90

Анонимен

преди 3 месеца

Та това го знае всяко дете, както и това че, няма как да стане защото Укр. е васална и не може да взема решение

89

Анонимен

преди 3 месеца

НЯМА ДА СТАНЕ, ПОЛОВИНАТА УКРАИНА ЩЕ БЪДЕ РУСКА

88

директни разговори?

преди 3 месеца

само че зеления фасул подписа закон с който на Украйна и се забраняват преговори с Москва. И ко праим сега? Кой не иска преговорите?

87

Анонимен

преди 3 месеца

Никакъв мир с нацисти не е възможен. Руското ръководство отдавна каза че крайна е била промивана от запада с цел да се създаде неофашизъм, нацизъм и антирусия. Бандерските фалкелнии шествия се пробваха и тук да ги натресат задокеански спонсори с луков марш . Нацистки батальончета като азов айдар кракен десен сектор са формирани от мутри охрани на олигарски същите като тук. С тая разлика че на ония запада им даде право да се правят на неонацисти продaваше им дрога и наци литература.

86

Мир е възможен

преди 3 месеца

само с други хора в Кремъл... За момента нищо такова няма... С Хитлер никой не е преговарял и с кремълския фюрер няма да преговаря никой... Не се преговаря с патологични лъжци и пoдлеци...

85

Анонимен

преди 3 месеца

България и Румъния подарява на Ук Добруджа, Полша Силезия Унгария Трансилваноия и така НАТО компенсира загубата. Войната щеше да приключи вместо оръжие. бежанци и разруха и смърт.

84

Анонимен

преди 3 месеца

Здрав ли е сънят ти, Пyти? Кво е чувството да си убиец на половин милион човека? Трябва много да ги мразиш! А може би факта прави съня ти по релаксиращ?

83

Анонимен

преди 3 месеца

Международното право започна действие преди или след Майдана? Това е въпроса! Затова е войната.

82

Анонимен

преди 3 месеца

Настоящите разговори са директни и истински! Гаварит Пейтриът!

81

Niki13

преди 3 месеца

"Ние трябва да се върнем към базовите неща, върху които се градеше европейският мир след Втората световна война, за да можем да постигнем някаква предвидима стабилност"---- тук къде са базовите неща когато става дума за косово и войната на нато срещу Югославия

80

Niki13

преди 3 месеца

да ви имам експерта: ""България е пряко засегната от този конфликт. Давам пример: в Черно море и НАТО, и Русия са разположили огромно количество противокорабни мини. Много от тези мини започват да плават свободно в Черно море." всъщност плават украински мини, но украйна не се споменава. --- Той припомни, че Русия е агресор, а мирът трябва да бъде на базата на международното право. - и как го реши, според Русия всичко е по хартата на ООН

79

до 76

преди 3 месеца

Не е от Африка. Псевдоним е. Тя крие фамилията си Влъчкoва заради баща си, Крacимир Пeткoв Влъчкoв, който e чacт oт cъвeтa нa дирeктoритe нa "Тoплoфикaция Бaнcкo", както и на още няколко дружества. Той я лансира.

78

Анонимен

преди 3 месеца

До 87 Щото си " Северно атлантик"! А тук е България!Какво ме засяга мен и интересуват,твоите Северно Атлантически глупости?

77

Анонимен

преди 3 месеца

До 85. Що не се Хванеш,за големите пръсти на краката си!

76

ХАГА

преди 3 месеца

Осъждам путин на 2 години затвор, време за размисъл и очакване, последвано от смърт чрез разчленяване на Червения площад! Казах!

75

Анонимен

преди 3 месеца

А Пyтu легитимен ли е? Може ли Пyти да се кандидатира за цар, като е подсъдим и издирван? Ако има съвест, ша си даде оставката. Ква съвест у сериен убиец!

74

Анонимен

преди 3 месеца

А *** легитимен ли е? Може ли Пyти да се кандидатира за цар, като е подсъдим и издирван? Ако има съвест, ша си даде оставката. Ква съвест у сериен убиец!

73

дрън-дрън

преди 3 месеца

никой от новите донбаски републики не е хукнал презглава да бяга към киев, обратно, милиони избягаха в русия....е, зеленски, на кого са тия земи, и как ще вземеш населението в киев, не са кашони с кроасани!...дрън,дрън!

72

АНИСИЯ ИВАНОВА

преди 3 месеца

КОЙ ШЕ МИ ПОЧЕШЕ ЛАКОМИЯ ПУТИН

71

5тата Колона

преди 3 месеца

в България е много Активна! обаче, това не променя реалностите на ИзточноУкраинският Фронт!!