38

Паню Баирски

преди 1 седмица

Ясно е, че руските въшкарници ще ядат мазната опашка.

37

Offf

преди 1 седмица

Егати простият русофил, как се радва ,че тези двамата перковци си разменят ядрено оръжие. 99% от нашите русофили не си харесват собствените животи, понеже са нископлатени, защото нямат образование , главите са им празни,нищо не могат за което са им виновни Байдън , Сорос, Урсула и т.н... по комунизма са били много популярни такива личности, за всекиму има , независимо от възможностите...., но вече няма

36

Анонимен

преди 1 седмица

Ами Северна Корея просто ще изяде шамарите! Състезават се кой да е първи, Иран или Северна Корея, може би персите първи ще намажат, но все някога ще дойде и техния ред! За разлика от блатниците, които не вижат по-далеч от носа си, то САЩ винаги гледат в перспектива поне 10-15 години напред

35

не може да бъде!

преди 1 седмица

Ха сега добрютрю!Нали големият проблем беше доставката на корейски снаряди за руската армия !?Сега излиза обратното!Доставката на корейски снаряди винаги е била нещо съмнително,поне за мен,и ако такова нещо се е случило то е било в ограничен мащаб!Както сега си вижда Русия има много голям запас съветски снаряди... и бомби,които сега след преработка стават много опасни -особено тези калибър 1.1,5.3 и 5 т!?!А КНДР е голяма военна сила и с руско модерно оръжие ще стане много опасна!

34

Скоро

преди 1 седмица

Ако истинският свободен свят се обедини,срещо игото на сащ,което рано или късно ще стане,тогава ще видим кой кого.

33

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 седмица

От десетилетия САЩ се възмущават. Приели са възмущението като алтернатива на война срещу убийците. Да,обичам САЩ,но не и с.ж.е..нд.юъ..рските им възмущения. Днес Държавата Израел е нападана отвсякъде с ракети и вместо САЩ да помогнат в борбата с тероризма отново се възмущават. Не е трудно.Ореместваш си единият крак връз другия и си възмутен.После сменяш краката и отново възмутен. Вън евреите сефаради от Достойните Американски Институции! Вън възмущаващи те се зомбита от света!Възмутени били те.

32

Бум

преди 1 седмица

Путин вчера ясно заяви,нас от нищо не ни е страх и ще вървим до краят ....

31

Анонимен

преди 1 седмица

И що рИват? Санкционираните от Целият "цивилизован" свят взеха да се обединяват. Очаквам Иран скоро да се присъедини. Куба е на път, че беше 50 години под санкции.

30

Xax

преди 1 седмица

Пудинг малко се е нас..л май, щом чака Северна Корея да му помага, нали беше в Брикс....хеххе

29

Анонимен

преди 1 седмица

Ако САЩ си мируват, никой няма да стреля по тях ей така за няма нищо.

28

Анонимен

преди 1 седмица

Сащ по добре да се безпокоят за задните части на Сорос.

27

Говедовъд

преди 1 седмица

РФ имала нужда от оръжие,затова щяла да доставя на Сев.Корея!!!Явно жегите не прощават на никого!

26

Анонимен

преди 1 седмица

Съветските терорист - най-добрите терористи. Колкото повече ликвидирани съветски терористи, толкова повече радост за нормалния свят.

25

Ужас

преди 1 седмица

Цинизъм и нахалство,държавата която подпали света седнали да дават акъл кой с кой да дружи и на кой да дава оръжие?!

24

Цирк

преди 1 седмица

Крадеца вика..дръжте крадеца.

23

Анонимен

преди 1 седмица

Сащ геьовете се претесмяссли ,с когато сащ дава оръжия и милиарди за Украйна може ,давах Путин мачкай ЕС и сащ

22

Анонимен

преди 1 седмица

И кой на кого доставя в края на краищата?

21

АбдокодирХоджибобоев

преди 1 седмица

Ще ви кажа какво истински безпокои Пиндостан. След приключването на своите триумфални визити в КНДР и Виетнам, Президентът Путин спомена пред журналисти, че Русия обмисла промяна в своята ядрена доктрина.

20

Анонимен

преди 1 седмица

САЩ доставя ли оръжие на Украйна?

19

Анонимен

преди 1 седмица

Той проблемът им не е само Северна Корея, да не включат в играта Куба, Никарагуа, Венецуела ... Заради икономически интереси, умишлено се върви към ескалация на напрежението!