15

В

преди 6 дни

Глу.пости. Как пък всички това казват, когато сгазят лука.

14

sante_dog

преди 6 дни

Съчувствам ти брат! Наздраве!

13

Вин Дизел

преди 6 дни

Нагъл ама нагъл, а още не се е налапал на макс

12

Блага Вест

преди 6 дни

Благоте е синковец, потенциален обиец, изживява труден период - шофира под въздействие на алкохол, бело, зелено, червено - Българин е, злоупотребява със служебно положение, щот сигурно си е платил за общински съветник, съпруг може и да е, но за баща не е много сигурно.

11

Анонимен

преди 6 дни

"Отказах проба за алкохол, защото това се превръща в мокра поръчка..." Логиката тук направо кърти. Има само 1 причина за отказ на такава проба, а оправданията всеки ги има. Спести си позора и унижението в което сам се поставяш и си ходи. С инат и подобни изявления нищо няма да постигнеш.

10

Анонимен

преди 6 дни

Моралните от Смучи София и ППДБ

9

Анонимен

преди 6 дни

Политиката е *** работа. Когато се натопиш в л*йната, знаеш че ще замирише. Отказвайки да дадеш проба за алкохол, вече нарушаваш закона, а точно вие политиците трябва да давате пример за тяхното спазване!

8

Алекс

преди 6 дни

Кой отказва проба за алкохол? Който се е почерпил.Какви мокри поръчки,какви конспирации? Обикновено пиянде.

7

Анонимен

преди 6 дни

Пиян отрепляк, всичките у комисията по транспорт у СОС са такива, половината нямат шофьорска книжка, другата половина са у София от 3 месеца..

6

Анонимен

преди 6 дни

Нагли същества! Вместо да си обере парцалите и да изчезне, без да чака хората да го приканват, той пък и седнал да пише глупости на които и сам не се знае дали вярва.

5

пияница мистик

преди 6 дни

Ахахахахахахахаха :))) Лелеееееее, този колко е пp0cт, просто не е истина. Не ще и не ще да си пусне заплатката от СОС, която никак не е малка. Да пести, че това ще му е за последно :))))

4

Бако

преди 6 дни

Наглостта на българските политици минава всякакви норми.Трябва да има бунт, физическо и сексуални насилие над този клоун.

3

Анонимен

преди 6 дни

Колко висок морал! Кандидатирайте момчето за кмет!

2

Анонимен

преди 6 дни

Нищодумец!

1

Зевс

преди 6 дни

Да, да, така е, дори усещам хибридна атака от страна на Путин, сипал му е нурофен в чая.