50

Абе Рундьо

преди 2 седмици

Държавата е в брутална политическа криза можеби трябваше час по скоро да се гласуват правителства и да се прави нещо каквото и да е за излизане от тази криза вместо това вие губите време като лузъри!

49

Анонимен

преди 2 седмици

По-добре Герб отколкото мутра застраховател, прикрита като лидер на култ. Не видяхте ли погледа на Ивелин? Този човек не е добре с главата.

48

Анонимен

преди 2 седмици

Възраждане, Величие какво ни чака след това? Партия на Светиите от последните дни? Партия на мормоните? Сциентолозите или русалките? Имама феноменален президент, малко останаха здравомислещите като него.

47

тутурутко

преди 2 седмици

Рундьо,защо ггодина и половина бавиш молбата на Иванчева за амнистия.За всеки е очевадно каква е истината,но те се правиш на интересен уггодник.

46

Анонимен

преди 2 седмици

Радев е единствения, който може да измете двете партии крейзита от парламента. И боко заедно с тях.Пеевски трудно - той е като генитална инфекция, винаги се връща. Не го плюйте президента. Но и аз си мислих, че Възраждане е дъното, но се оказа българската глупота няма край. Под дъното имало цяло ново дъно.

45

Анонимен

преди 2 седмици

Мислехме, че "възраждане" е дъното. Е оказа се че имало и сектата "величие"

44

Тенгри кан

преди 2 седмици

До Анонимен 46Aми, то и проф. Иво Христов казва какви са ви проблемите, а преди него, аз;))) Но, понеже нямам откраднати от застраховки кинти кат Ивелинчо, нема да гласувате за мене, хаххахаа. "Величието" е народопсихология; народопсихологията на умиращичт българин, който нема да възкръсне, да кажа и аз, без щастлив край, както Иво Христов. За разлика от нас, с мрачните прогнози, че нема ви бъде, щото нема ви бъде, "Величие" ще ви каат как да прайте кинти, за да се спасите! ;))))

43

Анонимен

преди 2 седмици

Щом и Светлин Наков е замесен във Величие не очаквайте телевизионни изяви от тях.Другаде им е силата

42

Анонимен

преди 2 седмици

За Бацун и Шиши ли говорите?

41

Анонимен

преди 2 седмици

Пеевски ще оправи Величие. Ще играе едно КТБ на пирамидата им. Не мога да повярвам, че опряхме до там да ни управляват мутра и затлъстял изнудвач и чак да ми се струва по-добрата алтернатива

40

Анонимен

преди 2 седмици

Ще видим, как ще действат в парламента. Не знам, дали са секта, но са единствените, които директно казват, какви са ни проблемите. Ако са последователни и принципни, наесен ще отнесат всички. От тях зависи.

39

Анонимен

преди 2 седмици

Вчера с мъжа ми гледахме репортажа за Величие и това село, което строят. Не живеем в страната от 20 години и не гласуваме последните 10, но това е направо трагично. Останаха ли нормални хора в България? Как се допуска езически култ/пирамида да има парламентарно представителство? Мислих, че Възраждане са зле, но тези са извън релси тотално.

38

Анонимен

преди 2 седмици

Народът да не слуша политолози и тро ляци, а да си опича ума. Проверявайте фактите и мислете. Трудно е, но си струва.

37

до СТРАНДЖАТА

преди 2 седмици

НО се ръководи от американски кравари....

36

Бонго Бонго

преди 2 седмици

ПП ДБ , ВЪЗРАЖДАНЕ И ВЕЛИЧИЕ ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ НАСТРОИ МАШИНКИТЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО.ЗАБРАНЕТЕ СЪС ЗАКОН МАШИНКИТЕ И ЩЕ ВИДИТЕ, ЧЕ НЯМА ТАКИВА ГЛАСУВАЩИ ЗА ТИЯ. НЯМА ГИ. САМО В МАШИНКИТЕ КЛИК КЛИК И ХОППААА

35

Анонимен

преди 2 седмици

Хайде бе,не думайте.Величие проповядват сциентология.Що за животно е това..Интересно.Убягнало ми е от погледа.Гледай ти да се не надяваш.Този Николай Марков няма визия на духовен човек

34

Анонимен

преди 2 седмици

Ако искате да се отървете от Радев ми го пратете на мен. Ще си го гледам вкъщи като писано яйце. Но въпроса с Възраждане и Двуличие е по-належащ и само Радев може да ги оправи . Надявам се нормалните хора в парламента да се обединят срещу тях, защото е просто смешно. Такива крейзита и гласоподавателите им са само за визи за Щатите и в Юта - там ще ги вземат.

33

Бонго Бонго

преди 2 седмици

Епилираният ха ха ха Аууууу срам да си прави епилация на мъжките си гърди.... Само за плувците и културистите е разбираемо...а президента ??? Ха ха ха женчооооооооооооо женчооооооооооо

32

Бонго Бонго

преди 2 седмици

Думата е БЪЙЛГАРОУБИЕЦ

31

Анонимен

преди 2 седмици

Всичко се повтаря хора. Тогедър Бг е като пирамидите 90те. Този Ивелин е абсолютен сектант, едно време ходеше по алтернативните църкви с жена си, сега си е направил собствен култ. Страшно е, че такива хора имат парламентарна група, но сега съм убедена че най-крейзи ядрото на Възраждане вече е Величие.