54

Анонимен

преди 1 седмица

От няколко дни си мисля за войната и нещо ми се объркват представите за нея. Това война ли е, нов вид спорт ли е...какво е?! Ако е истинска война защо Украйна има в момента футболен отбор на европейското? Значи:" простаците " в окопите под бомбите, "умняците" в хотелите в Германия. Ритнитопковците правят пари, докато семейства остават без бащи и синове загинали от бомбите. Ако съм в окопа веднага хвърлям каската и шмайзера и такава ЯКА ще изръся,че ще ме чуе чак Зеленски и ...отивам да пия бира.

53

Бай Дрън

преди 1 седмица

Не разбрах отде се пръкна Тайланд, че не са подписали. Досега не бяхме чували и думичка за тая държава. Да не искат и те да стават членове на БРИКС?

52

До 51

преди 1 седмица

Искат да унищожат Русия и са мнпго изненадани, обидени и озверели че кой знае защо Русия не иска и предприема ответни действия . Всеки ден си играят на чуденки и въпросителни.

51

Анонимен

преди 1 седмица

Брей то зеле се хвали че много трепял руснаци ,как Могат да му вярват на тия наркоман ЕС и сащ че пак милиарди му подаряват !!)

50

Анонимен

преди 1 седмица

Всеки ден платени троловве на НПО и посолството пишеха тук "убий руснак" и прочие злини срещу руснаците а после вечерта медиите твърдяха че Русия била агресора. "Убий руснак !" , а пък Русия била виновна....

49

Анонимен

преди 1 седмица

Препечен xoxлоcвин, с хрупкава коричка! Мачкай, Путине! Време е за ФАБ-3000 с УМПК. Тогава ще видят xoxлите кон боб яде ли, тypчин в джамия п*pди ли...

48

BG

преди 1 седмица

Това е да разберат че без тях не може да има конференция за мир

47

до 46

преди 1 седмица

Споко, винаги приключват с купони за хляб. споко.

46

Анонимен

преди 1 седмица

Е такова животно не бях чувал - мирна конференция без страната победител

45

Анонимен

преди 1 седмица

Не е вярно, Русия няма оръжие, няма пари, няма бомби, Русия е фалирала, капитулирала, Украйна са бомбандира сама или Запада бомбандира Украйна- те имат пари и бомби и много войска , хайде наздраве

44

Анонимен

преди 1 седмица

Бандитизъмът продължава усилено.

43

Христо Христов

преди 1 седмица

До 41 "Руснаците не бързат.?." - а трябва! НАТО се подготвя за масирана атака.

42

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 седмица

Украинците имат спешна нужда да си сменят президента. Не защото Путин казва това,а защото реалностите показват,че Зеленски води украинците към масова миграция извън Украина и армия,която при всяка възможност изтъргува западното оръжие с руснаците. Зеленски е точно копие на европейският безидеен крадлив елит,на който не му пука за изконното население и затова се нуждае от вкарване на варвари мигранти. Путин мине противен,но поне съхранява народът си в тия времена на ДЕПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ.

41

Христо Христов

преди 2 седмици

Браво! Дано руснаците имат много успехи с малко жертви!

40

Анонимен

преди 2 седмици

Украйна е в отбрана не заради забавените доставки, а заради липсата на хора и огнева мощ.Имат огромни загуби но това не го пише никъде. Руснаците не бързат да настъпват. Пуснали са месомелачката и след година две няма да остане жива сила на украинската армия и тогава ще анексират цялата страна.

39

Анонимен

преди 2 седмици

Най сетне и Полтава. Защо я пазеха до сега. Там се крие агресора. Бой до изясняване и осветляване на най важния въпрос защо започна войната. Ами защото украински сили са тормозели руско население и никой не би търпял това !

38

Анонимен

преди 2 седмици

Раев, кажи бе, нали си пацифист? осъди войната бе!

37

Хи хи

преди 2 седмици

Държавите си имат свои проблеми които да решават, не да се занимават с проблемите на урките, че Русия ги биела.

36

Анонимен

преди 2 седмици

Иначе сме пацифисти и борци за мир руснаците...

35

Анонимен

преди 2 седмици

"аз на трибуната видях 30-на. Сигурно са се делили на важни и неважни" - 30-на президенти и премиери. Другите 9-ти дупки в правителствата, пълнеж.