54

Анонимен

преди 1 седмица

По принцип предците ни са строели градовете си на хълмове и високи места пак заради древната урийска религия, свързана с планината вулкан Меру в Арктика. А по-късно и църквите и манастирите също.

53

Анонимен

преди 1 седмица

Защо България наложи вето на Македония? Македония е кандидат за ЕС още преди България. България е член на ЕС от 2007 година. България знае историческото и политическото тълкование на Македония още от 2007 година, а не от 2021 година !!! Защо не наложи вето през 2008 година. До сега щяха да бъдат решени повечето неразбирателства. Освен това , Македония иска гаранции, че Френското предложение е последното искане и няма да има ново. Те просто си защитават държавата!

52

Анонимен

преди 1 седмица

Тоя може да е символ на всяка свинеферма , ама на народ , това ми е напълно неприемливо .

51

Анонимен

преди 1 седмица

Мицкоски какво е направил в отговор? Най-нормалното би било да пръдне, понеже.

50

Анонимен

преди 1 седмица

В редица фолклорни костюми и украшения на жените ни се виждат пирамиди. А танцьорите ни от македонската област направо изграждат пирамида , качвайки се един върху друг. Сфинксът в Египет, това е нашият хетски арийски гетски лъв, който е и на герба ни.

49

Анонимен

преди 1 седмица

Пеевски прочел ли какво е написал Мицкоски? Освен това Пеевскинтвърди, чемтова което се изисква от Македония е Българско, а Френско предложение! Та Мицкоски не е срещу Българското предложение, а срещу Френското! Освен тива Мицкоски не е срещу Българите да влезнат в конституцията, а иска гаранция , пемтова е ооследнито което икса ЕС ит Македония! Това е лигично ,защото всеки път ум се йазва налравете още това и влизате в ЕС и в последния момнет излиза ново искане или вето!

48

Dostoevsk

преди 1 седмица

Свинята няма правомощия да разговаря или да си изживява в качеството си на премиер или външен министър. Въпреки това обаче е прав.Нека политиците окажат натиск и да се спазват вече подписаните договори .Нека всички македонци взели български паспорт да ги върнат и да им се отнеме българското гражданство. Македония си играе с огъня и забравя , че само зо няколко часа могат да се наричат отново България.

47

Анонимен

преди 1 седмица

Затова много манастири, включително в България, Гърция, Черна гора, Италия и др. , а и църкви са построени или направо в скалите или върху скалите. Скалите, планините, хълмовете, курганите , вулканите символизират планината вулкан Меру. Както и пирамидите, строени от времето когато сме били огромна по размер държава Ура и сме били гиганти. Неслучайно в народните ни танци( включително македонските) въртим кърпички, символ на урагана, вятъра, духа на Ур, символизиран от бика, а и от свастиката.

46

Анонимен

преди 1 седмица

Вие политиците не разбирате ли, че го създавате този национализъм? Кой и защо наложи вето на Македония? Защо от години в България има кампания анти-Македония? Защо нямаме магистрала за Македония, а имаме за Турция, Гърция и Сърбия? Същия въпрос може да зададем и за Румъния? Колко пътища ни свързват с Румъния? БГ политиците се държат като Тодор Живков с Македония и не само! Ако Македония беше 10 милиина нямаше да си позволяват подобни коментари!

45

Дедо

преди 1 седмица

Брей , само дето Пеевски няма такъв речников запас и това е писано от някой друг.

44

До Майната Ви

преди 1 седмица

Я не се излагай!Ако нямаше значение,защо Пеевски поредна година прави всичко възможно да "излезе"?Защо за всички партии е СРАМНО да заяват подкрепата си за ДПС?Защо Борисов казва,че правителство само с ДПС НЯМА ЛЕГИТИМНОСТ?

43

Анонимен

преди 1 седмица

ало авторът защо заблуждавате хората?Шиши не може да скача ,по технически причини!Явно добре ви плаща за да поствате по 3 пъти на ден неговите велики мисли и фантазии.

42

Анонимен

преди 1 седмица

Вярно ли е че преди години Шиши са го спукали от бой руснаци в дубай

41

Анонимен

преди 1 седмица

Разбира се, богинята огнена орлица Истър ( Искър, Ищар) е придобила човешки образ още в Древността. Има я на много древни монети като жена с крила. Ангелите като образ произхождат от нея. Християнската Мария е нейният земен човешки образ.

40

Анонимен

преди 1 седмица

Името на божията майка Мария идва от свещената урийска планина вулкан Меру в Арктика, в чийто кратер богинята огнена орлица ( Жар птица, Феникс) Истър прави гнездо. Но Мария е човешкият образ на Искър ( Истър), а Исус е човешкият образ на сина й Хор. ХОРисто, Христо, Христос.

39

Анонимен

преди 1 седмица

Какъв войнстващ национакиьъм от обшо 2 милиона души със старците и децата? Ша на нападат ли?

38

Анонимен

преди 1 седмица

Бегай с Азис...оня поне заприлича на човек.

37

Анонимен

преди 1 седмица

Няма значение кой размахва пръст, трябва твърда позиция от българска страна.

36

Майната Ви

преди 1 седмица

Чета как много хора се хващат за закона "Магнитски". Смешни са. Първо: този закон не се прилга извън САЩ. 2. Законът няма правно действие в Европа. Ерго: има стохност на магарешка сянка в мъглив ден. 3. Има доста хора включени в списъка по този закон които са на високи длъжности не само в България, но това не им пречи да си вършат работата. 4. Не смесвайте престъпленията на Шиши със закона "Магнитски". Той няма да бъде съден и осъден по този закон. У нас също няма да го съдят.

35

Анонимен

преди 1 седмица

Текстът на песента М*а*к*я на слънце говори в ютюб, е написан там, като кликнете на more. Има се предвид урийската българска богиня орлица ( тя е и Феникса, тя е и славянската Жар птица) и нейният син - слънцето, наричано също божието дете бог Хор. Исус е ХОРисто ( Христо) Истинският Хор, слязъл на Земята.