83

Анонимен

преди 1 седмица

Тази формация е направена от хора без образование и с много измами. Всеки гласувал за тях е на същото интелектуално ниво - аме ба. Няма какво повече да се дискутира. Не са фактор и няма да бъдат. На следващите избори просто ще изчезнат и толкова.

82

Анонимен

преди 1 седмица

КОАЛИЦИЯ Е ДУМАТА, НЕ СГЛОБКА. ЦЯЛА ЕВРОПА УПРАВЛЯВА С КОАЛИЦИИ!!! СТИГА СТЕ ТЪРСИЛИ ПОД ВОЛА ТЕЛЕ!

81

Ханко Брат

преди 1 седмица

78 Има логика да ни спретнат една война и всичките които ни обраха да си бегат с милярдите а бедните хора на фронта да умират.И това не са го измислили те!Това много стара практика!

80

Нюрка под полковника

преди 1 седмица

Значи, ако самият гербанкянфюрер лично поканил комрад Марков, тогава нема никакви пречки за сглобката. Един пуяк и една чалгарска лиска се чудят как да набият малко повечко ценичка за сглобката.

79

Анонимен

преди 1 седмица

Сектата Величие ще углавно комисията по Вероизповедание, и тогава ще получите още едва официална религия

78

Извънземен

преди 1 седмица

Егаси безсмислието и безумието да се говори за партий. При положение, че хората са същите. Проектите същите, и е безумие който вярва в каквато и да е промяна. Може би затова и ще ни въвлекат във война, за да унищожат електората и да избягат с откраднатите милиони и да няма кой да ги търси, както направиха в Украйна. Нелегитимно правителството с под 51% избиратели... Как става това?! Конституция има ли няма ли ?! Кви сте вие? Само назначавани майстори.

77

До 1280

преди 1 седмица

Да,но в Гърция спечелилата партия не купува гласове.

76

ПП Величие

преди 1 седмица

Не подкрепяме правителства на сикаджии висаджии и мултаци

75

Ало,експертите

преди 1 седмица

Какво са ДПС+ГЕРБ+ИТН ако не сглобка?

74

Демократ

преди 1 седмица

74 И не гласуването е гражданска позиция

73

АзъКанъАьъ7112136860

преди 1 седмица

Преди изборите,още преди "Величие" да бъдат популяризирани,Ви казах тук,че е поредната антибългарска партия на малцинствата .Просъветска и проосманска партия,чиято цел е да комплектова синчетата и внучетата на БКП и ДПС и техните путинистки и ердоганови формации. Какво правят в тази "Българска" партия евреи,турци,п..о..м..а..ц..и..,роми,арменци ? Защо не си направят партия в Анкара,Москва,Киев,Ереван,Индия,Тел Авив? Всичките тия си имат държави.България е българска ,а не номадска държава! Е ?

72

Анонимен

преди 1 седмица

Народа не гласува, или много малка част гласува, а това означава, че никой не разчита на парламента, почти никой

71

Чукът на Тор

преди 1 седмица

72 Ми хубуу ама първо да спрът автобусния туризъм с такива които не говорят български или го говорят като содомити и гласуват определяйки кой ще управлява България!Не е много Чесно а?!!!

70

1280

преди 1 седмица

Крайно време е да се спре с това унизително преговаряне с опозицията. Безсмислено губене на време за. В България когато някой спечели другите не го поздравяват, а му казват ние с теб няма да работим, оправяй се. Или трябва да стане като в Гърция - победителят да получава допълнителни мандати за да може да управлява, или да бъдат задължени всички партии да направят заедно кабинет според мандатите си. Тогава ще има защо да преговарят, сега само гледат сеир. И на финала избори през 6 месеца.

69

Капитан Америка

преди 1 седмица

Всеки е евнух в ОПГто на Доган Боку и Грух

68

Анонимен

преди 1 седмица

Шиши, Мустафа, Асен и Аз

67

Слава Росий

преди 1 седмица

Долу слугите на Галя от посолството!

66

Забележете

преди 1 седмица

Първобитните хора са тръгнали от пещерите българските олигарси също.Разликата е че първобитните са имали някаква грамотност.

65

Еййй Мултацииии

преди 1 седмица

Що не се върнете у Магурата

64

Анонимен

преди 1 седмица

Ако случайно Величие не се продаде , на следващите избори ще са първи .