27

До ПП-ДБ

преди 1 седмица

Като ги искаш в управлението,следващия път гласувай за тях.

26

Всички плюха по

преди 1 седмица

ПП-ДБ,сега всички искат коалиция с тях.А най-много Баце и Копейката.

25

ПП-ДБ или ДБ ...

преди 1 седмица

ПП-ДБ или само ДБ трябва да решат дали да подкрепят партия, натискаща се да бъде партньор на Алтернатива за Германия или партия, уважаван член на най-голямата група в ЕС! Това ще отговори пределно ясно каква е истинската им политическа ориентация!

24

Анонимен

преди 1 седмица

Не искаме правителство с купения вот на Буци ибрика и ибрикчиите! Той обеща, че Рая Назарян ще ни прати на избори!! Какви са тези калинки които са налазили сайта и се упражняват в говорене за правителство?

23

Анонимен

преди 1 седмица

Българите е добре да бъдат информирани за истинските настроения в страните в ЕС, в Европа, а и извън. Много е важно хората да бъдат наясно, че декларираното "единство" против Украйна и за НАТО са абсолютно неверни. Даже дясно-центристката много голяма традиционна партия на западна Германия Християн-демократите в лицето на сегашния си преседател Мерц РЯЗКО смениха говоренето в посока спиране на оръжията за Украйна и започване на преговори за мир. Затова ЩЕ има промени И у нас, ББ НЕ е самостоятел

22

АМИ, ДА....

преди 1 седмица

СОЦ--ПРОСТОТИЙТЕ УМРЯХА-----НИКОЙ ВЕЧЕ НЕ ВЕРВА НА ТИЯ КОМУНИСТИЧЕСКИ КАЛАМБУРИ.....ХАХАХАААА

21

ze nigmar

преди 1 седмица

Явно няма да има...:)))

20

СМЕХ....

преди 1 седмица

НЯМА МЯСТО В НС--- ЗА КОМУНИСТИ, РУСОФИЛИ И ЛЕВИЧАРИ!...ЩЕ СЪМНЕ И БЕЗ ТЕХ..ХАХАХАААА.....

19

Анонимен

преди 1 седмица

Правителство от истински държавници и нови правила за влизане в парламента Кой от нас обикновените хора ще откажем да работим да саботираме и ще получаваме пари привилегии ще сме с имунитет това пък за какво Киро е съучастник в убийство и си живее безнаказано

18

НЕМА ШАНСОВЕ,.БЕ....

преди 1 седмица

БЕЗ ГЕРБ И ДПС----МОЖЕ САМО МОКРИ СЪНИЩА ДА СЪНУВАТ ЧЕРВЕНИТЕ ВЪШКАРИ....ХАХАХАААА...!

17

Анонимен

преди 1 седмица

Той и царя обещаваше, че за 800 дни ще се оправим. Сега пишеш за 1400 дни. Но стана ясно, че всеки оправя себе си няма значение за колко дни, важен е резултата, а другото са приказки.

16

Tенгри кан

преди 1 седмица

Няма да се преодолее;))) Както съм казал, Енергията на Властта съм я взел и съм я скрил още по времето на "Борисов 2". Защо? Защото Властта е Свещена Сила на Тангра, Вакан, Кут и не може да се разпилява безотговорно от преходни твари като човеците, чиито тела гният в пръстта, а чиито души, алпа Яга Албасти обладава чрез златото;))) С една дума, в политическите фигури, нема дух;))) има пари, но нема дух;)))

15

Анонимен

преди 1 седмица

До ***: В грешка си. Или си обиден, или за това ти плащат. Идея си нямаш.

14

Хах

преди 1 седмица

Ами то и сега си има правителство не е като да няма! Дори и да идем на безсмислени нови избори, пак ще има правителство. Именно то ще проведе евентуалните избори. Разликата е че преди правителството го редеше президента, сега го реди Боко и вероятно Пеевски.

13

На следващите избори

преди 1 седмица

40% за ПП-ДБ и ще видим дали нищо няма да се случи. Със сигурност ще се случат няколко неща. Прочистване на ченгесарите, закопчаване на посредниците им Буци и Шиши, че и Доган. Конфискация на активи за поне едно 5-10 млрд. откраднати от горепосочените лица. Изкореняване на калинките и тем-подобна научена да цоца държавна пара *** от аминистрация , съдебна система, МВР. Между 200 и 500 ефективни присъди на корумпета на висши държавни постове. Обещавам ви, че за 1400 дни България ще стане рай.

12

Анонимен

преди 1 седмица

Ало шампоанния акедемик Денков почна ли да раздава сапуните.

11

Анонимен

преди 1 седмица

"Възраждане" на обречените. Първо погледнете какво пише на входа на старата сграда на Народното събрание:"Съединението прави силата" А те повтарят мантрата: "Разделението ни лишава от силата" Народа гласува да се сберете, а не да го делите. И да се криете фалшиво зад високопарни лозунги и вричания няма да фане дикиш.

10

Краси

преди 1 седмица

М,Баце Винету развали действащо правителство.Да го видим сега пожарникаря!!

9

Анонимен

преди 1 седмица

Какъв Радев президент е стига сте писали лъжи

8

Гражданин

преди 1 седмица

До 3. И как разбра, че "народът" иска рундю?