544

Анонимен

преди 1 седмица

Последно разбрах, че гръцките ВВС ще пазят нашите въздушни граници. Можем да дадем на турците на ишлеме да пазят сухопътните ни граници и да разпуснем държавата. След 30 години страх от Русия и 20 години пазени от НАТО останахме без икономика, без армия, загубихме националното си достойнство и идентичност, и се лъжем взаимно, че имаме държава

543

Анонимен

преди 1 седмица

Въпреки всички усилия на украинските въоръжени сили за стабилизиране на фронта, руската армия продължава успешно да напредва

542

Мухаха

преди 1 седмица

И за какво и е на Русия цяла страна с кривоглави укъри ? И без това вече плодородните земи, енергийната структура, полезни изкопаеми... всечко ценно е собственост на американски компании и семейство Байдън. Малкия Хънтър се разпорежда като цар там дори и преди войната... Ще си вземат руснаците обратно земете населени с етнически руснаци и другото ще си го поделят САЩ и Полша. Клоуна ще остане последния за да дръпне шалтера на тоя измислена държава.

541

Анонимен

преди 1 седмица

Русия, Китай, Северна Корея и Иран означават шах и мат за Запада.

540

Анонимен

преди 1 седмица

Рядко чета коментарите на статии за тази война, защото са силно политизирани. Продължава да има хора, които летят в облаците. Русия може да смаже останалите 4 членки от съвета за сигурност за 1 час. Никой няма да я нападне. Тя е също реална икономика и няма да гладува. На който не му харесва този факт има проблем, в един момент факта ще му счупи главата. Не симпатизирам на никой, войните са лоши и човешкия живот е най важен

539

Анонимен

преди 1 седмица

Ако украинците загубят и срещу Словакия, това означава връщане в родината, мобилизация и победа над Путин!!! Чудно, как така стадионите са пълнинс украинско фенове? За тях война няма ли? Кой брани отечеството, Зеленски, Байдън и неговите идеи? Така не може! Чемодан, вокзал и на фронте!!!

538

Анонимен

преди 1 седмица

До Развеселен-като падне столицата, пада държавата! Това показва историята! А щом си чел разчетите на Шойгу, значи русите са си гола вода откъм секретност. Или пък ти си Джеймс Бонд? И понеже Русия няма сили, вече започва да се моли, сакън дайте ми малко от украина!? Що за глупости измислят болните ви мозъци?

537

Развеселен

преди 1 седмица

До Анонимен 534 "Първо щеше да превземе украина за 3 дни" Не Украйна, а Киев за три дня. За Украйна разчетите бяха за десет дни по "графика" на Шойгу :)))

536

САЩисан вие на луна

преди 1 седмица

Виете ли к0зяци, вийте, вийте -Стадото мучи, ланцета си лети...тъй ще е тя.

535

Анонимен

преди 1 седмица

Щом ще си я връща значи Украйна е руска така излиза.

534

Ама

преди 1 седмица

Как тъй "да си я върне" бе, я се поправете, Русия и Украйна са различни държави ! Все едно ние да искаме да си "върнем" Кубратова и Волжка България, да не говорим пък за големи части от съседните ни страни ! А виждал съм стари карти, на които България е обозначена върху днешна южна Румъния ! Така че, я хайде, всяка жаба да си знае гьола, а на днешната руска това е Москва !

533

Анонимен

преди 1 седмица

Руия е слаба спрете финансирането на асранато. :-)

532

Анонимен

преди 1 седмица

руснаците са полу-комунисти. Ясно е че предпочитат Китайски комунисти пред Американски демоктари. Ама то и украинците са такива, та не знам обединяват ли се или се изтребват. Сложна е братската любов.

531

ПЕТКО КАТЪРА

преди 1 седмица

Интересно заглавие:"....да си ВЪРНЕ цяла Украйна....."А сега де,ако иска да си връща нещо някой,значи си е било негово,не е ли така?

530

Анонимен

преди 1 седмица

Какво нещо е пропагандата!? Сами си създават хипотези и сами си ги оборват и накрая Русия е победена!!! Първо щеше да превземе украина за 3 дни, после тръгваше към ЕС, след това използваше ядрено оръжие... Накрая великите и непобедими САЩ и ЕС-лидерите на световния мир побеждават във виртуалната война... Добър сценарий! А какво стана с уважението и признанието на многообразието? Защо се стремим към еднополюсна диктатура на САЩ? Май най-печеливши са обратните?

529

Анонимен

преди 1 седмица

Запада под великото ръководство на Бай-***-дън изпусна Русия и сега всички сърбаме попарата. Какъв беше проблемът да се оставят Минските споразумения да си дейстат, в Украйна някви луди да се бият помежду си, ние да си ползваме евтин газ, Китай и Русия да не са нито приятели, нито врагове. АМА НЕ! Бай дрън трябваше да ламти и за Украйна и сега няма евтино нищо, Китай се съюзи с Русия, света отива на разделение като през студената война и всичко си *** *** *** та!

528

Анонимен

преди 1 седмица

Немците с радост биха излезнали от ЕС за да се сдобрят с руснаците. Но никой не ги пита. Да не бяха основавали съюза, не биха чудо видели.

527

До Европеец

преди 1 седмица

Как смееш да мислиш логически?! Вервай на Света Урсула Неизбрана и Свети Зеленски Великомъченик! И плащай!

526

Анонимен

преди 1 седмица

до резан

525

Европеец

преди 1 седмица

Не разбирам сега, значи Русия е толко слаба че те може да превземе Часов Яр, но е талкова селна да превземе целия континент до Лисабон?!!!