27

Анонимен

преди 1 седмица

Експериментът Зеленски приключва, време е за мирен период според Биг Корпорация и какво ще правят всички "зелени чували", барабар с Рашидов?! Пенсионират ви всички Гадни Е*бливи Разрушителни ***! Нямате време да се прегрупирате! Апропо, парите ви в офшорни банки изведнъж ЩЕ ГИ ЗАНУЛЯТ-КЕФ!

26

Анонимен

преди 1 седмица

Интелигентните агенции подбират най-големите негодници за властимащи в банановите републики, които негодници ще им лижат подметките и безотказно ще изпълняват заподите, само за да ги държи Корпоративният Запад на власт. Всички са Зеленски и Шиши, и Баце, и Рашидов, и всички мениджъри на Голямата Корпорация.

25

Анонимен

преди 1 седмица

Интелигентните агенции подбират нарцистични бездарници за марионетки, които са готови да ликвидират всеки талантлив човек от злоба и завист, защото са наясно, че са бездарници.

24

Анонимен

преди 1 седмица

Пеевски е българският Зеленски-кукла на конци в ръцете на Дявола, а Дяволът е тук на земята. Дяволът в нас, който пазарува човешки съдби с добре познатите 7 смъртни гряха и ние продаваме ли, продаваме!

23

Анонимен

преди 1 седмица

Осанка на грамаден българин.... :))) Не е ли Шиши по-скоро, или си пийнал некоя друга ракия "склупторе"... :))

22

Анонимен

преди 1 седмица

Е, не помните ли кой беше в инициативния комитет за Първанов? Първите двама от списъка бяха Божидар Димитров и Рашидов

21

Анонимен

преди 1 седмица

Генадий Кучма е украинец, който "разказва" Украйна през призмата на "изкуството на ограбването". Препоръчвам Генадий Балашов "Като нанял Зеленского? Изкусство ограбления. Невероятна дисекция на ИГРАТА С ХОРА!

20

Анонимен

преди 1 седмица

Коментар! Рашидов не беше на масата, а под масата!

19

Анонимен

преди 1 седмица

Ръжди Пияницата се подлага сега на ДПС дано облажи нещо.Пълна Фитка...

18

До 9

преди 1 седмица

Стига с тези числа! Виж цените в Хърватия. Там е двойно по-скъпо от нас. Всичките хървати бягат да работят по чужди държави. По-зле са от нас. Само където държавата им е по-чиста и подредена което обаче не ги храни! Да не говорим и че в България за 40-50 Хил. евро си купуваш жилище а там не за 200-300хил.евро.

17

Анонимен

преди 1 седмица

Доносника на Държавна сигурност и про ст като овчар на село се обади... :))) Шиши наистина е достоен българин, Славчо Диванчето и той, Боко си е мутраген... за Доган некакво хвалебствие, че и той кадър на ДС :)))

16

Анонимен

преди 1 седмица

Няма какво да се лъжем, всички добри кадри, които могат да извадят държавата от хаоса, в който я хвърлиха ИТН,ПП,ДБ, са в ГЕРБ. ДПС винаги е подкрепяла евроатлантическия път на България. Останалото е повторение безкрай, на агонията в страната.

15

Анонимен

преди 1 седмица

Накрая заради страхът и заради любовниците на Пеевски и Борисов ще излязат един милион българи по улицата и ще им отидем на гости на всички "резиденти, провокатори, социолози, магистрати, прокурори " и подобни шестаци

14

До мнение

преди 1 седмица

Не само барисаф и Пеевски, а и Тончевите казаци от ДАНС спират България защото не работят като държавна агенция за национална сигурност, а са държавна агенция на Русия, Пеевски и Радев, но ще си получат ордените в румънския затвор на ЦРУ

13

Анонимен

преди 1 седмица

Колко хубаво след 50 години в България няма да има спомен от съветската култура. Рашидов е алкохолик, убиец, трафикант и изнасилвач, както всеки таварищ раздавал дипломи. Господ ще го съди

12

Анонимен

преди 1 седмица

Рашид е опасен престъпник според собствената си съпруга. Трафикант и алкохолик

11

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 седмица

Рашидов,който принуждаваше честни и бедни Български момичета ,студентки в Художествена Академия,да си лягат с десеткилограмовият му нос и малкото турско чучурче,няма право да диша Българският въздух на Българската Майка България. Да си събира носът в няколко куфара и да си върви в родината на турците Индия. Такива като него,включая сефардският marano Леон Данел разгониха фамилията на майка ми Иванка Стоилова ПИСОВА(тогава Стаменова ),докато тя беше шеф на моделите в Академията. Не прощавам!

10

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 седмица

Рашидов,който принуждаваше честни и бедни Български момичета ,студентки в Художествена Академия,да си лягат с десеткилограмовият му нос и малкото турско чучурче,няма право да диша Българският въздух на Българската Майка България. Да си събира носът в няколко куфара и да си върви в родината на турците Индия. Такива като него,включая сефардският marano Леон Данел разгониха фамилията на майка ми Иванка Стоилова Подова(тогава Стаменова ),докато тя беше шеф на моделите в Академията. Не прощавам!

9

Мнение

преди 1 седмица

Двама човека спират прогреса на целия български народ - Бойко Борисов и Делян Пеевски! Това е ужасно скъпо за българските данъкоплатци! Време е двамата мутро-мафиота да се оттеглят от политическата сцена! Иначе България ще затъва все повече, докато другите държави от ЕС се развиват! Вижте Хърватия, след нас влязоха в ЕС, а преди нас приеха Еврото, вече Минималната заплата там е скочила на 830 Евро = 1 623,58 Български лева!!!!

8

Анонимен

преди 1 седмица

Ха Ха ... Въобще цялата държавна сигурност е в добри отночения.