112

анал Русия

преди 3 месеца

*** на умрело. Идва катастрофа, за кого? Раша няма да издържи много. Китай един ден просто ще дръпне шалтера. Знаете го.

111

До.110

преди 3 месеца

Ами такива дето евтините лозунги и украинската простотия тук не вървят ,айде сгъвайте катуна и си намерете друго място да просите щото сте по-зле и от роми

110

До 98

преди 3 месеца

Ей бохо с тия номера изгониха един от цирка .Тук не ти е Урколадия и повечето българи сме достатъчно грамоти ,да не ви минават евтините номера и лозунги.Объркал си и държавата,и хората.Ей там на запад дето не знаят къде се намира Украйна можеш да си ги ръсиш глупостите , колкото си искаш и даже ще ти повярват,че руснаците ядат украински деца

109

Вовчанск-и,

преди 3 месеца

как е при Вълчанск? Чувам че воя на укро-нациките вече е отчетлив ?! :):)

108

Анонимен

преди 3 месеца

До Глупости са това Абе прител, и 1000 човека да бяха това, което е казал важи. Какви "българи" сте?

107

Анонимен

преди 3 месеца

3YЙ за Зелката!!

106

Глупости са това

преди 3 месеца

До Анонимен 98: Чети Уикипедия: В статията на украински за броят на българите, които живеят в Бердянск е записано 3 942, а в статията на български са малко повече: 4054. И са 3% от населението там. Откъде ги извади тези 25 хиляди. От жълтата украинска преса? Наистина данните са от преброяване от 2001 година, но да 23 години не могат да се увеличат десет пъти.

105

Троян

преди 3 месеца

Дъртата деменция явно не може да схване, че зад РФ стои Китай. Разумните генерали във пентагона им е наясно всичко но са малцинство.

104

Анонимен

преди 3 месеца

Трезвомислещите хора мислят същото. Само бандеровците фанатици, Клоунът с Наполеонов комплекс и Дълбоката държава в щатите мислят различно. Платените грантаджии са фурнаджийски лопати.

103

Анонимен

преди 3 месеца

планът му успещен,избиване на украиндките мъже, задлъжнялост и разпродаване на житницата на Европа,сриване на икономиката на DE и гражд.размирици във Франция,срив на еврото, упешно върви, точно по план.

102

Анонимен

преди 3 месеца

До Хелоу Ти откъде си "имаш представа" какво е война?

101

Хелоу

преди 3 месеца

Тези който скандират за война са или такива дето хабер си нямат какво значи това за нас или са психично болни сами хора, дето лаят по форумите защото мразят света. Всеки нормален човек със семейство, деца и приятели и с 2 грама мозък в главата осъзнава че това е безумие. Да се бият и оправят там, БЕЗ НАС. Всички други да отиват да умират за чужди войни и режими могат да тръгват ОЩЕ СЕГА.

100

Анонимен

преди 3 месеца

До До 92 "щото имаше репортаж на БТВ през 2015 година" Що лъжеш бе? :))) Всички руски тролейбуси гледали един и същи "репортаж през 2015 година :))) И отгоре на всичкото като ги питаш къде е и викат "отиди си го намери". :)))

99

емо

преди 3 месеца

много истини са казани в статията /а не пасквил, както я нарича един от читателите/ - основно за политиката на Байдън спрямо Украйна, на практика довела до разпалването на войната, както и до нейното ескалиране/организиране на преврата през 2014 г., подкрепата на геноцида спрямо руско-езичното население и т.н./.

98

До 82-ОБМР

преди 3 месеца

А ти българин ли щом не можеш едно изречение да напишеш ,без да допуснеш грешка.Айде научи се да пишеш на български правилно пък тогава ми говори за права и Българската конституцията,щото тя важи само за български граждани,а ти си достатъчно неграмотен,за да си българин

97

До 93

преди 3 месеца

Ами не е. По принцип парламента и правителството трябва да се водят от интереса на народа и да го защитават. При нас не е така. Ясно е какво иска болшинство от народа, а управляващите го игнорират и правят каквото си искат или им наредят. За това е и отлива на гласуващи по избори. Ползата е никаква. Днес гласуваш за 1, утре за друг, после за 3ти и винаги е 1 и също. Така че си избии от naчатa кой какво имал право, защото в България това не важи!

96

Анонимен

преди 3 месеца

До До 92, путиински тролейбус нагъл и безроден, в Бердянск, който е под руска окупация и в който се намират и гллаворезите на Кадиров, живеят над 25 хиляди етнически българи, на много от тях имотите са им отнети а в тях са настанени кадировските главворези, в селските райони им се отнема продукцията, има десетки случай на младежи който в този период са навършили 18 годишна възраст и са принудително изпратени в руската армия, ама за Вас патриотарите на щат при Муутрофанова това не е важно НАГЛЕЦИ

95

Пак по опорката?

преди 3 месеца

До Анонимен 92: И как ще го докажеш това, което си написал? Това, което е известно, е точно обратното - че украинските могилизатори изпращат на фронта без почти никаква подготовка когото хванат дори и на улицата, в това число и етнически българи. Не е в наш интерес тази война да продължава. Най-доброто за украинският народ е да се преговаря за мир.

94

До 82 ОБМР

преди 3 месеца

Ами аз съм си в страна и мога всичко да си правя срещу такива,които са дошли от някъде си и даже не могат да пишат на български,а иначе се изказват.

93

Анонимен

преди 3 месеца

Натовци размахват юмруци от терасата, Ша Са Бийми и се връщат в банкетната зала.