7

lol

преди 2 седмици

Хах, подтиквал Китай да нападне Тайван продавайки им оръжие. Т.е. хората от острова си купуват оръжие, за да се отбраняват и това провокира китайците да ги атакуват...Типично шизофренично поведение като това на руснаците

6

Анонимен

преди 2 седмици

Ами спряха парите за размножаването на Китай от Меркел!! Няма СИ - война се води в Европа! Помогни за справедлив мир,.иначе "великото" ви подмладяване ще отиде на кино от 6 до 5!

5

Пешо

преди 2 седмици

САЩ за виновни че Путин напада Украйна, сащ са виновни ще Китай ще нападне Тайван, сащ са виновни за нещо в Сърбия, сащ са виновни за нещо Еди-къде-си.очаквам копейките утре да започнат с *сащ е виновен,че имам диария"

4

Анонимен

преди 2 седмици

Редовния номер на американците, създават конфликт без директно тяхно участие, а после дават кредити на воюващите за да купуват тяхно оръжие... Гадна нация, рашките поне ти казват и идват за да нахлуят !!!

3

Анонимен

преди 2 седмици

Те се опитват да опазят Тайван, но щом казваш комрад, верваме ти :))) Плюс това, нали се пишете ужким за сила, що се страхувате, че янките ви подтиквали да нападнете островчето :)))

2

Фют

преди 2 седмици

Близнака на жужето се обажда:)))))Все някой им е виновен за нещо.

1

Анонимен

преди 2 седмици

Така правят Щатите навсякъде а после шараните врещят тоя нападна оня без причина.