22

Анонимен

преди 1 седмица

Тоя защо е оставен да безчинства в София

21

Анонимен

преди 1 седмица

Ска.паняк ,първо вадиш рсзрешително за нещо и тогава се прави. А не да си гласувате нещо в общинския съвет без знанието на останалите институции и без съответните експертизи от КАТ. И после ще ни успокоява,че гейчето не си е занесло боята за 1 милион вкъщи. Вече двамата трябва да бъдете осъдени за безстопанственост барабар с половината общински съвет и да хвърляте оставки. То не става по цял ден чики рики на паради да си веете оная работа и после да викате,че Фандъкова е виновна за всичко

20

Анонимен

преди 1 седмица

до 13, занимават се, защото сагата с жълтите плочи за 15 млн. продължава и след нея, затова я и прибраха в парламента, да има имунитет срещу евентуално разследване

19

Камината

преди 1 седмица

Маркировката изчезва след месец. Интегрирания запълва дупка пълна с ***, но иначе Лойко от банкя твърди, че е оставил София кукла. Той и онова недоразумение фанди! Когато им поискаха справка за парите от синя и зелена зона, казаха, че няма да предоставят отчет и това е. Само Лойко може да ходи до камината и ангелкова на Оскарите да промотира туризма! Закривай!

18

Анонимен

преди 1 седмица

Пожелаваме си нови избори, за да изхвърчи!

17

Алекс

преди 1 седмица

СОС спешно да приеме решение Бонев да си получава заплатата без да прави нещо и даже да не се появява на заседанията.Така ще е икономически по-изгодно за общината.Сега заради Боневите приумици се профукаха доста пари за незаконна организация,която ще се преправя.

16

Майора

преди 1 седмица

Мис Бони , освен от прайд , от друго нещо разбирате ли? Явно както и на Кирчо и Кокорчо на вас не са ви ясни законите , както и че решенията на ВАС и ВКС са задължителни и не се обсъждат! Следователно трябва да върнете старото положение , да възстановите дадените 1,5 млн лв за глупавите ви решения и ако не , да бъдете подведени под отговорност!

15

Хахаха

преди 1 седмица

Забавно е да гледаш как неможачите пискат от левия бряг.

14

Анонимен

преди 1 седмица

Не разбирам как в тази наша хубава държава, хора с опит като стажанти и асистенти на "маркетинг мениджър" могат и имат правото да взимат каквито и да е решения...https://linkedin/in/borisbbonev/details/experience/

13

Така най-лесно, мис?

преди 1 седмица

Една година след изборите, тези още се занимават с Фандъкова. Изоставиха визии и концепции, напуснати от всички що-годе можещи, но излъгани и подведени, че внучето е някаквъ лидер и ще прави чудеса от София. Я, най-добре да поплюем, да говорим врели-некиепли за холове и домати, ала Таня Дончева, и манадатът току виж се изтъркулил. А уж представляват някаква елитарна част от обществото. Нека не забравямв, че макс дядовците им са били в доматите и в браздите, така, че смешен плач.

12

Вън от политиката!

преди 1 седмица

Основният проблем всъщност е подмяната на принципите на демократично управление чрез силовото налагане на вижданията на малка група хора за организация на живота на мнозинството, прикривайи се с груба демагогия. Нарушаването на законите, финансовите щети, наглата и агресивна безцеремонтност спрямо мнозинството са съпътстващи.

11

Анонимен

преди 1 седмица

БРАВО НА ТЕРЗИЕВ!

10

Анонимен

преди 1 седмица

Каква е тази европейска столица, да разрушава велоалеи и пешеходни зони? Навсякъде в градовете по света има велоалеи. В центъра на Париж и Ню Йорк са разкарали колите и са направили велоалеи и пешеходни зони. Вие ли сте по-умни от архитектите на Париж и Ню Йорк?

9

Анонимен

преди 1 седмица

Драг кралицата нещо се е активизирала след вчерашното си събитие. Наистина ли тя си мисли, че във Англия може да се направи така лесно фирма без знанието на човека? Нали кралицата не си мисли, че Англия е Камерун или друга африканска колония?

8

Анонимен

преди 1 седмица

Тия спасиха ли вече София? Спасиха ли вече София тия?

7

Анонимен

преди 1 седмица

работата на терзиев и пп кликата е прайд по време на задушница :)))

6

Анонимен

преди 1 седмица

Бонка да ходи на гейпарада :)))

5

Анонимен

преди 1 седмица

А най-хубавото е че на следващите избори, тия ще го изгонят с камъни

4

Анонимен

преди 1 седмица

Тоя розовия днес е навсякъде. Избори ли идват пак?

3

Анонимен

преди 1 седмица

Оставка веднага