62

Анонимен

преди 6 дни

Буда ги вкарва всичките в затвора,за да се отърве.Ама няма да станеееее!!!!!!

61

Анонимен

преди 6 дни

До Анонимен 53 "Вярно ли Двуличие е проруска партия?" Ами, фактите от реалността показват това. Марков какъв е в тая партия? Не съм чул да заема някаква позиция в нея.

60

Анонимен

преди 6 дни

Абе не ме занимавайте с Нико-наркотико бееее!

59

Анонимен

преди 6 дни

до 57 Последния ерген беше срам и позор. Добре, не искаш да се обвързваш с една от двете финалистки. Защо не им го каза на 4 очи на живо, а се скри като мишкааа??? Поведение на женски полов орган, а си мислех че тоя Александър е мъж на място. Жалка история. А иначе за критерия му за красота съм в потрес. Изгони най-красивото момиче от всички Васка, а остави онова римлянско грозилище дето било секретарка на Гонзо в предаването. Жаааалка история.

58

Анонимен

преди 6 дни

Тоз от коя маала е ?

57

Анонимен

преди 6 дни

Беше очевидно, че пере парите на Брендо.

56

ЯЗЪК

преди 6 дни

пфууууу - пропадна Ергенът тая година -ЯЗЪК

55

Анонимен

преди 6 дни

Ергенът се чуди как да избяга, все пак си му довлякъл некакви 26 жени, дето само 1-2 стават.... :)) Можеш да правиш интрига мен :))

54

СУФ

преди 6 дни

Основните заподозрени! Намерете им профилите във форумите и ги разследвайте.

53

Анонимен

преди 6 дни

Комунистиии!Само комунисти тук и не са вече на всеки километър,а на всеки метър!!!!!!!

52

Анонимен

преди 6 дни

до 44 Вярно ли Двуличие е проруска партия? За да открадне проценти от другата проруска партия Възраждане? Кравар, слез на земята веее, смееешник! Марков го финансираше НПО която е финансирана от краварите ве, смееешник! как мислиш Марков си купи къща за един милион лева само от заплата на преподавател ве, смеееешник?

51

Анонимен

преди 6 дни

Чакаме Биг Брадър мен, да се посмеем на чужд гръб, нали това го можеш най-добре Тупарев :)))

50

Анонимен

преди 6 дни

В схемата са намесени и НОВА и БТВ, реално те са му съучастници и сега ще ги глобяват 5%, ама то ще е колкото и глобиха Метро преди години, глобата отпадна в съда! Познайте по новините какво ще кажат...

49

Анонимен

преди 6 дни

до 48 И кой е казал че трябва да пускаш смс? Наистина трябва да си маааалоумен да пускаш за такива работи смс даже да струват 20 стотинки

48

Започ на се

преди 6 дни

Руските мeкерeта започват да ги вкарват в Белене за щяло и нещяло. Започва се.

47

Анонимен

преди 6 дни

Само неуравновесени самотници гледат творенията на тоя.*** с телефони в ръце,пускащи СМС.Няма разумни зрители там!

46

Анонимен

преди 6 дни

отдавна трябваше да го арестуват, но най-хуманният съд ще го пусне.

45

НЕ БУРЗАЙТЕ!!!

преди 6 дни

БОЙКО БОРИСОВ запознат ли е със случая? Произнесе ли се вече дали Тупарев е престъпник или не? А Делян Добрев по прякор Дидо "Последната Инстанция"? Какво казаха от ГЕРБ? Престъпник ли е?

44

Анонимен

преди 6 дни

до 39 Аз се изкефих в Игри на волята 4 на Генчо особено с панаирите му с оня дето за малко да беше го ошамарил на масата в стопанството. Голям! Също и на плуването на Жорко- като делфин под вода. В Игри на волята 3 страхотен беше Неделчо на пъзелите. Кралят на пъзелите в историята на това предаване.

43

Това е България

преди 6 дни

Тупарев е арестуван за някакви договори де факто за нелоялни практики, а през това време лицето на гигантската руска схема за грабеж и пране на пари, чрез която се финансира проруската партия Величие, си дава интервюта и си развява коня. Това е БЪЛГАРИЯ.