13

ъ

преди 3 месеца

Какво значи "Възраждане" пак иска референдум? Поискаха го 600 000 българи преди повече от година, но в НС се правят на луди. На управниците в България не им пука какво мисли населението, важно е какво ще кажат началниците. Но накрая ще видят другия референдум. Дум-дум.

12

Анонимен

преди 3 месеца

БНТ ВОДЕЩ КЪМ КОПЕЙКИН КАНДИДАТ ЗА ЕВРОПАРЛАМЕНТ- НА ВАС В КАКВА ВАЛУТА ЩЕ ВИ ПЛАЩАТ АКО ВИ ПРИЕМАТ В ЕВРОПАРЛАМЕНТА- В ЕВРО- КАЗВА ГОРДО КОПЕЙКАТА- НО ТАМ В БРЮКСЕЛ НЯМА ПРОБЛЕМ...ТА ПИТАМ А ТУК В БГ КЪФ ВИЕ ПРОБЛЕМА КОПЕЙКИ ПРОБИТИ...

11

До пияница мистик

преди 3 месеца

демек валутният борд някакси прави лева нестабилен, така ли? отделно искам да чуя мнението ви за Споделеният Европейски Дълг (най общо казано задължение да изкупуваме ценни книжа на задлъжняли държави - в момента май са Италия и Португалия ама Германците ги "покриват" ежедневно). отделно искам да споделя че популизъм не идва от английското popular а от латинското populus... та в тоя ред на мисли...според вас е лошо да се говори на обществото, така ли? :)

10

Анонимен

преди 3 месеца

Измествате спора. Не ни трябва еврозона. А с евро всеки инднес може да плаща.

9

Анонимен

преди 3 месеца

гражданята няма капацитет да решава такива въпроси..справка гласуване герб, двуличие, възраждане

8

Анонимен

преди 3 месеца

Те,не ни искат в еврозоната, а вие обсъждате ,щото ни лъжехте че ще влезем.Да ама НЕ! Сега ялови обсъждания за пред народа. ,,Мижи да те лажем"!

7

Анонимен

преди 3 месеца

КОГАТО ВИДЯ ЧЕ НА КОПЕЙКИТЕ В ЕВРОПАРЛАМЕНТА ИМ ПЛАЩАТ В РУБЛИ ЩЕ ПОВЯРВАМ В ТЯХНАТА ИСКРЕНОСТ!

6

Анонимен

преди 3 месеца

Нека напуснем валутния борд и всички тия дето не искат евро да понесат народната любов след това? Дали са готови на това ? Или само демагогия

5

Анонимен

преди 3 месеца

Т.е. Чехия, Дания, Швеция, Полша и т.н. са едни бедни просяци защото не са в еврозоната... И ние като влезем в ерозоната ще забогатеем повече от шведите според нашите еврочукундури...

4

пияница мистик

преди 3 месеца

""Нека дадем възможност гражданите да посочат дали България трябва да бърза на всяка цена да унищожи една от най-стабилните валути между другото в момента в света - българският лев" === Ахахахахахаха :)))) Този е чисто луд популист и платен пyтюпитek. Левът е стабилен благодарение на Иван Костов, който ни вкара във ВАЛУТЕН БОРД след Жан Виденовото БСП и е ОБВЪРЗАН пряко с еврото. Но 80 процентовите deби.л.и разбира се ще му повярват на глупостите :)))

3

Анонимен

преди 3 месеца

Може да се запази Лева и да се въведе Еврото едновременно. Двете валути могат да съществуват едновременно при условието че левът бъде обезпечен със злато. Еврото ще бъде разплащателна валута, а левът ще бъде спестовна валута. Но за да се направи това трябват политици с топки и акъл. А ние такива нямаме.

2

Анонимен

преди 3 месеца

Ешо не питат денков,Киро Василев ,те са в час винаги,)))))

1

Анонимен

преди 3 месеца

Приемането на еврото ще означава да поемем тежестта на дълговете на други страни, където той е много по-висок от българския и някъде гони 100% от БВП. Но това никой никъде не го казва.... На мен ми е все тая принципно в каква валута ми се плаща заплатата, но не ми е все тая когато трябва да покривам дълга на гърците, италианците, испанците и т.н.!!!