18

Анонимен

преди 2 седмици

Щом стигнахме до там Главочев да поставя рамката на преговорите....жалка история.Смешна и жалка.Путин вчера точно и ясно постави условията на Русия за започване на преговори,а хомосексуалните еуро оли го фррени ще поставят рамки,какви сре вие бе,рамкаджии?

17

Мир ли…

преди 2 седмици

Точно тези не искат мир! Вече и слепите го виждат! А Глав *** като пришито излишно копче ама с претенция за стойност

16

баба мара

преди 2 седмици

главчев няма капацитет да участва в подобно мероприятие никои не говори за мира за оръжие траншове кои какво ще даде такава прос-то-тия в 21 век не съм сипредставяла

15

Фидосова

преди 2 седмици

Ухиленото герберче ще кима, като дебела депутатка пред Вожда, неразбирайки за коя точно торта, говорят западняците!

14

Toni Ivanov

преди 2 седмици

Без участието на Русия ,само ще си чешат езиците

13

Анонимен

преди 2 седмици

Участва като пълнеж.

12

Дано

преди 2 седмици

Този български представител да гласува и да говори с главата си, за да не се окаже после че пак е обещавал и се е клел от кмето на държавата,че ще си сваляме ризата от гърба за укр. ТаИ държава не е член на ес и НАТО. ЕС се разори да налива пари там. После ще налива за възстановяване а европейците ще ядат огризки защото пари за тях няма да има. Цялото ръководство на ес трябва да бъде изправено на съд за финансовото, идейно и морално унищожение на ес. Ако не се спрат може да е и военно унищожение

11

Анонимен

преди 2 седмици

Явно ние ще следваме една и съща политика независимо кой ни е премиер !

10

Внимание!!!

преди 2 седмици

В статията има продуктово позициониране на LEGO

9

До формулата

преди 2 седмици

Това беше вариант още преди войната, що се отнася до Русия. Западналите се заиграха срещу тях, чрез украинските не щастници. Тъжно!

8

Формулата

преди 2 седмици

е Кипър. Замразяване, бърза писта в ЕС със съответните изисквания. За НАТО просто не става. И след едно поколение може да бъдат нормално общество в прилична държава.

7

Хи хи

преди 2 седмици

На нас за укрите ни е през оная работа. Като имат проблем с Русия, да се оправят бе, нас кво ни интересуват чуждите проблеми ?! Ното са в нато, нито са в ЕС !

6

Анонимен

преди 2 седмици

Хапнахме, пийнахме...

5

Анонимен

преди 2 седмици

Тоя негодник е там само с една единствена цел, да гласува всичко което предложи американският представител. Така правят васалите, те нямат право на дума и на интереси. Сигурно преди това е ходил да коленичи пред султана в посолството. Много гнусен герберски ***.

4

Анонимен

преди 2 седмици

Путин ги накара да разгледат предложенията му, които всички участници видяха и запомниха, той дори говори за американския посредник за мир, който бил наречен путинист след като се е опитал да стикова двете позиции. Затова според мен няма да се говори за мир, а за война, защото украинският наратив е, че който говори за мир поддържа руската позиция и е путинист. Точките на Зеленски отпаднаха почти всички. Реалността ще го залее като кофа студена вода.

3

ясно

преди 2 седмици

Все на някакви нищо незначещи срещи ще учавства и ще харчи парите на българския данъкоплатец за оня дето духа.

2

Анонимен

преди 2 седмици

Седянка на политическите и военни аутсайдери.На кой му пука.Путин вчера им каза кое как ще бъде.

1

Анонимен

преди 2 седмици

Е, къде без наше участие. Първа жица за водица. Ще рече човек, че от зависи нещо голямо . Щом е за Украйна-не отказваме нищо и нищичко. И душите си ще дадем на украинците, дори без да ни ги поискат. Просто така ще дадем-поради пословичната и световноизвестна българска доброто и щедрост.