99

да

преди 2 седмици

чакам цирк - украйна да я пробутат до финалите, третополовите ги умеят тия изгъзици!

98

Анонимен

преди 2 седмици

Да, младите са ид ио ти! И то пълни!

97

До Стар човек

преди 2 седмици

Пичага, 90% от расистите тука са дърти русофили, разни бивши военни понастоящем *** и т.н. Айде по-спокойно и не се излагай, че точно вашето поколение е най-голямата издънка сред издънките. Младите не са расисти, но старите са.

96

Стар човек

преди 2 седмици

Във всички коментари се говори за всичко друго само не и за футбол.!Обиди ,цинизми и постове на примитивни хора.!!! Е гати поколението !!!Вие сте нещастни,,щом не може да се зарадвате на такъв празник на футбола....За това и нашия футбол е на такова ниво -каквито са феновете ,такива са и футболистите, едно поколение,ниско качество и бедни мозъци ! ..Вижтего фуДбола коментира неграмотника,уверено и безапелационно.!.....Пази боже ,сляпо да прогледа!

95

Анонимен

преди 2 седмици

Само Бритиш и ЦСКА

94

Анонимен

преди 2 седмици

Шотландия е част от Великобритания. Великобритания присъства във футбола с много отбори, което не счтам, че е допустимо въобще.

93

Бау

преди 2 седмици

Тва, на фотоса, ...., германците ли са!? Добре! Сега осмислям резултата! Всичко се връща на този свят! Заради расизма на нацистите, сега са натъпкали германия с мигранти! Ето в текста - Джамал Мусиала, Илкай Гюндоган, Емре Джан! Осмиваха едно време Джеси Оуенс, но ето, че сега Германия е превзета без бой! Хитлере, язък ти за дивизиите!

92

До 112

преди 2 седмици

Ми ако не умра скоро кво ше стане? Здрав съм като бик и ще те надживея със сигурност. Даже специално ще изпия две големи двулитрови каменици за да се изпи кая подобаващо на гpoба ти.

91

Първо

преди 2 седмици

В чужбина като съм ходил на мачове има паркинги и в повечето пъти безплатни!А не тука и на гивущите в квартала да им пречат 20 000 човека които нема къде да спрът и бай мутра и *** на бай Тошо някакъв там с Г класа да ми спира на частния паркинг на клуба само за боклу ци те от ръководството.Примерно !Хиляди са проблемите в България но не виждам адекватни хора които да ги решават това е най лошото.

90

До 106

преди 2 седмици

Че кой си ти че да имаш нещо? Всичко което имаш е руско. Дори и стадионите ти. Блока в който живееш също е строен през 60-те години. Ти си един глyповат Гaн ио вец, който първо трябва да се научи на лична хигиена.

89

Наистина е Некакъв

преди 2 седмици

Жесток срам да си българин заради целата из мет в тая държава която обаче си живее добре на гърба на народа нищо че е некадърна!

88

Немаме един нормален

преди 2 седмици

Стадион който да отговаря на европейските

87

Американец До 99

преди 2 седмици

По принцип си прав. Тука в Америка това въобще не е непостижима идея, понеже повечето американци изпитват пренебрежение към руснаците. Ако се гласува подобен закон и се одобри от Конгреса ще е нещо нечувано и ще го заклеймят много държави, но в Тексас примерно е напълно възможно да се направи едно такова частно парти около границата. Аз съм вътре със сигурност, ще бъде уникален фън!

86

DeutschlandUberAlles

преди 2 седмици

Германия е велика не е като България и неините перуки милиционери мутри ушеви содовити които се занимават с корупция и кражби основно и няма никакъв български футбол.

85

Анонимен

преди 2 седмици

сефте винаги са имали силен фудбол

84

абе

преди 2 седмици

лъвовете кога ше играят :)

83

До Американец

преди 2 седмици

Оковете ги във вериги. Закарайте ги в гората, пуснете ги и си спретнете един лов. Голям фън!

82

Американец

преди 2 седмици

Русия с никой няма да играе. Руснаците тук във САЩ ги приемаме само като бежанци. Такъв наплив и от Мексико не е имало. Какво да ги правим?

81

Анонимен

преди 2 седмици

Расизма на русофилите е толкова отвратителен, че няма накъде повече. Най-жалката прослойка от обществото. Говоря с роми постоянно, но с русофили никога!

80

Анонимен

преди 2 седмици

Съюза с кого ше играе в първия мач... опа забравих, че СССР се разпадна още преди 30 години. Либерастете го направиха смешен и се спука като балон муахаххахахха.