72

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 73Срещу всеки може да има комромат понеже няма безгрешни хора.

71

Анонимен

преди 3 месеца

Утре ли ще арестуват Михайлов или в събота .Карикатури

70

извод

преди 3 месеца

И "Величие" ще полегнат щом потекат благата. Вече всичко се купува при пазарната икономика. Нищо ново, само дето расте броя на навните.

69

Анонимен

преди 3 месеца

А защо е възможно да има компрпмати срвщу теб? Какви бели си правил за да има компромат срещу теб не ди обяснил. Компромат срещу честен човек няма

68

А всъщност

преди 3 месеца

го изгониха по едно и също време с Иво Инджев заради Първанов

67

Анонимен

преди 3 месеца

Абе те и чалгарите така говореха,пък вижте какво стана.

66

Анонимен

преди 3 месеца

До 67, така е, Сидеров поне беше забавен, докато Копейкин е сив и скучен! Ама избирателите копейковски са си предатели по душа - предадоха Сидеров, след време ще предадат и Копейкин

65

Чакай малко,

преди 3 месеца

...че.ако компроматът е менте, какво има да се притесняваш? Борисов чак в тоалетната го записваха!

64

Анонимен

преди 3 месеца

До дедо ви, когато хората на НЯ#КОЙ поискат, и да има някъде камери, те внезапано спират да работят! Тези хора държат цялата държава, той чака някакви камери да ги спрат

63

Анонимен

преди 3 месеца

Този Марков е работил кадър в националната служба за охрана, която е наследник на ДС, подопечени на Москва. Всеки може да си прави изводите що за птица е. Какви други компромати са нужни, той е достатъчно компрометиран!

62

Анонимен

преди 3 месеца

До българинаВинаги са се използвали компромати в политиката така е било още в древен Рим.

61

До 52

преди 3 месеца

Кои ходят да гласуват? Администрацията,корпоративния , купен и етнически вот.И мъртвите! Списъкът с имащите право на глас не е актуален, умишлено.И така не са гласували 30%,а някъде към 20% И половината от тях,10% ще решават съдбата на страната,нашите съдби.

60

Анонимен

преди 3 месеца

До смяхНапълно възможно е да казва истината и да не играе театър.

59

Керка

преди 3 месеца

Да попитам и Марков с онзи въпрос на който и Буда,Кирчо,Кокорчо и мишока Денков,клепкаха,като мишки в трици:Защо украинците живеят по-добре от работещите българи в родината си България?

58

Анонимен

преди 3 месеца

За всеки човек могат да изровят компромати.Аз съм кросдресър и сигурно ако вляза в парламента някой ден ще ми изровят някоя кросдресърска снимка и затова по добре ще е да заява отначало че съм такъв хората да знаят.

57

смях

преди 3 месеца

и тоя е завършил Болшой театър

56

дедо ви

преди 3 месеца

тоя не знае ли че много лесно може да се провери къде и с кого се е видял и разговарял ?! цяла София е опасана с камери бе , едва ли си бил далеч от НС . според мен тоя си измисля , има в главата некаква тактика и най вече се прави на жертва . елементарен е !

55

Анонимен

преди 3 месеца

Ай стига с тоя Марков , не висяхте ли че е един лаладжия и нищо не прави .Какво очаквате революция ли ? Той като се качва в колата се задъхва , революция ще прави .

54

Анонимен

преди 3 месеца

Очевидно партията Величие е бившата кандидат за парламента на изборите по-миналата година партия РУСОФИЛИ ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ НА ОТЕЧЕСТВОТО, на която повечето тогава гледаха със снизхождение. Е, сега са се прекръстили на Величие и с помощта на руското посолство и руската пропаганда, с нов лидер, са се добрали до парламента. Както Възраждане, и те са основани във Варна....

53

Марко

преди 3 месеца

С 30% избирателна активност,199 агенти на ДС,стари и доказани лица с политически недъзи,но с твърдото желание да бъдат велики крадци на новото време,промяната, като част от народа,какъв Парламент и какво правителство да чакаме?Чистене и до стената!