21

ПЕТКО САТЪРА

преди 3 месеца

Значи Крим е легитимна цел и може да бъде запален! Нали така, ароматни дpъти пpъчoвe? А?

20

82-ОМБР

преди 3 месеца

Руски окупатори,ще ви горим дори без да мигнем!

19

Фют

преди 3 месеца

До Анонимен 2. Не, л***хман, искат да кажат, че там убиват българи, а вие целувате г***за на жужето и се радвате на всяка ракета изпратена там. Бл***тник мрАсен.

18

Анонимен

преди 3 месеца

3 минути завими сирените и ракетите ударили и то ракети 5 пъти по бързи от звука

17

Анонимен

преди 3 месеца

До България над всичко - Спомни си какво каза не много отдавна един от руските големци - в случай на нужда "нашите" (тоест руснаците), които имат имоти в България, ще се надигнат. И посочи като пример района при устието на Камчия. Не случайно Станишев им разреши да правят там някакъв балнеолечебен комплекс. Хората създават възможности за всякакви дипломатически ходове, а ние се чудим по форумите какво общо имаме с българи, които живеят извън България, но държат на това, че са БЪЛГАРИ !

16

Анонимен

преди 3 месеца

В самия град Одеса живеят около 50-60 хиляди българи. Най-голямото компактно българско население е съсредоточено в Болградски, Измаилски и Белгородднестровски район.-------------------------------------------------------------Освен това обичат България, пазят традициите, знаят и почитат празници, национални герои, танци и песни. Много повече са българи от продажните русофили и т.роловете им, които вилнеят и тук

15

Анонимен

преди 3 месеца

Неколкократно ми се еслучвало да ходя в Одеса и познавам някои хора там, които са от български произход. Една от жените знае, че нейните прадеди са се изселили от село от района на Стара Загора след Руско-турската война от 1828/1829 г. Оттогава чак до днес семейството й не е прекъсвало контактите си с техните братовчеди от България. Вероятно не само нейното семейство е запазило връзките с роднините си. Логично е да се интересуваме какво става с българите в Одеса.

14

Анонимен

преди 3 месеца

Да считаш Одеса за руски град и да я атакуваш, унищожавайки уникалната архитектура и неповторимата атмосфера на този град, е признак на дълбока и непоправина духовна и психическа аномалия и деградация.

13

Коментатор

преди 3 месеца

Ако бяхте гласували за Копейкин, той днес щеше да спаси Одеса от лицето Путин.

12

Еееей, умници!

преди 3 месеца

Когато някъде по света се случи някакъв смут и се знае, че там в момента се намира един американец, англичанин, французин и т.н., консулът на съответната държава веднага прави запитване относно съдбата на този човек. Ако пък там има макар и малобройно местно население с далечен, но доказан чуждестранен произход, веднага следва някакъв дипломатически ход - какво става с хората, които са от наша кръв? Учете се бре, уважавайте себе си! Това включва и уважение спрямо собствения геном и кръв.

11

АнонимеН

преди 3 месеца

БИТКАТА Е ОСПОРВАНА НО МОЖЕ ДА БЪДЕ ИЗБРАН САМО 1 ПРЕЗИДЕНТ НА ФАЩ НА ИЗБОРИТЕ ПРЕЗ НОЕМВРИ 2024-ТА!!! ТЕРОРУСКАТА И УКРАЙНА НЯМАТ ДУМАТА ПО ВЪПРОСА КОЙ ЩЕ СПЕЧЕЛИ ВОЙНАТА МЕЖДУ ТЯХ! ГЛАСОПОДАВАТЕЛИТЕ НА ФАЩ ЩЕ РЕШАТ ТАЗИ БИТКА ПРЕЗ НОЕМВРИ 2024-ТА!

10

Анонимен

преди 3 месеца

Прокълнати руски терористи, да горите в Ада дано

9

Анонимен

преди 3 месеца

днес е национален празни в Русия - Ден на държавния суверенитет

8

Анонимен

преди 3 месеца

Абе не ви ли омръзна всяка статия за Одеса да завършва с това колко българи имало.

7

Анонимен

преди 3 месеца

Русия ще има да плаща репарации поне 9 поколения напред.

6

Анонимен

преди 3 месеца

Сега станаха българи, преди 10 г искахте да ги претопите?

5

е една ракета е

преди 3 месеца

ударила западното оръжие - от българия , полша , ФРГ . явно е унищожила каквото са крили . Защо да се крият 100 000 дужи . Няма логика . Когато се унищожава военен склад дето няма хора в него , няма и жертви . Олег даже незнае къде е убежищо , обаче праща другите да се укриват от нищо .

4

Христо Христов

преди 3 месеца

Дано има много унищожени натовски войници и техника!

3

България над всичко

преди 3 месеца

украинци с далечен български произход, граждани на Украйна, които се бият за родината си Украйна (няма лошо) - нищо общо с България

2

Анонимен

преди 3 месеца

И що всеки път припомняте колко българи живеят в Одеса бе? Вие нормални ли сте? Искате да кажете че руснаците не трябва да бомбят Одеса щото видиш ли ти в Одеса живеели много българи? Жалкиии сте!