54

Правете още

преди 6 дни

Бели роби на робовладелците бъдещи наркомони и персонал в алото.

53

Анонимен

преди 6 дни

Реформите на Орбан: Унгария вдига раждаемостта с 6-годишен отпуск по майчинство.В първите шест месеца след раждането майките получават 70 на сто от дотогавашната заплата, между шестия месец и втората година държавата изплаща 50% от заплатата, а през последните четири години се изплащат символичните 100 евро. всяко Семейство с три или повече деца, което изплаща ипотечен кредит, ще може да намали дълговете си с до един милион форинта след раждането на трето дете, и още един милион за всяко следва

52

Анонимен

преди 6 дни

Грешна тактика. Аз не искам данъците ми да ходят в ромските махали.

51

Анонимен

преди 6 дни

Защо, и сега има достатъчно римляни.

50

Гледам някой

преди 6 дни

пак спомена феминизма. Слаборазвитите общества раждат да, но защото там хората не са осъзнати чак толкова какво представлява животът, т.е размножават се поради невежество и неосъзнатост. Чрез натиск спрямо жените също няма как да стане, защото не можеш да накараш човек да обича насила - както мъж, така и жена. Трябва спокойна икономика с нулева инфлация поне за 100 години напред. Затова щастието на кредитните спекуланти трябва да се пресече веднъж за винаги с високи лихви по кредитите.

49

До 46

преди 6 дни

Личи си какви виШисти са. Като те гледам колко си неграмотен. През 30те години всички са живяли така. Вече сме 2024 година. Само от един етнос децата живеят по 5 в 15 квадрата. Ако искаш такъв живот за децата ти, прав ти път. Освен това баба ти нито е имала телевизия, нито пералня, нито ток, нито адекватно отопление. Дрехи също не са се купували. Не са имали и телефони, транспорта им се е казвал крака. И ти можеш да гледаш 5 деца по този начин. Давай.

48

Анонимен

преди 6 дни

В село има една джунгалка с 7 деца дв и са отнети от държавата 5 са при нея и пак надула корема

47

От Баща на Близнаци!

преди 6 дни

А за Близнаци??? В Момента за две деца сумата е 780лв??? Или ни оставяте да се спасяваме някак си??? С близнаци е невъзможно и родителя да се върне на работа!!!

46

До 44

преди 6 дни

Грешка. Бабите и дядовците са си отгледали децата. Децата са отговорност на родителите. Освен това някак си не мога чисто математически да разбера как човек на 50 години ще се пенсионира и как така държавата ще му плаща още средно 30 години пенсия, като този човек не е имал и 30 години трудов стаж?

45

Анонимен

преди 6 дни

До 32 - значи тия в Африка дето раждат по 10 деца, живеят в минимум 15 стайни жилища и са милионери. Баба ми, през 30-те са били 5 деца и са живели в една стая към 30 квадрата. Всичките и братя и сестри са се изучили и трима са били вишисти. Решението не е в парата на калпак, а в желанието на хората. В днешно време народа предпочита лесния живот и екскурзийките, пред инвестицията в деца. И все държавата му е виновна, че не му гледа децата. Като разглезени деца сме станали всички.

44

Анонимен

преди 6 дни

Вместо кастрация на джунгалите те пари ще им дават да правят още деца

43

Анонимен

преди 6 дни

Ако бабите и дядовците не се пенсионират рано то броя на заплатите които предлагат не е от значение.Не всеки има пари за детегледачки.

42

До 40

преди 6 дни

Раждаемостта в Унгария е много по-ниска от тази в България. Даването на пари на калпак изобщо не решава проблемите с раждаемостта. Унгария е сравнително бедна държава, с много висока инфлация и страшно скъпи имоти. Затова и коефициента на раждаемост в Унгария и по-нисък от този в България.

41

Анонимен

преди 6 дни

Хайде Столипиново ще стане 200 хиляди

40

Анонимен

преди 6 дни

По стечение на обстоятелствата имам поглед върху Унгария. Там има всевъзможни програми за стимулиране на многодетни семейства. Всички унгарци, които познавам са с поне 3 деца. В един момент ми попадна демографската статистика на тази държава и бях безкрайно изненадан как и те са с отрицателен прираст. Накратко, финансовите стимули не са ключа от бараката. В днешния свят, много деца раждат слаборазвитите общества, в които жените нямат много много думата - факт. Феминизмът води до ниска раждаемост

39

Максуда

преди 6 дни

Ликува от тая новина аутисти!

38

А така източвайге

преди 6 дни

Бюджета бели бок лу ци!

37

Анонимен

преди 6 дни

Който обича децата и има постоянни добри доходи ще си роди и 5 деца ако иска.Еднократната помощ нищо не решава.

36

Мхм

преди 6 дни

Отговорностите за едно дете не се ограничават само до раждането, освен за някои определени слоеве от българското общество. В повечето случаи трябва да се грижиш за това дете до 18-21 годишна възраст.

35

Анонимен

преди 6 дни

И като дадете на калпак по 6-7 000 лв.кой етнос ще роди повече деца?Тия от Сливен и тия от Кърджали.Това ли искате?