62

фактите

преди 2 седмици

Украйна вече изгуби около 20 % от територията си...............5 области са вече руски............Крим, ДНР, ЛНР, Херсонска и Запорожка област......ако зеления тъ@@@пак и компания продължават да се инатят и да не приемат условията на Русия, Украйна ще губи още територия............очаквам Русия да си вземе Одеска, Николаевска и Харковска област и Украйна да стана една малка държавица, като Сърбия, без излаз на море!!! Зеленски и Потрошенко(олигарх и шоколадов крал) са само някои от виновниците!

61

многоточковия идиот

преди 2 седмици

що неСиЕбешМайкатаКурвенска?

60

аха

преди 2 седмици

Да идва Тръмп на власт в САЩ и да се разбират с Путин и Русия за Украйна................зеления наркоман idio@@ta Зеленски ще дава територии, няма избор...............той и фашисти и *** като него и Потрошенко (шоколодавия крал) са виновни за трагедията и войната в Украйна................защото не спазваха Минските споразумения и тормозеха руснаците в Източна Украйна!

59

Анонимен

преди 2 седмици

Бай Дончо се опитва да ни заблуди, че Просроченият винаги си тръгвал с пари от Пиндостан. Показателна е сделката с 50-те млрд: слугинажната Еесовска Зона взе 50 млрд кредит от Пиндостан и даде 50 млрд на Просрочения. Еесовската Зона ще върне тези 50 млрд кредит на Пиндостан с лихвите, а Украйна ще върне ли тези 50 млрд на Еесовската Зона? Гаранция-Франция. Пиндостан печели. Прислугата на Пиндостан губи.

58

Калкулатор Първи

преди 2 седмици

Кой го казва? Рaзгoнен, дъpт, милиардер, който даже данъци не плаща но пък си плаща на шeфpaнтии за да мълчат за мpъcнuшките му похождения!

57

50млрд рушки $

преди 2 седмици

ще бъдат денацифирани за унищожаването на монголоидните рушкиФашизоиди. Какво по добро от това?

56

Гиб Мелсън

преди 2 седмици

Зелер е най великия финансов фараон за всички времена. Пред него Майкъл Капустин от Лайф чойс интернешънъл и Драголюб Гаич от Югоагент, които завлякоха милиони българи с пари, те са просто първолаци в сравнение със Зелер. Все пак те засмукваха само пари а Зелер засмуква милиарди кеш, но и животите на половин милион украинци дотук. Прокарал е закон в парламента, тяхната Рада с който обещават по 600 хиляди долара за семействата на всеки застрелян украинец и те му вярват и отиват да се бият за пари

55

Василев

преди 2 седмици

Какво ли ще се случи у нас при победа наТръмп?Може да се ползва жокер " обади се на приятел".

54

Петър

преди 2 седмици

Да дойдат ККК!

53

Анонимен

преди 2 седмици

Какво продава У.рколандия ли :)))

52

САЩ

преди 2 седмици

Ако го допуснат за президент, заслужават да са руска колония!

51

прав е

преди 2 седмици

100 % Тръмп,,,,,,,,,,,,.....................................да!!!!

50

Баронеса Урси

преди 2 седмици

Зеленският е Нашият Бог, Нашият Господ, той ще Умре на Кръстта, за да Изкупи нашите Грехове и да Победи Силите на Злото от Изток!

49

Има и по умни

преди 2 седмици

русофили от този клоун.

48

От Чикаго

преди 2 седмици

Тромпета е кyх като градинска лейка, и не случайно ще загуби изборите - в нашия щат Илинойс със сигурност, а най-вероятно и в цяла Америка! На човека държавата му е във война, отрепете онова кремълско джудже, и няма да иска никакви пари след това

47

Анонимен

преди 2 седмици

60 милиарда? боже!

46

на путьо проксито

преди 2 седмици

ще види опят белия дом, ама друг път :)

45

Анонимен

преди 2 седмици

Тръмп и Зеленски са шоумени. И двамата искат да са търговци или биснесмени но и двамата си остават ***.

44

Анонимен

преди 2 седмици

Не разбирате че няма значение кой е президент, защото той работи за задкулисието и Пентагонът, а те водят войни за да съществуват. Всичко е предизборна кампания и интервю за работа, но работата не позволява отклонение от основните цели.

43

Анонимен

преди 2 седмици

Добре, значи си тръгва с пари, обаче парите остават в щатите, и следователно още не са напечатани дори, и могат да си напечатат по всяко време и да вдигнат дълга с още един трилион, който последно беше 15 трилиона сега е станал 30. в крайна сметка ще си платят сами на себе си с парите които ще напечатат за да произведат и изпратят боеприпаси.