267

До гецата

преди 1 седмица

Ще пропагандират, защото децата са объркани и лудите им родители са им промили мозъците и не им обясняват, че може да са родени в чуждо тяло, и че трябва да изразяват емоциите си и да избират пола си, както избират приятелите си.

266

Гецата

преди 1 седмица

Да си правят, каквото искат, ама да пропагандират лудост пред деца и семейства, вече преминава всякакви граници!

265

До 273

преди 1 седмица

Красиви жени няма лесбоси. Гледал си много филми, пубер. В компанията, която работя, имаме лесбоси и никога не са го крили. Ами най-грозните жени са, затова и са се ориентирали към себеподобни. Красивите жени първо не работят. Едва ли си виждал красива жена някога през живота си. Второ, омъжени са за много богати мъже (не тези, дето ги дават по телевизията), говоря за истински богати и живеят на места, на които обикновени хора не могат да припарят.

264

Анонимен

преди 1 седмица

Ми при мен работят две дами, които (така да се изразя) са си много близки. И то - Красавици. Винаги се явяват на работа подходящо облечени (не като циркови клоуни). Държат се като истински жени, с дамски парфюми, лек грим. Много съм се чудил дали наистина са си прекалено "близки". Е, са! Никога не са си позволявали да демонстрират публично връзката си. Никога не са влизали в пререкания с никого относно правата си. И са ценни за колектива. Но ако ги видя в такъв вид, ще се разделим веднага с тях.

263

до 271

преди 1 седмица

Ти сериозно ли? Миньори? Да не изброявам другите глупости. Миньори били.. Да не ти се счупи маникюрчето? Стругари? Перколяк... Ти маш ли представа какво работи един стругар? Струг не си виждал в живота си. Кажи си, че сте ДЕПУТАТИ и готово.

262

До 270

преди 1 седмица

Работим нормални професии. Лекари сме, хирурзи, миньори, техници, учители, програмисти, адвокати, счетоводители, директори, пожарникари, строителни работници, архитекти, инженери, полицаи, стругари. Всякакви професии. И ние сме същите хора като вас.

261

Анонимен

преди 1 седмица

Да ми прощавате английския, но "pride" има още едно значение: "cтaдo". Какви са тия карикатури? Онова с татус на Мерилин Монро на дясното рамо. Изобщо не разбирам?!? Какво работят тия? Ако не е най-древната професия друго не се сещам. Да си купят по едно огледало поне, че някой ако ги види вечер и кошмари после ще сънува. СТАДО-ИDИ0TИ.

260

Ментора бай Иван

преди 1 седмица

Дааа, явно това са напълно свободните грозотии на майка България!

259

Анонимен

преди 1 седмица

Бе да си ходят в къщи, и да си го слагат кой където си иска! Навън, пред хората, пред децата....! Бах тая извергщина, отврат! А къде са правата на МОЕТО ТРАДИЦИОННО ХРИСТИЯНСКО СЕМЕЙСТВО??? Е затова много хора харесват и Путин. В русия не е забранено. Ходи си в къщи, и прави каквото си искаш. Навън, където има деца, подрастващи е забранена ПРОПАГАНДАТА. Имненно ПРОПАГАНДАТА е забранена. Абе, няма ли по здравна каса пътеки за лекуване на такива психари - Незнам!

258

В България без права

преди 1 седмица

Все още в България тези хора нямат права. Аз примерно не съм срещал по улиците в моя голям град двама мъже да се прегръщат и целуват. Или просто да се натискат. Следователно ги е страх да правят това на улицата и на обществени места. Тоест все още техните права не са гарантирани!

257

Анонимен

преди 1 седмица

Последователите на Ленин и Троцки продължават да парадират със съмнителната си сексуалност. Отврат.

256

Сержант

преди 1 седмица

Журналистите изобщо не сте виновни, че пропагандата на лудите се разпространява. Дайте снимки от традиционното семейство, от техният поход.

255

Стопаните на съд

преди 1 седмица

Това боядисано то куче как е изразило свободната си воля,че иска да е ***? Стопаните на съд за потъпкване на правата му.

254

Славчо

преди 1 седмица

Всеки си е свободен да прави каквото си иска... аман от пишман патреоти и и комунисти...затова сме зле и няма се оправим... то не беше възбужданв а сега и безличие къде са най обратните от всички...

253

ПП = Промяна на Пола

преди 1 седмица

Кокорчо, Кирчо, Терзийчето, Ице Азарта, Ице с носа. Всички наредени на опашчица да сменят пола. Но не и Лорер. Защото той вече го е сменил!

252

Слава Севрюкова каза

преди 1 седмица

Ще дойде Видьовден и ще ще падне грима. Ще лъснат лицата нечисти и въпиющата липса на морал.

251

Анонимен

преди 1 седмица

Напишете в търсачката на Фейсбук, Ивелин Михайлов и сциентология и вижте какво ще излезе. Журналистите слепи ли са?

250

Анонимен

преди 1 седмица

Бррр, гнусна работа ей.... Отврат извънземна! Бах теа ценности аз! Време е за нов "Народен съд"!

249

И.Б.

преди 1 седмица

Изобретателни са и в облеклата. След едно такова шествие не ти трябва повече посещение на театър или цирк.

248

Сенеката

преди 1 седмица

Готини,млади ,умни и красиви българи!Модерни....европейци ....