18

Джон Наш

преди 3 месеца

Колкото е по-голям конфликта между ПП и ИТН толкова шанса да се състави правителство се увеличава. Двама се карат третия печели. Вече има и индикации за тлеещ конфликт между ДБ и ПП. ПП са история.

17

Тиквун

преди 3 месеца

Трите мутри се събраха- Боко, Шиши и Славчо! Да са ни честити! Славчо е най-бизнес партията, който дава повече... 1о години плю срещу Боко, а сега му пусна да му го... с 200 а... "няма такава държава" - хахаххахаха

16

ИТН

преди 3 месеца

събориха първото правителство на Петков, заедно с Герб и ДПС. И това е заради едни пари, които искаше да открадне Гроздан Караджов, един *** от СДС. Тези са най- долните продажници, отдавна играят в отбора на мултаците и ДС. Искаха да овладеят службите чрез плагиатора от СУ, едно синче на комунисти, което препира парите на Славуца от адвокатската си кантора в Пловдив.

15

Анонимен

преди 3 месеца

и защо, защото казва, че ИТН е малкото ДПС, всички го казаха и очакваха това, което стана

14

Анонимен

преди 3 месеца

До 13, я си дай адреса, да дойда "да ме нашамариш"... Дай, да видиш какво ще ти се случи

13

Анонимен

преди 3 месеца

Аз смятам че е крайно време Киро и ко да ядат бой и то както си трябва.Лично аз ще нашамаря някой от тях само да ги видя без охрана. Еднодневки евтини!

12

Анонимен

преди 3 месеца

Кириле ти най-малко имаш право да говориш, вие изпрахте Баце и Пеефски, изсушихте го и го изгладихте, че на всичкото отгоре, благодарение на Вашите промени в конституцията сега имаме служебен кабинет на Баце, така че мълчи и не се обаждай. За мен ИТН постъпиха правилно, а не като Вас, хем не издигат кандидатура, хем не подкрепят никоя, олиггофренско поведение

11

Анонимен

преди 3 месеца

На мен ми е интересно пък защо копейките от Възраждане гласуваха "Въздържал се", а не чисто "против"? За математиката може да няма значение, но символично значение има... Очевидно не са чак толкова много против председател на ГЕРБ и ДПС, що така?

10

Олигофрен

преди 3 месеца

Олигофри Е Кирил Петков. 22 депутата и искат да управляват. Предния път пак управляваха без да са победители. Сега и преди викаха първия да си намери подкрепа. Ама как катосе се запънали като магарета. Евроатлантическа опозиция - разбирайте задните части на ЛГБТ. Не миалят за хората и държавата, а само за кокала, техната мама д'Евъ

9

Анонимен

преди 3 месеца

досега ИТН и особено Тошко бяха интересни с приказките си срещу ПП-ДБ, персонално, ами сега какво ще правят, ще защитават борисов и пеевски от нападките на ПП-ДБ, станаха за смях, както с нефелния си премиер навремето, и не с един, а двама, че и трима.

8

До 1

преди 3 месеца

Хаха копейките нацъкаха минусите набързо. Радев докара това недоразумение, и заради него и ококорения сме постоянно в избори и потъваме надолу към руското блато с много руски партии. ФАКТ

7

Анонимен

преди 3 месеца

А ПП е голямото ДПС, хаха, даже Шиши им го каза кога управляваха :)

6

баба мара

преди 3 месеца

аморални хора нямат право да се изказват по медиите до кога българите щегласуват за подобни индивиди

5

славчу бе купен

преди 3 месеца

Най-накрая Чалгаря се опаричи от ГЕРБ!

4

Новина от по-рано

преди 3 месеца

Много избърза Рашидов с коментара си, сега трябва да се оправдава.. "Рашидов: Слави е проект на Доган, знам кои партии в кои кръчми са създадени" - новина от този сайт, преди 2 часа.

3

Тази

преди 3 месеца

канадска недомислица, в случая е прав!

2

Анонимен

преди 3 месеца

Мутрата и Трифонов нали бяха сгодени по едно време . Пък и създателят им е един и същ

1

Анонимен

преди 3 месеца

Кирчо си е копейка дето залъга баламите с плюене по Русия а иначе си е пионка на фигуранта дето е пионка на кремъл