44

Анонимен

преди 2 седмици

На тариката Карагьозис може да му подам само две топки с една фуния.

43

Няма такава държава

преди 2 седмици

ПЛАТЕНА СТАТИЯ НА ЛЪЖЛИВ АВТОР.Който дори веднъж е стъпил в Гърция и особено в Турция ,повече няма да стъпи в родните кафяви води.Може само през някой уикенд ,и то ако живее близо до родното бетонирано море ,пълно с всевъзможни отпадъци и фекални води.Аз отдавна съм си забранил да дам и лев на български мутрохотелиер от района на Черноморието.

42

Анонимен

преди 2 седмици

Хората се научиха и си ходят в Гърция на по-високо качество на услугите.

41

ПРИЯТЕЛКА

преди 2 седмици

До Приятел КЪДЕ Е ТОВА МЯСТО

40

Анонимен

преди 2 седмици

А пица с кристали колко евро :)))

39

Към 35

преди 2 седмици

По към запад ходил ли си????? След Сърбия Македония и Румъния????

38

Общ работник

преди 2 седмици

До 10: питаш защо ходя да им пълня гушите на съседите, ще ти кажа - защото толкова пъти ми срааа на главата всякакви бг хотелиери-ресторантьори, че лафа дето дали от три пъти гей дали се ставало отдавна не е релевантен. Мръсни плажове, басейни с консистенция на рибена чорба с девесил, оскъдни порции с гарантиран сюррргюннн, бариери и батко събиращи такси за всевъзможни неща, разбити пътища и лошо отношение, сякаш съм длъжен да им харижа парите си, бетон и смраддд навсякъде...да продължавам ли?

37

Анонимен

преди 2 седмици

Т.е. цената е двойна! Още ли искате в Евро-зоната? )))

36

Анонимен

преди 2 седмици

Голям спор стана за скъпа химия. Не помня съотношението, но сметана висока масленост и кондензирано мляко става домашен сладолед. Всеки може да си добави сироп, плодове, шоколад, карамел и в каквито си поиска форми за децата и на клечки и на топки. Храната и условията са много важни навсякъде, но най-вече и акъла и репутацията. Иначе заради храната трудно бихме отишли където и да защото всеки си има вкус, но ние май сме по претенциозни уж не сме някакви надути, но малко от малко по прилично.....

35

Приятел

преди 2 седмици

Пиша ви от Гърция.В момента съм в евтин 3 звезден хотел ,с цена от 24евро на човек на вечер ,с включена закуска и вечеря.На 400м от плажа съм ,който е безплатен ,чист и безкраен.Пълно е със сърби ,българи ,румънци и македонци.Само сърбите са повече от нас ,българите.Ако някъде в БГ има подобно място ,моля да ми го посочите!Познавам почти цялото българско море и за подобни условия не съм чувал НИКОГА.

34

Анонимен

преди 2 седмици

Тук за цаца плащаш като за див лаврак, а олиото само доливат за разкош.

33

Анонимен

преди 2 седмици

Това е на Миконос.

32

Значи

преди 2 седмици

До ТУ-Варна има малък обект с надпис: "Работилница за домашен сладолед". 50 лева килото. И започвам да се чудя кое в този продукт би достигнало....да речем 1/3 разходи. Наколко литра мляко и добавки. Даже не обсъждаме млякото с какво качество е.

31

Анонимен

преди 2 седмици

Това прилича на платена статия от българските муттрафони да оклепат гръцката конкуреенция.

30

Анонимен

преди 2 седмици

В Офриньо към момента топка сладолед е 1.5 Евро.2л сладолед от супермаркета е 3.80 евро.Имам каравана на собствен парцел на бг черноморието, но някак си не ми се ходи.Предпочитам Гърция. Въпрос на личен избор.

29

Анонимен

преди 2 седмици

Туй колко грама са... а на родното море колко са... за да сравним по-точно топките...

28

Турист

преди 2 седмици

Яааа, точно като у нас!

27

Анонимен

преди 2 седмици

Тук е по-евтино, но дрисъккът не ти мърда.

26

справедлив

преди 2 седмици

До пълнете им гушите- Гърците са почтени ,работливи и свикнаха да ни уважават.Българските хотелиери до един са мутроподобни лентяи ,които се държат надменно като господари, защото близки до властта.Всички ,до един се мислят за недосегаеми.И сега търсят от властта пари за укропитеците-дезертьори ,които са основни клиенти на българските хотели.Така са свикнали да доят българската държава.Сбогом българско ла.й.няно море!Сбогом мутри!Край на чалгата и менте-ракиятя!Кракът ми повече няма да стъпи!

25

Анонимен

преди 2 седмици

Якоинфлация има навсякъде в ЕС и САЩ, сготвените статистики не ги гледайте. В САЩ, ако използват методиките от преди 0 години инфлацията им ще е двуцифрена.