194

Анонимен

преди 6 дни

Господин Тошко, нали имахте висока избирателна активност и спечелихте изборите? Какво направихте? Къде са тези хора, които ви избраха? Да ви припомня - "Има такъв народ" - 657 824 гласа - 24,08%. Къде са тези хора? Имахте 65 депутатски мандата. Сега имате 17 мандата с 300 зора. Търсете вината в себе си!

193

До 197

преди 6 дни

Е колко пък да са били кадърни след като България преживява две национални катастрофи

192

гост

преди 6 дни

До Tенгри кан. По времете на Левски, а и след него до идването на комунистите и СССР в България е имало кадърни, знаещи и можещи хора! БКП ги уби и от там още не можем да се изправи, като хората. Възрожденския процес си е вървял отлично, но с отнемането на имуществото и бизнеса на тези хора, дойде утопията, от която искахме да се избавим, нали така?

191

До 183

преди 6 дни

Прав си прилича на оная реклама на космодиск.Аз си копая доматите ,и от както си го сложих отзад всичките ми болки изчезнаха,сега остава само някой да даде едни 100лв за една пластмаса

190

Суровикин

преди 6 дни

Тия четиримата на вързано куче хляб не могат да дадат , вие чакате правителство да направят. Когато имаха 70 депутати се оакаха

189

Анонимен

преди 6 дни

Ако и експертите ви са като вас,да пази Господ!

188

До 190

преди 6 дни

Може и да си прав,аз ползвам телефон и редовно ми прави тия номера и не е само правописа,то си решава да си напише нещо дето е сметнало ,че това искаш да кажеш

187

Анонимен

преди 6 дни

Тия чалгари искат президентска република,за да ни докарат Боко и да го бетонират завинаги на висок пост.Защото Радев,след изтичане на мандата няма право повече да се кандидатира!Разбирате ли каква е далаверата?

186

Анонимен

преди 6 дни

Освен Тошко,който е учил история(отделен е въпросът колко я е научил),другите трима с какво образование са,знае ли някой?

185

до 188

преди 6 дни

Не е от сайта. От Гугъл е. Тази проверка на правописа се използва в Google. Може да се включва и изключва..

184

Анонимен

преди 6 дни

Егати сайта пишеш запаса излиза запада

183

Анонимен

преди 6 дни

Тошко на 2 магаpeта сеното не може да раздели, ще ми свиква Велико Народно събрание! Нали им дадоха първия мандат? Е, какво направиха? Един шнорхел имаха само. Голи и боси отвсякъде. Даже Ива Митева ги напусна.

182

Анонимен

преди 6 дни

Тия,и четиримата,мислите ли,че стават за нещо?И щом те са в парламента,представяте ли си,какви са им експертите?

181

Анонимен

преди 6 дни

Как така става тази? Все идват нови и нови парти. Атака, ВМРО, НФСБ, Марешки, ИТН, Възраждане, Величие и винаги си остават все същите ченгета и мутри по общините и властта? Дали е слуайно всичко това? Замислете се. Или просто тези партии еднодневки за по-няколко години целта им е точно това! Да крепят грабителите на България с десетки години! Какво се е променило? Как така става тази? Уж идват нови, но реално пак си остават старите и децата им? Има нещо сбъркано, много сбъркано.

180

Анонимен

преди 6 дни

Разберете един път завинаги - Десислава Радева първа дама няма да стане никога. Винаги ще е втората на Радев! А сценаристите на Слави Трифонов колкото сцени и скечове да разиграват, че уж Радев искал да прави партия, са алабализми. Никога не е искал Радев да прави партия. Защо му е да има партия, след като може да му купят партийки, които да ръчкат държавата, за да я дестабилизират и накрая да излезе Радев и да каже: "Вижда се, държавата затъва с партиите. Само аз мога да я стабилизирам". Капиш?

179

Анонимен

преди 6 дни

Е като сте отвратени ДПС ще стане 50% +1% някоя друга и готово.

178

Анонимен

преди 6 дни

На есента на изборите в България пак малко българи сте ходят да гласуват хората са отвратени от всички български политици включително и от Итн и затова не ходят да гласуват на изборите за съжаление всички български политици както и Итн ги е хванала старческата деменция и затова не могат да го проумеят в празните си кухи кратуни и на изборите остават шокирани що толкова малко хора са отишли да гласуват но кои каквото си надроби това сърба.

177

Анонимен

преди 6 дни

Тошко много ги разбира тези работи.Десислава Радева и Дългия са комбина.

176

Анонимен

преди 6 дни

До долния. Забрави само и децата от ППДБ.

175

Анонимен

преди 6 дни

Днес шоуто на Славчо беше при президента. Тоя Слави не му ли е неудобно само сценаристите бута напред. Дай път на хора с възможности в политиката, а не осмиващи образи