332

Дядката

преди 2 седмици

Тоя шишавия не разбра ли , че Борисов няма да му даде крило за съвместно управление !Най-много да му прехвърли въглените в неговите ръце!

331

Боли ме сърцето!

преди 2 седмици

"Германски наблюдател: "Има нещо гнило в държавата България"...Според него вече витае призракът на мнозинство, включващо ГЕРБ и ДПС - партията, смятана за епицентър на корумпираните структури."

330

Анонимен

преди 2 седмици

не вярвам, че народа ги е избрал герп-дпс, просто не вярвам, но вярвам, че те са си нагласили резултата, този срамен резултат от изборите, все пак машините даже и като принтери не бяха използвани, така иска хартиената коалиция

329

Цитат

преди 2 седмици

" В случая с България, Европейският съюз се провали с обещанието си да създаде зона на сигурност и правосъдие. Европейските посланици, с които Пеевски се срещна миналия месец "в сърдечна атмосфера" - макар да има сведения, че този човек дърпа конците в тайните служби и правосъдието, коментира Аделхайд Вьолфл."

328

Ристю Фашиста

преди 2 седмици

Може пак да пием кафе, обади се довечера.

327

Анонимен

преди 2 седмици

държавата на двата силуета, как ще ги настигнем румънците беее, до там ни докараха тия

326

Дерщандарт

преди 2 седмици

"Този тандем е печално известен: бившият бодигард Бойко Борисов от клиентелистката партия ГЕРБ и санкционираният от САЩ олигарх Делян Пеевски, издигнал се междувременно до лидер на партия, известна с купуването на гласове, коментира Аделхайд Вьолфл на страниците на австрийския "Дер Щандарт".

325

В.Узунов

преди 2 седмици

Първото ДПС ще почнем чистка по места. Тея де много се правихте на важни скоро ще сте по Бюрата по труда. Ще има справедливост накрая. Възмездие.

324

Парадокс Бг

преди 2 седмици

При всички положения Борисов няма разумни опции да изпрати страната на нови избори. Защото може да загуби и много повече от 140-те хиляди избиратели, които загуби на вота в неделя. А Шиши няма търпение да се докопо до парити на България!!!!

323

юаоъй

преди 2 седмици

Здравствуйте турки!

322

Фактите не лъжат!

преди 2 седмици

Бойко Борисов се прецака здраво! Делян Пеивски вече става проблем на Бойко Борисов, чиято победа не изглежда никак сладка със загуцата на 21% от избирателите си от предишния вот на 2 април 2023 - от 670 000 поддръжници тогава, днес партията на Бойко Борисов има 526 000.

321

Анонимен

преди 2 седмици

Браво, българино. Ти избра да живееш в бостан със свински тикви.

320

Анонимен

преди 2 седмици

Двете прасета умишлено събориха властта и сега ще ядат дедовия. Живеят в паралелен свят, но той Радев ще им го напраска най-сетне и ще ги върне на земята.

319

Vol'Jin

преди 2 седмици

Шишииииииии..... 494, 454, 652 ... много ще е глупаво ако стигнем до 652 ... Това са директиви на ООН по които има 100 % доказателства. И разберете, че Руската федерация няма да отстъпи, защото има 100 % доказателства да не отстъпи!

318

На Боко Чекмеджето

преди 2 седмици

Кой ще се прегърне с тебе бе прасе? Боко даже неще. Гледай си копанята че Коледа иде.

317

Ирония

преди 2 седмици

Порасналото корумпирано петно - Шиши, което трудно може да се прикрие със смокинов лист, иска да придърпа Борисов в скута си!!!

316

Vol'Jin

преди 2 седмици

Имайте напредвид, че комплекс Орион не го хваща каквато и да е противоракетна защита, да не говорим за ръкавицата на Бейб Рут и щом доказателствата са на 100 % ще сте много безмозъчни да не приемете тая сделка!

315

Факт!

преди 2 седмици

Пред Борисов стои Огромен проблем: Пеевски!!!

314

Черноризец Хлабав

преди 2 седмици

Че и трябва, трябва и, но не и с мафиоти на чело.

313

Истината!

преди 2 седмици

Държавата си имаше стабилно правителство, но двамата мутро-мафиота Боко и Шиши разтуриха всичко, защото искат да крадат и "усвояват"!!!