117

любопитко

преди 1 седмица

А Русия знае ли,че и дърпат ушите!?

116

БРЕЙИИИ

преди 1 седмица

До Анонимен 106 Ти ли ги изгони бе,пр ъд льо?:))))))))))))))))

115

Анонимен

преди 1 седмица

Колко резолюции на ООН е спазила Израел от 1948г. до сега? Нито една.

114

Анонимен

преди 1 седмица

Браво на Путин! Истински държавник!

113

Анонимен

преди 1 седмица

Смехотворно! ООН отдавна се е превърнала в организация без никаква тежест по света, с която никой не се съобразява и не я приема насериозно! Предполагам Путин си го е преместил в другия крачол след това дърпане на ушите!

112

До Александър Попов

преди 1 седмица

наужким демократичен журналист, малко инфо - хутите са потопили украински кораб - Houthis 'Sink' Verbena Cargo Ship In Gulf Of Aden After Cruise Missile Strike |'Big Kill' For Rebels Хутите са малък, но много смел народ - изместиха световната търговия от Суецкия канал до най-южната точка на Афригенския континент. Амчи ако Бат Ким ги подкрепи с малко ракети?

111

Анонимен

преди 1 седмица

То тая организация вече никой не я бръсне за слива,ама взели,че се скарали на руснаците,Ами що вземат да се скарат на евреите за убийствата дето извършиха в Палестина.

110

УЖАС

преди 1 седмица

Вай,Москва не обърнала внимание на Гутериша?Че ,ако вземе да му обръща внимание на всяко изказване по адрес на Русия,което западната преса го редставя като нещо решено със задължителна сила от ООН,то мастилото няма да им стигне.Оставили са го да се развива както си иска и да се мисли за НАПОЛЕОН.

109

Анонимен

преди 1 седмица

Рашка се прави на сърдито момченце , на което са взели откраднатата играчка . Докато е в този си вид русия ще прави гадости на тези които я спасиха 1945 г .

108

УЖАС

преди 1 седмица

113,какво да пишат за 22.06.1941 Бабо Мара?Как още малко и Русия ще рухне,че ноември виждали центъра на Москва през биноклите си,а януари вече 1942 вече са отхвърлени на 400 км от нея ли?Всеки път е едно и също - мечката бавно става,но стане ли яко гази!Ся не върви да се пишат такива неща,нали очакват Украйна да победи.

107

Анонимен

преди 1 седмица

ООН дръпна ушите и на Израел и на САЩ и на Украйна, Иран....ама то както се вижда си е само любовна игра. Никакъв ефект. ООН е организация надживяла времето си.

106

ТОП НОВИНА

преди 1 седмица

Не е никак желателно да се дърпа Мечката за нейната гордост,че може да ти го

105

ароматния пръч

преди 1 седмица

По-скоро Мечкато може да бие шута на някакъв си Гутериш.Русия си има право на вето и ако го сложи каквото и да решават останалите ще е като оплакване от вида "мамо,Пепи ме бие".Ще имат правото останалите да се оплачат на арменския поп от руското вето.

104

А

преди 1 седмица

Драскача сътворил това заглавие и словесна помия може да си скъса дипломата, ако има такава. Копаем дъното

103

Анонимен

преди 1 седмица

Доверието и уважението между държавите пада. Омразата е лош съветник и следващата световна война *** на вратата.

102

КуКлус

преди 1 седмица

Ама ако Северна Корея сътрудничи с Украйна няма да има проблем нали ? САЩ умело използват извратения ЕС за целите си срещу Русия че и Китай ....ЕС е едно послушно паленце ! САЩ напълниха ЕС с бази понеже нямат армии ли ? Франция , Германия ....Великобритания нищо че вече не са в ЕС .....? Само предтекстове за да си направят плаца срещу Русия ......сакън да не бъде покътната тяхната краварска територия заграбена от индианците и създала се псевдо-нация от престъпници начело с Колумб бягащи от съд!

101

Анонимен

преди 1 седмица

Време е РФ да я изгоним от ООН, както навремето изгонихме СССР от ОН, когато нападнаха Финландия.

100

Сандо

преди 1 седмица

американците дадоха ракети на Украйна и им казаха - можете да стреляте по Русия с тях. Руснаците дават ракети на Северна Корея и нищо не им казват, те си знаят по кого да стрелят. Ей това се случва

99

Анонимен

преди 1 седмица

РУСИЯ МЪЛЧИ КАТО ПРАСЕ В БЛАТО

98

Анонимен

преди 1 седмица

До Макаров Бягай къв Северна Корея. Там хората са свободни и никой не им казва какво да правят.