223

Анонимен

преди 2 седмици

До 43 - рушистански гречкоядецо, марш в оборчето откъдето си излязал! Първо обаче се облекчи във външната си тоалетна! Всеядни копейколюбци! P.s. въпрос към гладкомозъчните копейки - кое е това всеядно животно, от което в началото на зимата правим луканки, бабек, вкусни вратни пържоли и други месни деликатеси?

222

Анонимна

преди 2 седмици

Новият Аец в Южна Турция град Мерсин в процес на строеж от Росатом -Akkuyu Neclear power plant.

221

Анонимен

преди 2 седмици

Тоогава защо подпоагаш Зеленски и нацистката му баннда стреляща по ЗАЕЦ?

220

СТРАНДЖАТА

преди 2 седмици

БЪЛГАРИЯ трябва да защити ядрената безопасност на Украйна, Европа и света? Главчев, я пак???

219

43

преди 2 седмици

Всички загрижени за укропитеците марш на фронта.Не се връщайте никой няма да знае за вас.

218

Анонимен

преди 2 седмици

1 во,да Защитим нашата в Козлодуй Бойкофиле!! Русия си взе това което И принадлежи в Запорожие! От там на татъка ни е все едно какви Ги плещиш!-:) Ей,ама И ти излезе Несериозен другарю!-:(

217

Анонимен

преди 2 седмици

Лелее, колко си ***! Това е откровена истина.

216

Анонимен

преди 2 седмици

А какво става с клоунадата в Швейцария, защо няма новини за клунадата? Подписаха ли, подписаха ли вече декларацията?

215

Анонимен

преди 2 седмици

Я, Главчев май е подписал декларация там,макар самата Швейцария да е отказала. И не само тя. Информирайте ни с какво точно Главчев е ангажирал България.

214

Анонимна

преди 2 седмици

Повече гледах срещата на Г7, как се шегуваха лидерите, как пяха Happy Birthday на Шолц, как Байдън не може да се ориентира в простансвот, някакви с парашути и знамена на тях, изказването на папата.

213

Юлка

преди 2 седмици

Росатом тази година ще завърши в Турция новата атомна централа с 4 реактора за 24-25 млрд.$!1200 мегавата на реактор. Как в България цената е 100 млрд. евро за два реактора и пак в полза на хамериканците! За каква Европа,свят и безопасност говорите днес?България си отива,а вие Украйна,че Украйна!

212

Анонимен

преди 2 седмици

До запознат 218. Защо не кажете тогава, че пожар в Одеса не е имало и хора там не са изгорели, а?

211

Анонимен

преди 2 седмици

Очевидно Швейцарската вечеря не е помогнала много!

210

Българин

преди 2 седмици

Пълна подкрепа за Украйна!

209

Марко

преди 2 седмици

Главчо,Главчев с ядреното горивото на Уестингхаус,каква безопасност има за България?Нулева! Да построим нова ядрена централа за отиващата си ***,с 4 реактори,ще е най-добре!С жици и през Румъния ще е страхотно! Смешници,мислят за умрелия кон!

208

До 212

преди 2 седмици

Може би Украйна по-скоро прилича на каца без дъно. Милиарди се наливат и все нямат нищо.

207

Анонимен

преди 2 седмици

Доларите виждат как с всеки ден губят влияние и истерясват. Ще спасяват украйна, европа и света, световния ред и собствените си задни части....голямо спасение ще настъпи, а Путин си пие кафето, щото водка не пие и им гледа сеира. Ко стана с Швейцарията, а? Разкажете. А Зе сега накъде ще се упъти, че да избегне връщане в Киев?

206

Запознат

преди 2 седмици

До 216, който "знае", какво се е случило през 2014 г. - копейко недъгава, ти да не си бил там, че да знаеш!!???? С тези кремълски опорки вече станахте съвсем изтъркани копейки! Кой твърди че украинците са изгорили хора, че и българи!??? Никой друг освен джуджето и блюдолизците като вас БГ копейките! Вие сте срам за всяка нация, която има общо с вас! Предателите всички ги мразят и те отиват в небитието рано или късно!

205

Анонимен

преди 2 седмици

"...седемте незаменими стълба на МААЕ за ядрена безопасност...", "...петте принципа за нейната защита...", формули, "...споделена отговорност..." ... Я бързо давайте три имена и ЕГН на "седемте незименими", че от солидарност и съпричастност сме дотук.

204

Анонимен

преди 2 седмици

До твърдия мек,през 2014,бяха живи изгорени в едно читалище българи,но никой никъде не спомена за тях,а ти си седнал да защитаваш бандеровците.