31

Анонимен

преди 1 седмица

Пеевските съд и прокуратура с компроментирани, не знам коне го ще вярва на тези институции

30

Евроатлантик

преди 1 седмица

Движението на автомобили в центъра на София трябва да се забрани! От както бяха направени велоалеи в центъра над 500 хиляди нови велосепедисти се движат из град София!

29

Българин

преди 1 седмица

Сега ние българите требе да можеме да се придвижваме на колела и на тротинетки, на запад при цивилизацията хората се придвижват на колела и тротинетки, и улиците имат по две платна за колела и тротинетки в двете посоки, и пешеходните пътеки са в цветовете на дъгата, а платната за автомобили се закриват, на запад в ЕС при цивилизацията са ангажирани за карбан имишаните и гей правата и карат колела, и българите ако искат да ги приемат за пълноправни членове на ЕС трябва да могат да се придвижват на колела и на тротинетки.

28

Еврогей

преди 1 седмица

Здавейте. Хайде да минем на ток от ветрогенератори и соларни панели. И да се придвижваме на колела. Да бъдем въглеродно неутрални! На запад хората карат колела.

27

Анонимен

преди 1 седмица

Как ве, невъзможно! С този ДС кмет дето е единствена надежда и алтернатива за София, не нее нещо сте се объркали. Той е умнокрасив, каза че София ще заприлича на Виена в неговия мандат. Вече се вижда колко много е направил, има още клони от ноември. Само не знам къде изчезна арката от Алиекспрес за 50 хил.лв., дето там струвала 3 хил.лв. Що така, беше токова хубаво. Сякаш съм в Карачи, Мумбай толкова екзотика и толкова европейско

26

Ze nigmar

преди 1 седмица

Слуги на мафията...:)))

25

Тц,тц

преди 1 седмица

Ама че кмет избрахте! Каквото похване, все в закононарушение? И сега кой ви е виновен,той или вие?

24

Анонимен

преди 1 седмица

Дреме им на тези, те нямат нито съвест, нито вина нищо, само безкрайна наглост!

23

Анонимен

преди 1 седмица

Вместо да върне парите от джоба си, мекият кмет Терзиев и любовницата му Бонев ще организират прайд и ще блокират центъра.

22

Анонимен

преди 1 седмица

А кога точно ще удържат от заплатите на Терзиев и Бонев всичките пари, похарчени безсмислено за тоя хаос в центъра на града?

21

Анонимен

преди 1 седмица

Северна Корея може да играе важна роля след края на Специалната военна операция. В Западна Украйна могат да бъдат разположение северно корейски миротворчески воененни контингенти които да гарантират извънблоковия статут на това което остане от Украйна, в замяна на това Северна Корея ще получи достъп до вискококачествена украинска пшеница. За това вече говори Сергей Караганов в интервю по руската телевизия.

20

би джи гей

преди 1 седмица

Васко, дай 400 иляди лева от бюджета на общината да се сабереме тука биджигейове да си направиме гей-парат в София, а? Сега сме в ЕС и НАТО, ние биджигейовете сме част от голямото семейство на еврогейовете и искаме и ние да парадираме както в еврогейовете в Брюксел.

19

Анонимен

преди 1 седмица

Европейска столица. Освободиха още място за *** да паркира като отива на кафе на главната улица... Браво.

18

Анонимен

преди 1 седмица

И сега кой ще плати половиния милион похарчени пари, а сигурно и повече!?

17

Браво! А сега ?

преди 1 седмица

Да връщат парите на данъкоплатците и да изметат НАС..рано то!!! Срам!

16

Анонимен

преди 1 седмица

Забранете всички коли в центъра. Незаконно е да замърсявате въздуха с таратайките си. Вижте в Париж как забраниха всички коли в центъра. Така ще стане и София, зелен град без таратайките ви.

15

Анонимен

преди 1 седмица

А какво ще се случи с цирка дето направиха...остава или се преправя отново!?!?

14

Който не е от София

преди 1 седмица

и не е идвал наскоро тук, просто не може да си представи как окепазиха хубавия булевард "Патриарх Евтимий". По-възрастните помнят, че навремето в отсечката между Петте кьошета и бул. "Витоша" имаше и среден тротоар - пешеходна лента, рзделяща двете улични платна. От двете й страни растяха огромни розови храсти, високи колкото човек. През 70-те години унищожиха тази красота за да разширят уличното платно. Сега по това платно сложиха някакви огради, да се чудиш от кое село са дошли общинарите!

13

А трамваят на Скобел

преди 1 седмица

А трамваят на Скобелев който също е незаконен и уж временен кога ще бъде премахнат?

12

Анонимен

преди 1 седмица

Няма кой да потърси отговорност на тази сбирщина от п3deр..ти сътворили това безумие...