215

Анонимен

преди 2 седмици

"Правителството е затворена структура, която спекулира с ГЛУПOСТА на хората"

214

Фактите не лъжат!

преди 2 седмици

Възможностите пред Борисов изглеждат все по-малко и все повече от тях водят към един човек - Делян Пеевски!!! Ужас!!!

213

Боже, пази България!

преди 2 седмици

Бойко Борисов има има все по-голяма зависимост от Делян Пеевски и ДПС и по-малко възможности да се оправдава с ПП-ДБ!!!!!

212

Анонимен

преди 2 седмици

Има три безкрайни неща на този свят.... Вселената, числата и ЧОВЕШКАТА ГЛУПОСТ!

211

Срам и позор!

преди 2 седмици

И какво постигна глупавия Борисов ... ще управлява със санкционирания от САЩ и Великобритания за корупция Делян Пеевски! Това е дъното за Борисов!

210

Искам

преди 2 седмици

Йордан Цонев министър на финансите,а Тошко африкански на културата.Поне да е весело!

209

Мис Пиги

преди 2 седмици

Каза,че по основните въпроси имат единомислие с Прасчо.

208

Анонимен

преди 2 седмици

Тая порода крава колко мляко дава?

207

.

преди 2 седмици

До джо.....така-така , не е радостно събитие но , определено консервативната мафия е за предпочитане пред ляво-либералната шарлатания и ако не знаеш разликта ще тия кажат : ако първите само те крадат , то вторите докато те крадат те и еб**....простете :) уважават .....всъщност ......абе на теб да не би случайно да ти харесва да те "уважават"???

206

Анонимен

преди 2 седмици

Тази Бъчва, горе на снимката с вино ли е пълна или с бира?

205

От фронта

преди 2 седмици

И сега око Бойко остави тоя доказано некадърен министърГвоздейков, който след разрушителя Хр.Алексиев досъсипа сектора в който работя- аз приключвам с ГЕРБ. Искам къдърен човек да управлява транспорта. Ни БДЖ ни пощите оправи. Позор

204

До Питащ

преди 2 седмици

Едни не харесваха "сглобката", други не харесват тия.Нормално е.

203

До 202

преди 2 седмици

Значи всички партии трябва да работят за Шиши и Баце?Да не си комунист?

202

Анонимен

преди 2 седмици

Хойко много добре написано а вече виждаме Хойко и Делянчо заедно да борят корупция, което е пълен нонсенс! Делянчо включен в списъците на САЩ и Великобритания и Хойко кандидат за листите. Ще падне голямо борене. Жалко за България.

201

Бг

преди 2 седмици

Поне са намерили Рая, да свири на гъдулка у мазето на Хойко в Банкя...

200

Цитат

преди 2 седмици

"Николай Марков от Величие каза, че няма да се срещне с контактаната група на ГЕРБ, но е отворен за среща с лидера Хойко Борисов.". Вх тоя Хойко колко прякори има, киха ли киха ли прасето от Банкя...

199

До питащ

преди 2 седмици

то правителство си имаше, преди това имаше друго обаче герпп пееф и лакеите му не ги устройваше, те искат да си крадат неконтролирано. Е, но всички останали не ни устройва те да си крадат ние да блеем.

198

Счетоводителката

преди 2 седмици

Теменужка е по-широка,отколкото висока,а Сачева е като гардероб.Тоя Алибегов трябва да му дадат медал за храброст,че е с нея.

197

Анонимен

преди 2 седмици

До Питащ Хемодиализа знаеш ли какво е ? Колкото до притесненията ти , има установени процедури , няма какво да се предлага в тази насока , просто процесът на хемодиализа трябва да протече , вярно бавничко с мъка , но явно този път остана , за друго не ни бива .

196

Анонимен

преди 2 седмици

А ПАРТИИ КОИТО САБОТИРАТ СЪСТАВЯНЕ НА ПРАВШТЕЛСТВО ВЕЧЕ 4 ГОД ДА НЕ СЕ КАНДИДАТИРАТ ПОВЕЧЕ ЗА ПАРЛАМЕНТ КАКВО ПРАВЯТ ТАМ ОСВЕН ДА СИ ПЪЛНЯТ БАНКОВИТЕ СМЕТКИ АЗ АКО САБОТИРАМ И ОТКАЖА ДА РАБОТЯ ПРОСТО ЩЕ МЕ ИЗХВЪРЛЯТ ТЕЗИ ЗАЩО И ДОКОГА ЩЕ РУШАТ БЪЛГАРИЯ БЕЗНАКАЗАНО СТИГА ЛЪЖИ СТИГА ЗАКЛИНАНИЯ