42

Анонимен

преди 6 дни

Марков , тя работата стана "Храни куче да те лае "

41

Бау

преди 6 дни

Всяка реплика си има различна интерпретация по различните медии! Накрая се получава нещо напълно различно от това, което е! Не вярвайте на никого и сравнявайте това, което пряко сте видели и чули с това, което след това медиите ви поднасят и ще се чудите на себе си ли да вярвате или на интерпретациите! Например, няма какво да слушате, какво представлява Възраждане! Достатъчно бе да видите ехидните им физиономии днес, докато в залата нищеха ,,вербовките" на Атанасов-ДБ! Слава Россия, но не така!

40

Част от плана

преди 6 дни

за исветляване е публично разграничение, приемане на подкупите със събиране на компромати. Едва ли не си говорят по телефона предвид, че обикаляха двамата обикаляха в синхрон.

39

Анонимен

преди 6 дни

Величие са сектата на Сциантологията . Най-страшната секта.. Пред която Данъчната служба на САЩ се е огънала.

38

Анонимен

преди 6 дни

Марков , за това има една приказка " голям залък хапни , голяма приказка не казвай " . Заяви се за осветител на Буци и Пеевски , а те навряха в *** г_з при всичките ти заявления за познаване изтънко проблемите на сигурността .

37

Анонимен

преди 6 дни

Искате ли сектантите Сциентолози да оглавява комисията по Вероизповедание? Или сциентологията да е официална религия в България, и децата ви да са зомбирани "психо"?Според немските служби сциентолозите са ПСИХОГРУПА! Цанов ги разкри в новия си клип. Тяя седмица ще има още разкрития за Сектантите

36

Анонимен

преди 6 дни

Марков, кой е този дето те е излъгал, че имаш авторитет?

35

Анонимен

преди 6 дни

Възраждане бяха прави за тези, Величията играят герберско хоро

34

Анонимен

преди 6 дни

Аз пък искам извинение от спеца по сигурността , защото едни ги плямпаше , а го надупчиха от секъде , на решетка стана и това , най-вече за заявеното от него самия , а не за това кой какво казвал и правел , Тоя се самоунищожи

33

Ром'с

преди 6 дни

Абе убава работа ,ама ....

32

Лудото Ленче

преди 6 дни

Ивелин като редови член трябва да разбере,че не може да прави изявления от името на партията ! Партията си има ръководител ! Като иска да е редови ,може да си гледа предприемачеството ,да подава сигнали за нередности и да разговаря по партийни въпроси с Марков ! Ивелин не ръководи ПП Величие ! Има ред ! Иначе е хаос !

31

оф

преди 6 дни

абе не ни занимавайте със семейните драми на тия

30

Анонимен

преди 6 дни

А шефът ти Боко Тиквата е младши лейтенант от запаса, когото Доган и Гоце произведоха за една нощ генерал.

29

Tенгри кан

преди 6 дни

Техническа подкрепа, хахахахаххахаа, техническа подкрепа, която води до реален политически резултат в полза на ГЕРБ-ДПС е и политическа подкрепа!Инак, не знам, на толкова грозни и неодухотворени хора с лица на мошеници и измамници, как се оценяват толкова ниско хората, че им делегират себе си?;)))Дори животното не би дало живота си за подобни!И това е в целият политически спектър!Репутационна щета, ха-ха-ха, господина се е взел твърде насериозно!;)))

28

МИСЛЕЩА

преди 6 дни

Не ги мислете "величията", в крайна сметка те ще се разберат. Проблемът е, че пак сме в задънена политическа улица, и няма кой и как да състави редовно правителство. Уж всички искат мандат, но истината е , че не им се хваща горещия картов /властта/ точно сега, защото идва война, високи цени на тока, инфлация и т.н. Май никой не иска да управлява и се дърпа с различни извинения, а трябва да се вземат доста непопулярни решения!

27

Анонимен

преди 6 дни

Толупа Марков нали наскоро направи молебен за вечна вярност и преданост към Боко. То молебен се прави в България само по тази причина, да се отдадеш на мафията и вожда. Поредните пудели на вратата на Боко.

26

Анонимен

преди 6 дни

Новата патерица на Тиквата и Пра сето

25

безразличие

преди 6 дни

Тия пък кокони, нЕма и два дни на власт, и почнаха да се карат... Поредните клоуни!

24

Анонимен

преди 6 дни

"техническо гласуване" хахаха то и на Волен едно време беше също 'технически златен пръст'

23

Въпроси към Костя

преди 6 дни

от Бивш Избирател : Срещал ли се е с Борисов още 2012-2013 година в Банкя под Магнолията?! Как Кмет на ГЕРБ го НазНачи за Директор на Музей, без да Отговаря на Законовите Изисквания (5 години Трудов Стаж в Музейна Дейност), т.е. НеЗаконно?! Каква е връзката му с Олигарха на ГЕРБ Красен Кралев (който купи на последната си любовница дамска чанта за 30 000 лева). Чел ли е Дипломната Работа на ЕвроДепутатката си Рада Лайкова, за ЕС и Следващата Фаза на Глобализация и кой е Баща й?! Маските Паднаха!!