и да станеш гражданин " по икономически причини" на държава, която мразиш. На всички гладни северномакедонци, които са се продали "по икономически причини", да им се отнемат българскшлите паспорти. Клошари не ни трябват.

65

3132541351

преди 6 дни

До 66: абе антички си... нема начин. Какъв гроб на дето ти Сашо, какви юрти, какви туюкомонголи?Пич признай си, че си ги писал тези глупости на две ракии. Като изтрезнееш ела пак и пиши като човек на правилен български.

64

пак 68

преди 6 дни

Извинявам се - моя грешка. Имат знаме - вентилатор. Гербът им е още по-глупав.Така е, макета! Нормалните хора си признават грешките.

63

Анонимен

преди 6 дни

Стига с тия комплексари. То с тъпaнaP ако спориш смисъл няма. Аз пък съм потомък на Владислав 3-ти Варненчик! Защото съм от Варна. И сега пиша на полски. Така и макетата не разбраха, че са западни шопи. По тая логика ако ида до Благоевград ще ми трябва речник. То не бяха паметници, пъчене, щуротии. Гърците само се хилят, а ние се ядосваме? И защо? Защото всичките ни политци заедно са за бой. Македония е географска област! Психоклиника с вентилатор за герб.

62

Анонимен

преди 6 дни

еееjjj гледаj ги гнасните татари одново не репресираат, не можеш да пишуваш античко к

61

Маке

преди 6 дни

Да не се лажеме. Тие 100.000 паспорти се извадени од чиста економска причина. Знам дека моите сограгани за добиване на пасоши лажеле дека имаат бг корени и не им служи на чест, ама тоа е вистината. Точка по вопроса :)

60

Анонимен

преди 6 дни

Положението в РСМ е такова че едни се правят на македонци а други че не са българи.

59

Анонимен

преди 6 дни

100 000 паспорта доказват че са доказано с бг роднини. Македонски граждани са от бг произход и няма как да се отрече от РСМ. Не са натурализарани бг които са платили по 1 милиона $ а са точно с бг произход. Каквото и да се твърди в Скопие те са по произход. Не са насила писани за бг.

58

Анонимен

преди 6 дни

До Маке Македонец не едно и също с демократ. Където има малцинство винаги има мнозинство, но не значи, че е демократично.

57

Анонимен

преди 6 дни

До Анонимен Ако роднините им са бг, какви са мк или бг. Май че са само мк граждани а по произход са бг. Следователно ще е успех най-накрая за бг. САЩ са американци граждани но по произход не са.

56

Маке

преди 6 дни

Драги брака блгари, ние во Македониа ставаме министерка блгарка и пак се жалите. Ние сме иа измислиле демократиата. Малцинствата во Македониа имаат поголеми права отколку во самата ЕУ. Тоа тие многу добро го знаат и затоа си молчат.

55

Анонимен

преди 6 дни

Значи на над 100 000 не име страв да купат пасош а им е страв да се попишат на попис кои мегиудругото беше надгледуван од ЕУ , коиа пак од своиа страна го прогласи како успешно завршен. Сега во иули ке излезат и резултатите од пописот во Албаниа , и тамо ке биде истото ..... ако темеките некаква надеж ради пасошите , нереални ви се очекуваната ....

54

Анонимен

преди 6 дни

ЕС не са в положение да поставят условия на Македония ако искат да я приемят в ЕС. ЕС трябва да приемат Македония в ЕС, защото това е решение на САЩ. ЕС трябва да приемат условият на Македония, защото иначе няма да има Македония в ЕС, ЕС нямат думата тук, това вече е решено.