25

Ей мултак...

преди 1 седмица

Не мислиш ли, че е време да въриш пyyyтката си мaйнa? Скоро като умpeш от старост, няма да липсваш на никого, това го запомни и си го повтаряй на смъртния одър.

24

Анонимен

преди 1 седмица

Ама в друг парламент Мултако! Малко сте,за да сте Легитимни!!!-:) Да та и в Пияндурника!!!

23

Анонимен

преди 1 седмица

Тоя ли да го слушаме?!Тоя дето уши шамар на полицай пред Столична Община и затова Борисов го направи министър на културата!Него ли да слушаме???!!!!Как си взе милионите от КТБ тоя?!Изобщо нито е творец,нито политик!Защо в България на такива се дава трибуна в медиите?!

22

Анонимен

преди 1 седмица

Веждичка що си не чукаш камъните да се излагаш така , а се вреш къде не ти е работа . Лuзa на Буци и кога те смачка на употребена салфетка , както само той си го умее , взе да се дърпаш като щипана мома . Ни срам , ни очи а обществен ментор искаш да го играеш .

21

Анонимен

преди 1 седмица

Кой го интересува какво било казали турското пия нде с гамбестия нос.

20

Мечо турист

преди 1 седмица

Винаги се исказва точно, ама то само приказки.

19

Анонимен

преди 1 седмица

Айде бе и какво ще е това правителство , кого ще представлява и кого ще обслужва , освен , че ще краде защото това си е аксиома ?

18

хахахахааха

преди 1 седмица

как може да се дава трибуна на тоз ...?

17

Ха ха ха,

преди 1 седмица

...представям си , Радев да направи партия ??? Борисов излиза пред ГЕРБ, и повече от час може да говори за програми и стратегии! А Фелдфебелът Радев излезе, издекламира лозунгите които наизустил, и след това бяга от журналистите, да не би с въпроси да го накарат да напрегне някоя гънка!

16

Анонимен

преди 1 седмица

Или с първия мандат правителство или отиваме на есен да трошим още 100 милиона за нови избори. Щом се инатят и подменят вота на хората някакви миниатюрни партийки с десетина или 20 депутата , като спъват държавата да направи правителство - излизаме и отново на избори. Който лежи по диваните и не гласува, да не лае след това като сега! Аман вече от тарикати! Обърнаха НС на пазар.

15

Анонимен

преди 1 седмица

ДА TEEБA В ПИЧKATA MAЙЧИHA ДА И ГО TУPЯ И ТЕБЕ У ГЪ3A ДА TEEБA MAHAФ С ГОЛЯМ XУЙ ДА ТИ ГО KЛATИ У ГЪ3A ДА TEEБA И НА ЛЕЛЯ ТИ И НА КАКА ТИ ВЪВ ВСИЧКИ ДУПKИ

14

ВЪПРОС

преди 1 седмица

Няма ли да видим и Плевнелиев ?Рашид и Плевнелиев са най-мразените от Българите мюсюлмани предатели .

13

Анонимен

преди 1 седмица

ЧЕКМЕДЖАН ПРЕМИЕР ,ДЕЛЯН МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ,СЛАВИ СЕКРЕТАРКА ,ТОШКО ТЕХНИЯ ПРОРОК И БАЛЕТА В ПАРЛАМЕНТА-ДЪНИМ 24 ЧАСА ЧАЛГА И КЮЧЕЦИ.. И СМЕНЯМЕ ИМЕТО НА ДЪРЖАВАТА В 3 ТРИ /4 ЧЕТВЪРТИЩЕ ОСТАНАТ САМО ПЕНСИОНЕРИ,ДЕЦА И РОМИ..ДА ВИ Е ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ГЛАСУВАЛИ ЗА КЕЛЕПИРА..ОКОНЧАТЕЛНО ЗАТРИХТЕ БЪЛГАРИЯ

12

Анонимен

преди 1 седмица

Веждичка, натиснал си дамаджаната и си решил да си изказваш.

11

Анонимен

преди 1 седмица

Ще има правителство, ама дръжки. ИТН имат 17 депутата. Радев няма да им даде на тях мандата. Каква Президентска република? За това ли е театъра от 2020 г.с вдигнатия юмрук? За това ли нароиха 30 мини партийка, за да разбият партийната система и да дойде диктатура? В коя друга държава има 32 партии? Или цирка фалира заради политиците? Циркаджии! Президентска република само с кръв ще има.

10

Казал

преди 1 седмица

Мултакът на мутрите и олигарсите. Моделът Бай Гано за всички корумпирани калинки сред обществото.

9

Бай Чеп

преди 1 седмица

"Политиците и пелените трябва да се сменят често - и то по една и съща причина." (Марк Твен)

8

Анонимен

преди 1 седмица

А бе по телевизията много смешни имена. Един е мъж, ама се казва Михаила. Друг един се казва Станчо, а има един Драгуш.

7

Не се разбра,

преди 1 седмица

...това за"президентска република", в някой ресторант и в някоя кръчма ли му хрумна! Бил против политиката на Путин, пък пледира руският Пудел да вземе властта! Не е лошо да отрезнява от време на време!

6

Kiffla

преди 1 седмица

Аз пак не разбрах. Кой кого е дpaл?