112

Анонимен

преди 3 месеца

До Исторически ЗООПАРКТе реално по начин на живот десните избиратели са три процента, ама ето ти например си си наумил че си десен а си средностатистически човек. От тия 97 процента поставени под икономическа зависимост. Помисли малко.

111

Първо, защото

преди 3 месеца

застрахователите правят проблеми с изплащането и второ защото българина от три пъти на ден да се храни ще трябва да се храни по един път!

110

Анонимен

преди 3 месеца

Една американска фирма, клон като и занесох боклучивата вещ която си купих на сервиз ми отказа сервиз безплатно щото видите ли не съм носил гаранционната карта, а иначе в компютрите им всички данни за покупката налице. С тайната надежда че няма да занеса картата на другия ден, но уви, занесох я. После правиха частичен ремонт, върнаха вещта неремонтирана евроатлантическа, втори път я носих и дадоха ... чисто нова, щото видяаха че няма да им се размине. Та и застрахователите като всеки капиталист

109

Анонимен

преди 3 месеца

Без застраховка - проблем е само щетите за теб са си.Със застраховка - +1 проблем върви се разправяй със застраховател.Ако не съществуваше гражданската задължителна (от която се издържат) всички застрахователи просто нямаше да ги има.

108

Анонимен

преди 3 месеца

Първом искахте да ни ваксинирате, а сега и да се застраховаме. !NO PASSARAN!

107

морски

преди 3 месеца

До АА Какъв акт 16 ?! Тук на брега застраховат и незаконно построени етажи например.

106

Исторически ЗООПАРК

преди 3 месеца

До Анонимен 108 Последните избори показаха точно обратното - около 10-20% са десните избиратели! Така че се поуспокой малко

105

Анонимен

преди 3 месеца

Ами щом застрахователите са мошеници, нека държавата се занимае с проблема. Прави се фонд за природни бедствия и всеки собственик на имот ще бъде длъжен да внася определена вноска, която ще се събира с данъка на имота. После, когато нещо стане, държавата вади пари и плаща. Така ще се прескочи частния интерес на застрахователите да не плащат. Само дето и тази идея вероятно ще се опорочи и фонда перманентно ще е на загуба заради кражби и злоупотреби :)

104

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 107 Има НИВА на застраховане! Ако искаш с 22 лева годишно да застраховаш продукция и труд за 100000 лева, разбира се че ще получиш нищожна сума...

103

Анонимен

преди 3 месеца

Нали 80-90 процента сте десни избиратели. Какво чакате от държава и застрахователи. Оправяйте се сами. Нали искате ниски данъци на богатите, над 3700 има необлагаем с осигуровки максимум. За половината си заплата депутатите не плащат осигуровки. Продължавайте все така за партиите на необлагаемия максимум и ще пребъдете, нали сте десни избиратели. Нали сте от богатата страна на света. Богатейте и все за синичките партийки със синята кръв гласувайте.

102

Анонимен

преди 3 месеца

Не е ли ясно и на децата защо?! Защото има толкова уловки, които не ти казват, че накрая ти омръзва от разкарване и документи... И ако случайно ти дадат нещо ,то е далеч от обещаното и очакваното. Това си е озаконен хазарт. Банката никога не губи!

101

Анонимен

преди 3 месеца

Като избираме пертиите на илигархията да са първа втора и трета, като на последния вот какво да очакваме. Застрахователите нали не са социално слаби а са от олигархията. НАЛИ ИСКАТЕ СГЛОБКИ И СТАБИЛНОСТ ЕТО ВИ СТАБИЛНОСТ.

100

Анонимен

преди 3 месеца

Мой пример, имах застраховка при трудова злополука и болничен. Ако съм над сто дни, една вноска по кредита. Плаща застрахователя. При 130 дни болничен не платиха нито лев. Айде застраховайте се. Ако сте лудии.

99

Общ работник

преди 3 месеца

Не се застраховат, защото нямат пари ли? Аз плащам 22.50 лв застраховка за апартамента, 100 квадрата, покрива щети до 15 000лв.от природни бедствия, пожар и наводнение. Тия от търновските села с къщи за по 500-600 хил. лв нямат пари за застраховка ли?

98

Анонимен

преди 3 месеца

В България е на почит сиромахомилството. Всеки е надиплил по няколко имота, но като мине градушката, е пръв на камерата да се оплаква какъв е сиромах и как държавата т.е останалите българи трябва да му покрият щетите. Абе от дек на дек бе!

97

Ккк

преди 3 месеца

Защото когато ти се наложи да ползваш застраховка е една мъка и търсене за какво да се хванат за да не ти признаят застраховката... А за земеделска площ е още по зле... Искат от някоя държавна институция да им каже че в този район е имало градушка...

96

Анонимен

преди 3 месеца

Българинът не се застрахова, защото застрахователят използва всякакви приьоми, за да не си изплати дължимото на своя клиент. Например бавене, мотаене, позоваване, че е уведомен късно, извъртане на нещата, опит да плати по-малко от дължимото. Липсата на ефективен застрахователен наздор също допринася за това. В повечето случаи застраховалия се се оказва че е с напразни надежди. От друга страна и цената на застраховките на продукцията е такава, че без градушки за пет години ако се застраховаш изли

95

българина

преди 3 месеца

старите коли струват по 7 8 хил, след градушка като тази ремонта струва 5 х, кой застраховател ще ти изплати 5? тотал щета все едно? а за жилищата, там цените са съвсем други ....

94

THE BEST

преди 3 месеца

Не се застраховат, защото нямат пари хората. А иначе не гласуват и оставят статуквото да управлява.

93

Gorskio

преди 3 месеца

Защото застрахователите го ***.ават яко винаги след това.