130

Анонимен

преди 1 седмица

Русия отново ще трябва да ни освобождава!

129

Анонимен

преди 1 седмица

Ще рекламират кока-кола.

128

Дедо

преди 1 седмица

И във Варна се наблюдават вече групи от т Индийци ,чакащи по улиците да дойде бус ,да ги закара на работа. Стоят с тюрбаните ,изглеждат кротки.

127

Анонимен

преди 1 седмица

Преди години в Пловдив дойдоха да работят виетнамци. Построиха им общежитие (много висока сграда) до второто колело на Панаира в посока "Брезовско шосе". Други ги настаниха в общежитията на Тесктилна фабрика "Марица". Когато се настаниха никой не очакваше, че до месеци в Пловдив нямаше кьораво куче. Изядоха всички кучета. Тези сега къде ще ги настаняват? В индийски общежития ли?

126

столица на културата

преди 1 седмица

До 147 И рикши, украсени с пискюли и талисмани. Тъкмо няма да има нужда от климатици.

125

Киро Брейка

преди 1 седмица

Само не разбрах в Столипиново ли ще ги настаняват или ще се заформи друго гето?!? 30 индийци тази година след 10 години ще произведат 30000, след 20 год ще са 150000, демек Пловдив след 25 год ще е първият български град с кмет индиец, като Лондон.

124

Анонимен

преди 1 седмица

Ами освен от общината да пуснат и свещенни крави из Пловдив

123

Проблем

преди 1 седмица

Отглеждаме търтеи, които нямат нито образование, нито възпитание, за дисциплина да не говорим. Ако образованието си свърши работата ще има работна ръка по всички професии.

122

Анонимен

преди 1 седмица

Колко евроатлантическо

121

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен Военни и лекари и те от Турция че няма желаещи

120

Анонимен

преди 1 седмица

Свалете границата и всеки кой иска ще влезне за по-малко пара от индийците.

119

Анонимен

преди 1 седмица

На бюро, от 9 до 17 с три почивки и чекмеджето с парите да те удря в шкембето. Такава работа се търси днес. Другото е за индийците.

118

Анонимен

преди 1 седмица

Само роми ли пуснете и турци. след шофиори и лекари и тн. и както Румелия както преди 1878 г. Като няма население влиза друго.

117

Св

преди 2 седмици

Бейби бумърите свършиха, изчерпаха се край, няма ги. Y и Z са зад компютъра, и то не нещо сложно, за проектиране, създаване ..., а сайтчета, игрички и тук там някое приложение на магазин. Ако сте виждали скоро на някой строеж бял мъж под 50 год, сигурно е бил еднорог. Така е и с шофьорите, майсторите, стругари, леяри... всички недостойни за Z професии. Ми ще внасят, ставаме като Германия.

116

Рашист

преди 2 седмици

Ми то скоро цялата държава ще има нужда от хора и ще си вкараме милиони гастарбайтери. Ето така в наши дни се затрива държава и народ. Така е, кат не се плодим като китайци и индуси! А не се плодим, защото живеем в мизерия. Кой нормален човек ще иска да има деца които да обитават тази територия?! Така че чакайте да ни изсипят индийци, виетнамци, араби и кот там се сетите във всички сектори. Кога ли и министрите ни и кметовете ни ще са индийци и пакистанци? Британия вече дава челен опит хаха

115

Анонимен

преди 2 седмици

Освен това ще се повиши нивото на образованото население, понеже покрай индийците народът ще понаучи английски, тъй като ще трябва да общува с тях:)))

114

Гордост

преди 2 седмици

Пловдив става Лондон:)В Лондон е пълно с обслужващ персонал от Индия и Пакистан, които са в Британската общност на нациите. И България ще я приемат скоро там.

113

Анонимен

преди 2 седмици

Туй е само началото...., шъ видите кво шъ е след 10-на години, немъ да можете да познаете Бг!!!

112

Поредната простотия

преди 2 седмици

на проsта администрация ! Кой индиец ако не е от Столипиново а баш от Индия знае български ? Да си шофьор *** автобус означава да работиш с хора, ще го попита пътник къде е еди - коя си спирка това инди как ще разбере какво го питат за да даде компетентен отговор и то на български, език който дори не е чувал, че съществува, те столипиновци не го говорят както трябва камо ли тези индита ?

111

Анонимен

преди 2 седмици

Ах, колко ми е кеф да чета такива стаии. Скоро индийски президент на България, кадри липсват и в парламента и президентството. Дано да стане индийска колония на Балканите. Кеф цена няма