242

Zks

преди 1 седмица

Аман от празни приказки и оплювания и кво ли не а няма реално койнда свърши работата... тия новите партии последните години само лалат и като им дадеш власт за нищо не стават... аман от популисти и празнословци... държавата потъва защото няюа нс... бюджет... и какво ли не... вече ми писна от всякакви тарикати детонсамо лалат

241

Анонимен

преди 1 седмица

Товариш *** е по- страшно явление и от Копейкин. Страшното е, че има немалко съмишленици. Ама болни ли са да си мислят, че Путин ще ги ни изтегли на буксир??? Още по- страшното е, че толкова много хора в България живеят в имагинарен свят, близо до шизофренията.

240

До ПроСоТо

преди 1 седмица

Идвал Марков да осветява........ИТН доста добре го правят. Те за управници явно не стават, но по ваодене на кирливи ризи са доста добри. Та, Марков, ако толкова иска да променя към добро, вместо да свети, да се включва в работата. Че аман от разправии в това НС кой крив и кой прав, а работа свършена няма за 5 пари. Кашите на ПП-то не ги броя.

239

ПроСоТо

преди 1 седмица

плювайте,плювайте !...Още не сте осъзнали какво се задава...Ще запеете друга песен..скоро..И НЕ,не съм гласувал за "Величие" !..Агитирах и гласувах за "Възраждане"..НО НИТО СЪМ ИМ ФЕН,нито поддръжник..Просто Костадиновата партия имаше ИНЕРЦИЯ и се НАДЯВАХ да дръпнат напред и така да объркат плановете на опегетата гроб и дпс..Е,не се получи..Дали ги прецакаха,или просто изгубиха доверие не знам,но както вече отбелязах:-МЕСИЯТА ДОЙДЕ..

238

анонимен

преди 1 седмица

Още един се прави на важен! Кой беше ти , че Борисов да преговаря с теб?

237

Анонимен

преди 1 седмица

Този само произвел с полковник,още един кибрит служба няма като политик,и взе да се засяга,и още ,народа както е казал, цитирам "кога стана кюмюрджия,че вече очерни и дупето си "

236

Анонимен

преди 1 седмица

бащите на нашите революционери били въшльовци, Левски е бил направен национален герой защото сме имали нужда от национален герой, Ботев заслужавал повече, а забравя че самият Ботев се възхищава на Левски, Левски обикаля почти 10 години страната за да подготви въстание което да освободи България, убийството му било толкова тежък удар, че Ботев написва специално стихотворение "твоят ЕДИН син, Българийо виси със страшна сила" - не ни трябва такъв човек

235

Сектата да мълчи

преди 1 седмица

Тия са една секта, занимаваща се с проруска и анти българска дейност!

234

Анонимен

преди 1 седмица

Абе вие как не разбирате ,че тия от Величие ли са ,Нищожество ли са,са едни обикновени мошеници и Болни мозъци.100х да ходят на психиатъри незабавно. Опасни са за България,опасни са и за близките си...

233

Lina

преди 1 седмица

До 229. Именно това визирам. Обикновенно еднодневки , без позиция свършват подобно. Позицията е скъпо удоволствие , докато в сфера " симпатични луди" имат капацитет

232

Българин

преди 1 седмица

В съответствие с ТВОИ думи, ти имаш 100 000 въшльовци зад гърба ти. А ти самият не знам да имаш някакъв опит да управляваш...и тогава както ти самият каза, това означава, че някой друг те ръководи,най- вероятно русия, която както ти отново каза ни е направира държавата!!! Нашите възрожденци са имали Българско самосъзнание, но ти определено НЯМАШ!!!

231

Анонимен

преди 1 седмица

Поредният хиперактивен. Този път от дълбоките недра на провинцията, 3то поколение ТКЗСар-аграр. На този и внуците му ще се чувствата като в необрано лозе в Европа.

230

Анонимен

преди 1 седмица

ще гласуват и за правителство или ще има достатъчно отсъстващи, защото България трябвало да има правителство

229

Анонимен

преди 1 седмица

до 213, партията на Янев подкрепи изпращането на оръжие за украйна, сега говори обратното, но никой вече не му вярва

228

Анонимен

преди 1 седмица

Дали пак ни лъжат? Толкова се надявахме на онези излъсканите уж от "Харвард", а те излязоха тотални аматьори. Че и крадливи. Дали и тези са същите?

227

Анонимен

преди 1 седмица

вече гласуват заедно със "сглобката", не искат истинския парламент, а партийния дом

226

Анонимен

преди 1 седмица

До ПроСоТо - "От трибуната"...? ОК, казват от трибуната примерно "Пеевски е откраднал Х милиона лева чрез обществена поръчка У и подставено лице Z". И? В крайна сметка трябва да се подаде сигнал до прокуратурата. Това мога да направя и аз, въпреки че не съм депутат, стига да имам достатъчно доказателства за това. Защо досега не са го правили дори и да не са били в парламента? Аз лично бих искал конкретика преди да гласувам за някой, защото смятам, че празни приказки всеки може да говори. А ти?

225

До 222

преди 1 седмица

Обещаваха ни промяна. Получихме подмяна. А ние бяхме хиляди. Искахме само свобода. Употребиха ни. Сега е театър и с този уж Ное субект. Сготвиха за пореден път България.

224

Коментатор

преди 1 седмица

Аз съм Ветрино.

223

до 222

преди 1 седмица

С Кошаревски свидетели. Гледахме го и този филм. Нищо няма да направят. Куче, кое лае не хапе. Запомнете го от мен. На 62г.съм.Видях много правителства. Бях на метри от факлите когато палеха вратата на НС. На свалянето на Живков се радвахме, но много късно разбрахме, че не сме го свалили ние Живков, а са ни подвели. Обещаваха ни промяна. Получихме посмяха. Когато убиха Луканов 3 дни след като каза, че помни на кого е дал куфарите с парите, също вътрешни хора го ликвидираха. Всичко е режисирано.