503

Анонимен

преди 3 месеца

Кое е възможно? - Тиква да изяде прасе или прасе да изяде тиква? Май въпросът е с неповишена трудност!

502

Идеалист

преди 3 месеца

Баце, прави правителство, че клиентелистите чакат "мазнинки". Не им ли дадеш, през есента ще гласуват за Полковника!

501

Главанак

преди 3 месеца

Отново и отново с номерата на Борисов! Е, добре, нали е най- можещия, най- компетентния , да си прави правителство и да не се крие зад думите за отговорност! Въпросът е- кой ще се хване на въдицата? ППДБ още си *** раните, и ще продължават да си ги ***, понеже бяха изключително глупави, за да тръгнат даедно с мафиота!А в историята има още много други примери- Марешки, МВРО, В.Симеонов , и т.н.Така че, който иска провел, нека влиза в съюз със мафиота!

500

Лойко Разбойко

преди 3 месеца

Ау , не знам как ще живея без Боко Мутрата и неговата джипка! Много ме боли!

499

Академиче Мрънколай

преди 3 месеца

А бре Кире бре Кокоре бре требен партизанска съпротива да поведем БРЯЯ...да окупираме шумкарските землянки БРЯЯЯ..Боко и Шиши да катурнем бряя

498

Анонимен

преди 3 месеца

Повече от гнусна мутра. Цял свят разбра, че 12 години ни управлява бандит и крадец, бивш бодигард на Т. ЖИВКОВ, свързан яко с БКП и Комунистическата ДС , и до днешен ден тикан от нейните АПАРАТЧИЦИ само *** закотвили се в правосъдната система, в министерства и агенции в регулатори и др. държавни институцийки не увира! За тези люде , определени като *** матриал далаверата стои над всичко и всички.

497

Анонимен

преди 3 месеца

Баце вече е кандидатиран и одобрен за пенсионер с пълно мнозинство от НОИ! Вчера се сдоби и с точките за възраст.

496

Боби

преди 3 месеца

Ми нови избори, какво очаквахте от това, което си избрахте и 70% не гласувахте. Щом са ГЕРБ, ДПС и ПП на първите 3 места, не очаквайте да има правителство изобщо. Ще стане след 50 години предсрочни избори.

495

Анонимен

преди 3 месеца

Боко иска да върне член 1 на БКП ,в смисъл ,че само и единствено ГЕРБ може да прави правителства.

494

Анонимен

преди 3 месеца

.м..у.т..р..и и м.утреси..някои доста застарели, но всички много противни.

493

Dtrumpp

преди 3 месеца

Отвратотелен

492

Анонимен

преди 3 месеца

Правителство не тядва да има,защото ще е правителство на мафията,на Лоеко и Шишко,правителство ,което ще продължи с корупцията,рекета и бухалките.Правителство ,зад което ще стой корумпираната прокуратура.Правителство,което ще краде и ше тегли нови заеми на гърба на българският народ.

491

Анонимен

преди 3 месеца

Каква победа ,бе Лойко ,изгуби 1 милион гласа,нали щеше да имаш 90 ,депутата,бе смещник !

490

Анонимен

преди 3 месеца

Гледах един филм "THE SPIES OF SCIENTOLOGY - OFFICE OF SPECIAL AFFAIRS O.S.A." които е ВЕЛЕЧИЕ на документалното кино, и ми се зави свят. Тука Баце няма шанс.

489

Славчо

преди 3 месеца

Лъха на безпомощност и мафия... и ония дебелеия като се появи да лала направо лъха и на *** ***

488

Анонимен

преди 3 месеца

Tagesspiegel съобщава на 26.06.2012 че Aмериканските консулства по целия свят, се явяват като ,,отваряч на врати" (Tueroffnener) за сциентологията във Политиката и Обществото. "die amerikanischen Konsulate seitdem weltweit fuer Scientolgy einsetzen und als Tueroffner in Politik und Gesellschaft fungieren. "

487

Анонимен

преди 3 месеца

Тайна служба на сциентолозите е OSA (The Office of Special Affairs (OSA), прочетете в Интернет, има и филми за тях, плашешто е. Нещо като мрежата от ,,Воини на светлината "на Марков, по книгата ,,Воини на светлината" на Л. Р. Хъбард създателя на Сциентологията.

486

Анонимен

преди 3 месеца

Тиквата създаде невъобразима атмосфера на корупция, във вече прогнилата от комунистическо управление държава, през която се просмука Дебелян

485

До 461

преди 3 месеца

Сциентолозите успяват да заемат мн. високи позиции пише списание Шпигел :Шефът на полицията в Берлин Otto Dreksler през 1998 е уволнен и разследван за членуване в сектата и оказване на натиск на подчинени които са искали да я напуснат.Един от личните Телохранители на Фрасоа Митеран е разкрит и съден за това Сциентолог. Арсений Яценюк според много източници е високопоставен член на сектата на сцеантолозите. След официално запитване, той отрича това.

484

akudдфгх

преди 3 месеца

подкрепа за електронно правителства и електронни институции . дпс не трябва да има министерството на земеделието, само това трябва да се подкрепя на този етап. пълна дигитализация на министерствата , трябва да се избавим за нарочно направените обръчи от фирми ( министерства) от който се точат милиарди и се занулява Българския малък и среден бизнес......