84

Анонимен

преди 1 седмица

Абе у матушката рубли има.Доларе нема.

83

Анонимен

преди 1 седмица

Не се притеснявайте за Пиндостан. Той уби индианците и тяхните жалки остатъци разположи в резервати-музей. Ще умре $ - ще го турят в музей и ще го показват на потомците за рубли.

82

Анонимен

преди 1 седмица

И какво, че ползваме капейки ли ;)

81

До 79

преди 1 седмица

Като сте толкова мислещи, къде са ви рублите?

80

До 77

преди 1 седмица

Ашколсун! Значи до два-три дни сте сринали долара. Я какви богатири сте се събрали! Само трябва да убедите и гражданите и фирмите си, колко е лош доларът и готово. Може другаря Пудинг да издаде една заповед от утре доларът да не струва нищо и ето ти на.

79

Анонимен

преди 1 седмица

Ти ако имаш $ що не ги раздадеш. Ние сме с рубли но като имаш повече $ дай ни ги щом не ти требват. Къде ги дават $ в пакети. Цените като са в $ то е логично и да ни требват $. Но къде ги раздават $ като нема.

78

Анонимен

преди 1 седмица

До До71 Благодаря и се радвам , че има и мислещи хора , себе си изключвам , само споменах факти .

77

По същество

преди 1 седмица

Щом има нужда от такива статии, нещата са ясни. Да се пуска некролог на долара.

76

До71

преди 1 седмица

Много точен пример,за това какво се случва с дребосъци като Ирак и Либия,две страни големи производители на петрол и сравнително уредени,какво им се случи при намерението да не използват долара като разплащателно средство,да ама тоя път режисьорите имат насреща Китай,Индия Русия Саудитска Арабия,Иран или все страни с които тая заигравка не върви!

75

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен Комунистите ли те караха да купуваш дънки. Имаше много други панталони и вълна дрехи каквито искаш. Мляко и месо можещ да си ги произведеш с евтини фуражи в изобилие. Ти че си мрзел

74

Анонимен

преди 1 седмица

До До 71 Глупости пишеш човече , искремо ми се иска да не си толкова глупав всъщност .

73

До 71

преди 1 седмица

Кадафи го нападна Франция, ама ти си вярвай на руските опорки. Теб кой те нападна да ползваш долари?

72

ДО Чичака

преди 1 седмица

В България Никой не си държи парите в Долари . Откъде ти хрумна тази глупост ?

71

Анонимен

преди 1 седмица

Как да настъпи скоро като много държави ще загубят колосални за тях средства но маховика е задействан според икономисти са нужни 30/50 години

70

Анонимен

преди 1 седмица

До Но 63 Пич , по тая причина САЩ не се се спирали да водят войни , Кадафи за това си ойде . Ич нема насилие

69

До65

преди 1 седмица

Ами защо лъсна Истината,какво значи да си държиш спестяванията в щатски долари и най вече в западни банки,всеки един момент когато те решат че си враг на "демокрацията"могат да те лишат от твоите активи!Това добра причина ли е за отказ?

68

Питам

преди 1 седмица

Кой, кой, кой кара Русия насила да си продава петрола за долари? Кой, кой? А Китай? А другите шматки?

67

Анонимен

преди 1 седмица

Най - стабилна валута сме имали по времето на Бай Тошо! Работиш за 100 лева. Стоиш на опашки за хляб, яйца, мляко, сирене! Купуваш на черно долари от търговците - комунисти, като си даваш златни монети събирани от дедите ни, за да си купиш долари и за 4 долара в Корекома да си купиш дънки! Та Комунистите ни обраха и златото и си позлатика замъците в Москва! И всички викаха "Да живей дружбата между Българската валута и Руската Рубла!

66

Анонимен

преди 1 седмица

Що пишете глупости!? То такива маневри да не стават от днес за утре!? Изтока като почне да търгува изцяло със своите валути тогава ще се види кое как.

65

Анонимен

преди 1 седмица

Не мога да разбера какво се е загрижил толкова Гуньо да защитава долара , предстои да му набутват цифровото евро , да му изземат труда срещу някакви единици и нули , на които той дори не е реален собственик , водат му там нещо на отчет , от което могат когато и колкото си искат да му вземат , друг му определя нещата на еквивалента на произведения от него продукт , т.е. лишават го от собственост в абсолютния смисъл на нещата