9

Анонимен

преди 3 месеца

Ами то един протеинов бар е пълен с химия.

8

До 6

преди 3 месеца

За мен коментарът на човека е ироничен. Иначе и аз съм програмист, майстор на спорта в НСА- ски, катерене, плуване, тенис. Жена ми е фитнес влогър. Така че има програмисти и програмисти.

7

Анонимен

преди 3 месеца

В Царска Велика България храната беше топ! Още имам сума реквизити от двореца. Сега тоя сатанистки запад яде аспержи, на които бяхме пръв производител. Ама *** ТКЗС-арите като тоя в коментар 1, БКП им промива мозъка и за тях хубавата храна е сатанистка буржоазия и отрова... Много простовато парче е масовият българин. Затова е и беден, де.

6

Анонимен

преди 3 месеца

До До 1 - Ниска е сегашната продължителност на живота. Дядовци, прабаби, техни приятели, минаха 90 и тогава си отидоха. Родителите ми също са натам и си гледат дори градинката, не са залегнали. Сравнение със сегашната "младеж" е трудно да се направи.

5

До Анонимен 2

преди 3 месеца

Май покрай всичките "екстри" си пропуснал огледало да си купиш. С програмисти работя, всичките са сгърбосани, без мускули, с цайси. Някои от тях са умни, ама и какви има, да не пиша. Желанието да се хвалят с големи заплати, които не са баш тобкова големи, е характерно за вторите, за да им завиждали. Казвам му на един, какво като ти завиждат, ти нали си знаеш истината. "Умно" ме гледа....

4

ПоздравиОтКлаус Шваб

преди 3 месеца

най-безопасни и най-полезни са Бургерите от Лебарки!

3

До 1

преди 3 месеца

Колко е хубава нашата кухня и полезна ти дава отговор най-ниската продължителност на живота в Европа от столетия. Да, това е България.

2

Анонимен

преди 3 месеца

Всеки знае от къде взимат протеина, освен това тези продукти са доста често доста по-скъпи от аналога им в натурален вид, само джендарите им скачат като обезумели понеже им ги рекламират!

1

Анонимен

преди 3 месеца

Шопска салата , таратор , сланинка , суджук , пълнени чушки , гювече , яйца по Панагюрски , колко ошасна е нашенската кухня .Хранете се с нашенската си храна и не купувайте на сатанинския запад измислните храни