22

Анонимен

преди 6 дни

Има непотвърдена информация, че американски разузнавателен самолет е претърпял авария над Черно море. Но е официална информацията, че министрите на отбраната на САЩ и на Русия тази нощ са говорили по телефона по инициатива на американската страна.

21

Анонимен

преди 6 дни

Сега Макрон ще каже, че Русия му се меси в изборите. Много яка тая Русия, брей! Всъщност, трябва паметеик на Путин да сложат. Ако не беше той, НАТО да е хванало мухъл, а посредственици като Урсула, Мишел, Борел, Шолц и Макрон - или нямаше да се появят или одавна да сме ги забравили. Помните ли предишните еврокомисари? Не. Няма с какво.

20

Фед Красивия

преди 6 дни

И в целата ситуацее,ние чий го търсим с тва ойро?Трябва да ги видя на живо в София ли,че да им набия канчетата на наще главчовци?

19

Анонимен

преди 6 дни

Че ЕС е в криза и умира и точно благодареие на Макрон и подобние му из другите държави. Дано французите се осъзнаят и повлекат крак, че иначе става пще по зле

18

Анонимен

преди 6 дни

Бойко е типичен центрист. Няма други цели освен тази да управлява. Избираме го защото сме свикнали да ни упрааляват и по-малко да мислим. Когато видим, че нещо не върви, пак не ни се мисли. Резултат - 6 пъти ходим на избори. Във Франция не е особено по-различно, просто мислят малко повече от нас.

17

Муахаха

преди 6 дни

Криза, Какво Криза?! ЕвроЗоната - НАшият Бленуван Клуб на Богатите-Бедни!!

16

Анонимен

преди 6 дни

Не знам от ЕС, но от НАТО Франция може да излезе )))

15

Анонимен

преди 6 дни

И отново вкарана Русия, за мерудия. Тези не спряха комисионните от продажбите на смърт в окрайна и продължават да внушават лъжи.

14

Анонимен

преди 6 дни

Напротив, ако парти като тази на Льо Пен имаха повече власт, ЕС ще стане едно по-добро място за живеене. И война няма да има.

13

Анонимен

преди 6 дни

Не само еврозоната е в криза. В криза е евроатлантъзмът.

12

Анонимен

преди 6 дни

За какво излизане от кризата мечтаете, след като евролидерите прегърнаха далаверката и избраха Акушерката да ги води още един мандат?

11

Анонимен

преди 6 дни

Ако в Европа наистина има демокрация, не трябва да се страхуваме от ляво и дясно. Смешно е да ни убеждават, че само центърът е правилен. Жалео е да ни мислят за неуки.

10

Анонимен

преди 6 дни

Центристките партии са по презумция без идеи и без цели, освен тази да управляват. Конкуренцията между лявото и дясното помага на гражданите да взимат по-добри решения за себе си.

9

Анонимен

преди 6 дни

Ооо..Франция ще си го получи при всички случаи!!!-:)

8

Анонимен

преди 6 дни

Еврозоната излъчва некачествени лидери и всички търпим последствията на посредствените им политики. Макрон е симпатичен, ноткатотполитик е импотентен ***. Нещо нездраво има в него.

7

Анонимен

преди 6 дни

Отка се появи макарончо всичко тръгна на зад,както виждамеби е смел ,шал с се бие с русия ,е кои че сражават мигрантите у Франция ли)))

6

Анонимен

преди 6 дни

Национален сбор (RN) на льо Пен ще спечели изборите и ще погребе Микрон.

5

Анонимен

преди 6 дни

Не разбрах, с какво десницата или левицата ще съсипят Европа? Първо, Европа е континент а не либерална джамахирия, той ще ни надживее, каквито и да си мислим че сме. Второ, кой и кога опрелели, че само центристки партии могат да управляват правилно? От къде накъде някакви *** или уселнали бюрократи ще ни окачват табелка КРАЙНИ? Защо не се замислим, че точно т.н центристи ни доведоха до този прекрасен резултат?

4

Анонимен

преди 6 дни

Че то криза си има в Франция отдавна ,стана по-голяма от Германия ,с гейската политика за приемане на милиони мигранти от кол и въже ,да са им честити красивите мигранти ))))

3

Анонимен

преди 6 дни

Още санкции за нещо? Докато съсипем всички икономики в Европа? САЩ казаха: hell yes!