234

изроддеее циганин

преди 6 дни

като не останат украинци ще пратим европейци и американци ние сме близо милиард а руснаците са има няма 80 милиона, то много лесно така ами утре като нападне другата държава която с по малко хора пак ли така а?

233

Анонимен

преди 6 дни

Айде Уколандията отпадна от Европейското

232

Анонимен

преди 6 дни

Има млади украинци бол. Току-що отпаднаха от европейското, а и по трибуните има около две дивизии млади украинци, които с радост биха отишли да воюват за Зеленски. Само че в момента е много горещо. Ще почакат зимата...

231

пияница мистик

преди 6 дни

Ето още едно вярно и старо прокси на бакшиша Пyтлаpax Акбap. По негова заръка, разбира се добре платена предизвика Брекзит. Сега говори как щели да загинат младите украинци. А няма ли да загинат и младите 0pkи или те са безсмъртни? Такива Запада трябва да ги осъжда и директно в затвора. Това е все едно да защитаваш Хитлер Втората Световна и да твърдиш, че Европа го е провокирала да я нападне

230

Анонимен

преди 6 дни

Няма с кого да се примирява! Твоят човек предлага повече агресия!

229

Юлиян

преди 6 дни

Безпросветните маси(имам предвид евроатлантиците)винаги са били лесни за манипулиране и трудни за политическо ограмотяване.Нормално е.Това е била и основната идея на архитектите на смарт поколението.Да ги накарат, както по време на Втората Световна Война,да слушат само една станция по радиото-правителствената.Това четене,всякаква информация събирана от странични,"неправителствени"източници за тях е "табу".Виждам успели са!

228

Анонимен

преди 6 дни

Джуджа го е спонсорирал и него, за сметка на крепостните си селяни :))

227

Предложител

преди 6 дни

Фарадж, предлагаме ти да си предадеш 1/5 от собствеността на Украйна.

226

Юлиян до 227

преди 6 дни

Минал си и ти покрай истината,но така и си се разминал с нея, без да я познаеш.

225

Историята помни

преди 6 дни

Как този фураж. излъга англичаните ,за брекзит, а после се измъкна по терлици....който веднъж е бил платен лъжец...то той е такъв завинаги.

224

Хи хи до зозо

преди 6 дни

Ми мноо малко бе, Северна Корея има повече войска ! Да не говорим за Русия и Китай !

223

Юлиян до зозо

преди 6 дни

Чакаме ви!Ще видим малко зор с ковчезите,три милиона са това все пак,но ще се справим.Не ни е за пръв път.Имаме опит.

222

ИСТИНАТА

преди 6 дни

Единствените, които блеят за мир в момента са Путин и неговите пионки. Сами си правете извода, кой яде боя на фронта в Украйна. Без снаряди от Ким и дронове от иранеца са до тук ***

221

Зозо

преди 6 дни

Копейкииии, наздраве от фалшивият Путин!!! НАТО в момента има над 3 милиона редовна войска. Да не говорим за измислената ви смешна мобилизация :)))))))))))))))))))))

220

Анонимен

преди 6 дни

Как да го търси този мир, като ще секне далаверата!? Загиващите са без значение, важното е бизнеса да върви и пачките да се трупат!

219

Анонимен

преди 6 дни

Муxльото Фарадж с неговите 15% където показват половете, че ще вземе само ще си кряка отстрани докато гледа как Великобритания изпраща оръжия на Зеленски.

218

белите лястовици

преди 6 дни

на запад много стресират западните медии!

217

Иван

преди 6 дни

И защо трябвало да слушат Фарадж? Та той е политически провал, който повтаря пропагандата на Кремъл.

216

Анонимен

преди 6 дни

Укрите ще останат в историята като ми и тур ки помислили се за фактор, докато просто ги ползват за външни интереси докато умират.

215

Анонимен

преди 6 дни

Във Великобритания ЩЕ УПРАВЛЯВАТ Лейбъристите! Помоща за УКРАЙНА ще ПРОДЪЛЖИ. Пaпагала фараж да си кряка. Той друго и не умее.