197

Така е

преди 1 седмица

ГерБ не търпи конкуренция и ще го смачкат.

196

Руси

преди 1 седмица

Само в България може Спецов доказан мошеник да разследва когото и да било.

195

Кк

преди 1 седмица

И тоя бил патреот и ше оправя... пази боже сляпо да прогледа... наистина има маса *** които гласуват за други *** забогатели по нечестен начин... напа къде е спал досега... тоя си плаче за постоянни ревизии

194

пияница мистик

преди 1 седмица

И тия се ГМО партия и б0kлуци като партията "Извpaщение" на максудския ром Копейкин

193

сладкия

преди 1 седмица

До Мен 191 - не се обяснявай , гъзоблизец такъв

192

Славчо

преди 1 седмица

Налец... да гние в затвора

191

Муготури

преди 1 седмица

Спазвай закона плащай си задълженията и не разсъждавай какво щяла да загуби държавата. Варненски тарикат

190

Анонимен

преди 1 седмица

Ама вие да не си помислите,че НАП и Спецов просто ей така са се сетили от немай къде си и въобще,ама въобще никой не им се е обадил и поръчал да се разследват...това е чисто и просто една случайност .

189

Мен

преди 1 седмица

Най странното от всичко е, че тези които са го поръчали са също за проверки и то отдавна, ама понеже са яхнали държавната машина нема как.

188

Анонимен

преди 1 седмица

Припомнете си бившият шеф на Комисията за предотврятяване и установяване на конфликт на интереси Филип Златанов и неговото тефтерче, което удобно 'изчезна' като доказателство. Ето например една статия от 2013 година - 'Политически поръчки в тефтера на Златанов: Е.Д. да се удари, вече не е фактор в ГЕРБ'.

187

Политкоректен

преди 1 седмица

Институции, медии, *** - всички заедно срещу Злото олицетворено от един красив парк, без изкуствени храни и ***. Дайте да запазим Доброто - разнебитени улици, изкрадени компании, дрогирано и изтровено населението. Нека заедно да не допускаме Злото да победи в прекрасната ни ***!

186

Анонимен

преди 1 седмица

Като им видях видеото и тоз как плющеше като див селянин ядки, докато рома полковник говореше...., вече не се съмнявам за мат'ряла :)))

185

За 182

преди 1 седмица

Аз съм съгласен всеки който не си плаща задълженията да си понесе отговорност! Обратното излиза, че тези които спазват законите са абсолютни наивници и глуповати! В САЩ между другото- за неплатени данъци дори от разносвач на пици си понасяш сериозни санкции, а може и да те осъдят ако дължиш милиони! Примери колкото искаш! Почети малко и после се изплющявам с "мъдрости"!

184

Ясен

преди 1 седмица

Във властта всички трябва да са от юдо-мафията. Явно "Величие" не са!

183

Анонимен

преди 1 седмица

С тая зализана косичка, селянина да не е от 90-те години, тоест селска батка :)))

182

Анонимен

преди 1 седмица

Полковника от Максуда колко имота има и той, че да знаят от НАП :)))

181

До 171

преди 1 седмица

Нямам усещането да съм роден роб на когото и да е! Но за 56 години на тази земя съм видял много облъчени хора с робско чувство и неспособност да вземат елементарни решения! Всички работещи в тази държава плащаме всякакви данъци! Дори хляб да си вземеш плащаш и данък! Държавата определя как се изразходват тези данъци без значение какво искаш ти! Конкретно за теб:явно си безработен- затова и не плащаш данъци или ги криеш! с комплекси за малоценност и търсиш изява да бъдеш важен и уважаван! Успех!

180

Бравос

преди 1 седмица

Използването на данъчните за да смачкаш опозицията е челен американски опит! Напредваме с технологиите.

179

Мдаа

преди 1 седмица

ГЕРБ се опитва да "изпере" Величие. Един вид "проверихме ги, тва беше". Ако искаха да ги разследват щяха да проверят ПРОИЗХОДА НА ПАРИТЕ за стотиците имоти закупени уж с приходите от "фризьорския салон" на г-жа Михайлова.

178

Мдаа

преди 1 седмица

До Хахаха Празни приказки за наивници.