239

Анонимен

преди 1 седмица

Супер! Да си ходят там при азиатците и да не се занимават с Европа!

238

Ситуацията в АЕЦа ни

преди 1 седмица

е точно ситуацията в Американският Реактор "Davis Besse", известен още като Реакторът-с-дупка-в-главата, където само късмета и чудото ги спасява от най-лошото. 6ти блок от тук насетне е ядрена бомба-с-часовников механизъм, щото всичкият метал на корпуса е поразен от тая киселинна и радиоактивна вода. аз лично не намирам друг Реактор в Света, да е бил корпуса ми полят с 30 Кубика, т.е. 30 000 литра радиоактивна вода, просто щото при 1вия литер и знаеш за теча и спираш!

237

Леле

преди 1 седмица

сега чета за АЕЦ-а и гледам интервютата на проф. Георги Касчиев последните 2 дена - невероятно това е по-зле и от по време на БКП, вече 2 дена да се крие за такъв Инцидент, който в момента - да не представлява Опасност, но реално е Потрошил Блок 6 завинаги, до момента загубите са 700 Милиона Лева, това е почти 1 Милиард и да се крие - не е истина просто!!

236

до 296

преди 1 седмица

30 Кубика, т.е. 30 000 Литра РадиоАктивна вода са изтекли и видиш ли ви успокояват, че видиш ли "изтекла в рамките на херметичния обем на блока" - ами тя тая радиоактивно вода, дори и да успеят да я почистят това са 30 Хиляди Литра - метала на тоя корпус - корозира и се пробива, т.е. поражението, което е нанесено е необратимо! и не ми вервайте на мене - питайте експерт!! от тук насетне си е бомба с часовников механизъм - а днес цял ден - Купените Медии -Мълчат!

235

Не е Фалшива Новина

преди 1 седмица

"теч в АЕЦ Козлодуй Няма опасност за населението. Замърсяването не е напуснало херметичния обем на блока" - обаче очаквайте тези новини да зачестят, щото в Момента буквално ЕвроАтлантите ни си Правят - Ядрен Експеримент с България и населението й!!

234

Последни Новини

преди 1 седмица

говори се, че Идният Месец на Срещата във Вашингтон на НАТО ще Приемат Украйна в НАТО или с други думи, че ще сте във Война с Русия. Величието Марков сигурно това визираше като днес в типичният си стил говореше на Журналистите - ще видите какво идва Юли Месец. Също Следващата Седмица е Дебата на Байдън с Тръмп - говори се, че при Очакван тотален Провал на Байден - Демократите ще Отеглят Кандидатурата му поради Старост и по Здравословни Причини - всичко ще се Подреди - за Война с Русия!!

233

Юлиян до 292

преди 1 седмица

От кои български пари?От тези, от които драпаме да се отказваме?

232

Юлиян до 279

преди 1 седмица

"Наказвачката" вече не работи."Нашла коса на камень"!

231

насила ваксиниран

преди 1 седмица

да предупредя тези които искат да идат да се сражават на страната на Украйна за да избягат от там в Русия, че американците преди да ви пуснат към бойното поле ще ви накарат да глътнете една ампула която се самозакача в стомаха и може да се взривява от разтояние за да те убие ако решиш да дезертираш. Потърсете други ваианти да минете на Руска територия дето един хляб струва 2 стотинки български пари.

230

Юлиян до 282

преди 1 седмица

Писал си се "Малибу",но по го докарваш на "марабу",а още по-точно на "Малеби".

229

Ивелин Михайлов

преди 1 седмица

Величие преговаря с Китай за присъединяване на България към БРИСК!

228

Юлиян до 286

преди 1 седмица

За кой ли път,за кой ли път!Един и същ"рефрен" показващ какво?"Нормалните" и притежаващите "по презумпция"всички права и привилегии държави са на запад от Босфора и са"орисани"да бъдат "нормални"и тази им привилегия е "свещенна" и не подлежи на съмнение.И вие се имате вече за"нормални"!

227

Подмокрена Еритрея

преди 1 седмица

очаква бакшиша :)

226

Нормалните страни

преди 1 седмица

му показаха средния преди години на недораслия.

225

Путин

преди 1 седмица

с 2-3 хода и ги ШахМатира, щото Арогантните ЕвроАтланти си Мислеха, че Света е Техен, докато не разбираха, че на всички им е Писнало от Тях и всички се Оглеждат за Алтернатива - а Алтернативата я Даде Путин - Русия е По-Силна от Всякъде, няма Нищо Общо с Разрухата преди 35 години, в която Предателят и Агент на ЮдеюСемитМасоните - Горбачев остави СССР. Българските Национално Предатели на Грантове към ЮдеюАмерика за България - още не са Разбрали, че Титаника Потъва - иначе, ще са 1ви Путинисти!!

224

Малибу

преди 1 седмица

Путаларакбар се превърна в най-големия изгой в цялата история на света. Обикаля по третия свят и клянчи за есвеото, само и само да го мислят за велик, и да всички му казват да да вова тъй вялик, тъй магучей, айде сега дай газ и нефт по вътрешни цени като за вътрешни хора и вовата кво да праи, разтваря бузките.

223

Анонимен

преди 1 седмица

И един бабуззо тропа с копита по клавиатурата да напише "Европа, САЩ и останалият цивилизован свят". Рожбо гиздаво, юдейо-християните никога не са били цивилизовани, нито са цивилизовани сега, нито ще са цивилизовани в бъдеще. Те са варвари в минало, сегашно и бъдеще време. Най-кървавата война в човешката история беше подпалена от тях, и сега са на път да подпалят още по-кървава, глобална термоядрена война. Съединените Еврейски Щати са по голямо зло дори от гътналият се СССР.

222

Анонимен

преди 1 седмица

Да са живи и здрави. САщ ще измислят как да ги накажат.

221

Българин

преди 1 седмица

Скоро и България. ЕС си отива. Да живее БРИКС!

220

Знаем

преди 1 седмица

Шепата рус0р0би които постоянно лаят срещу Европа, САЩ и останалият цивилизован свят са второ и трето поколение лузъри. Отчаяни и озлобени че не стават за нищо в свободният свят те мечтаят отново България да се върне под руско робство където всички са еднакво бедни. Защо не заминат за блатото наречено русия и да се радват на истинската "демокрация" и "благоденствие" се питат нормалните хора.