11

Някой си

преди 1 седмица

До 1. Явно си дете и не знаеш! Америка,чрез своят Военен Блок НАТО.Продължава " Задачите" си от преди 1989 г! " Студената война"? Чувал ли си за нея?-:) Днес 35 години почти СССР го Няма! Но НАТО го Има! И продължава " борбата", Задкулисно! А тя е,да Смачка Русия " Майката" на СССР! От това по ясно,няма как да ти го кажа!!-:)

10

Анонимен

преди 1 седмица

То в прав текст в статията се казва, че НАТО се готви за война. Сега остава нашият миниосер на отбраната да ни се обясни надлежно.

9

Тоя е Пидал

преди 1 седмица

даваше ми 5000 евро за да го думкам в Брюкселски хотел!

8

Анонимен

преди 1 седмица

Тия хора думата мир окончателно я изхвърлиха от речника си. Колко борба беше, за да живее светът в мир и сега, зор за войни. Откачена работа!

7

Ха-ха-ха-ха-ха-ха

преди 1 седмица

Има само едно предизвикателство - да набере пушечно месо от балъците източна Европа и да го пусне на самоунищожение във войната с Русия. Ако пушечното месо на НАТО победи Русия това е добре, ако пушечното месо загуби от Русия, още по-добре защото ще освободи териториите от източна Европа с население.

6

Мандо

преди 1 седмица

Първо предизкателство , как да си смени памперса , за една минута ! Знам че може , той е натовец !

5

Анонимен

преди 1 седмица

На мен такова НАТО, което не е за защита а се готвело за война с някого си определено не ми е необходимо.

4

Анонимен

преди 1 седмица

Все ми е тая ,кой ще е следващият " говорител" на Америка скивт Военен блок НАТО в Европа!! Все ми е тая! Фигурант ще е и Нищо Друго! -:) Майната му!!!

3

Анонимен

преди 1 седмица

След като НАТО отдавна се готви за война с Русия както е речено в комюникето, то ние като държава член на НАТО се готвим за война с Русия така ли ?

2

Около 15% шанс

преди 1 седмица

Най-голямото предизвикателство е да оцелее в следващите 5 години. Както и милионите граждани на членките на нато. Тва е.

1

Анонимен

преди 1 седмица

Под диагонал прочетена плявата ни информира, че НАТО отдавна се готви за война с Русия. Но не се казва по каква причина.